Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller Solvej K
Hvordan laves fiskefrikadeller helt fra bunden af?

Hej Anton Berg
Du tager portion fiskefilé og deler den lige over. Den ene halvdel hakker du groft, den anden kommer du i en blender og blender det fint.
Kom derefter æggeblommer i,fløde og rasp(fløde+rasp blandes i en skål og hviler lidt),revet citronskal og f.eks lidt dild og blendt det hele sammen.
Når farsen har en god jævn konsistens, kommer du den i en skål og blander det grofthakkede fiskekød i.
Nu kan du så komme salt og peber i.
Det er godt hvis du har tid til at lade fiskefarsen stå og trække i køleskabet i en time, inden du steger!

Denne opsskrift brugte jeg til en Gedde jeg fangede sidste sommer, det smagte himmelsk!

Mvh
Anton Berg

Ingen fiskefrikadeller Morgenfryd.
smager lige så godt som dem lavet af gedde. Miskendt fisk.

Der er mange opskrifter anonym
Det er meget nemmere at læse her. Så får du også at vide, hvor meget der skal bruges af æg, mel o.s.v.

http://www.google.dk/search?hl=da&source=hp&q=fiskefrikadeller+opskrift&meta=&aq=0&oq=fiskefrikadeller

Man køber en fiskestang + fiskekroge, Sol
graver nogle orm op fra jorden og sætter sig ved vandet sammen med stang, kroge og orm. Derefter spider man en orm på en fiskekrog, kaster begge dele i vandet og venter, og venter indtil noget rykker i stangen... Når du er kommet så langt, må du skrive igen - herefter skal jeg nok hjælpe dig videre. [;)]

Hov hov censuren
"rykker i stangen" det er hvist en HELT anden debat.

Nemlig! Anton Berg
Du har ret[:)][:)]

Mvh
Aton Berg

Nu har jeg fundet opskriften! Anton Berg
Måske det ville være rart at vide hvor meget der skal i af hver ingrediens!

Altså:

- 500gram Fiskekød uden ben (Gedde er godt)

- 75gram rasp

- 3dl Piskefløde

- 2 æg

- ét bundt dild

- revet skal af en citron (øko citron)

Nu kan du bare gå i "Krig"[:)]

Mvh
Anton Berg