Fitness World

Fitness World Gitta
Er der nogle her der kender til helsestudio "Fitness World" om det er et godt sted..

Jeg påtænker at begynde på fitness men tænker på om man køre træt i det.. altså om det er svært at holde fast i... sådan om det er bare lidt sjovt at dyrke fitness eks. Spinning har jeg læst om skulle være godt

Det er vel meget godt Anonym
Tag derned og hør hvad de kan tilbyde. Styrketræning er godt, men skal helst kombineres med anden form for træning, f.eks. spinning eller step. Også gerne noget yoga el.

Hvis du træner seriøst, bliver du ikke træt af det, tværtimod. Jeg går i træningscenter næsten hver dag, og jeg elsker det.

Er dog på ingen måde fanatisk. Og fordi jeg går til træning så ofte, er der jo også lidt mere plads til lidt guf i ny og næ.

find noget, der kan hjælpe til at holde din motivation oppe mette-webnestor
De fleste gange er det bare så dejligt, når man HAR været i fitness center. Det svære er at komme afsted.

Det bedste er nok, hvis du kan lokke en ven med, så I har en fast aftale fx to gange om ugen. Man svigter jo ikke en der står og venter på man kommer... og i løbet af 3-4 uger har du/I en ny god vane sammen!

Ellers er det også en god ide at sætte sig et mål - hvis du ikke er vant til at løbe, kunne det fx være at du tilmelder dig et 5 km løb i foråret. Og så kunne du starte hver gang med at løbe 5 minutter på løbebånd, inden du går til maskinerne. Og så hver 14. dag lægger du 5 minutter oveni, indtil du har bygget op til at du kan løbe de 5 km!

Det handler efter min erfaring om at finde noget, der ud over at det er fedt at komme i form, hjælper dig afsted...

Og derfor er din egen ide med spinning også god - måske bliver du helt bidt af det, og så skal du jo nok komme afsted ;)

God fornøjelse,

Med venlig hilsen
Mette

http://www.webnestor.dk
http://www.frokost.dk

Er det et godt fitnesscenter? hoptys
Hej!

Jeg har været medlem af Fitness World, og var meget tilfreds med det. Skiftede kun (til fitnessdk) fordi jeg flyttede. Fitnessdk har lidt flere tilbud, men er også det dyrere. Men kan man undvære svømmehal/sauna osv. som forefindes i diverse fitnessdk centre, og man mere fokuserer på træning end decideret velvære så kan Fitness World klart anbefales!

Du kan evt. læse om hvad du skal være opmærksom på ved valg af fitnesscenter her:

http://da.theyoustory.com/artikler.aspx

Der er diverse tips og links til mere om emnet :-)

Held og lykke med træningen!

hoptys
http://theyoustory.com