Fjæsbogen, hvordan ?

Fjæsbogen, hvordan ? ernst_kolding
Jeg har oprettet en profil på FB, sådan for at se hvad det er for noget, men helt ærlig, jeg kan ikke finde ud af hvordan jeg kommer videre i FB.

Næsten ligegyldigt hvad jeg vil foretage mig på FB kommer der noget med netværk og grupper, det er faktisk ikke det jeg går efter, jeg ville bruge FB til at søge efter klassekammerater og venner fra min fortid.

Har prøvet at lade FB finde mine venner som jeg har på msn, men de skriver til mig om de så skal oprette en profil på Fjæsbogen.

Nogen der kan og vil forklare mig hvordan jeg får glæde af den profil ?

Med hilsen

Ernst

som er novice i brug af Fjæsbogen

ja da Anonym
Dine venner på MSN er åbenbart ikke tilmeldt facebook endnu så.. så inviter dem via det værktøj hvor den siger de ikke er tilmeldt endnu.

For at finde evt venner, så stil dig i søgefeltet i højre hjørne og skriv personenes navn. Er der for mange valgmuligheder kan du indskrænke din søgning derefter.

Når først du har fundet en ven, kan du jo dernæst se om der på hans liste over venner er nogle du kender og så tilføje dem derfra.

Jeg har ledt efter mine Anonym
men stort set ingen fundet...som min søn sagde - nej mutter du er ikke målgruppen og dine gamle venner er ikke som dig. De er ikke nørder, og jeg er ikke sikker på de alle har hørt om it. Det er bare os der har holdt dig ung.[:D][:D][:D]

Du kunne jo lige kigge på grupper Anonym
Måske er der en eller to grupper fra dine tidligere læreanstalter og folkeskole og gym. Der var en på min folkeskole, men kun en enkelt klassekammerat. De andre var nogen af "de små"...[:D][:D][:D]

Tak da ernst_kolding
jeg prøver igen, har lige været online på FB og ville se om nogen fra msn var der, det var de, men jeg kan ikke komme til at se deres profil før de har godkendt mig som ven.

Ernst

I guder ernst_kolding
Opfat nu ikke dette indlæg som brok, men for pokker da, hvor dum tror de der Fjæsbog-nørder egentlig mennesker er:

Jeg prøvede at kigge i grupper, goddaw mand økseskaft, fælles interesser, hvor skulle jeg vide det fra ? jeg søger efter mine gamle klassekammerater fra folkeskolen , det er 48 år siden.

Nå så prøvede jeg Find kolleger, der fik jeg muligheden for at indtaste navn og adresse DOOH, kender jeg adressen kan jeg jo bare bruge Krak til at finde deres tlf-numre.

Sagt på en lidt firkantet måde, så er Fjæsbogen ikke lavet til mennesker med normal hjerneaktivitet og normal intelligens, for mig ser det nærmest ud til at være endnu et sted hvor man overdænger brugerne med ligegyldige reklamer.[:)]

Ernst

Du skal med i netværket "Danmark" - husk privatliv FB Man
For at du kan søge ordenligt efter dine gamle klassekamerater skal du være medlem af den overordnede gruppe, der hedder Denmark.

Du melder dig til dette primære netværk under Indstillinger og derefter kontoindstillinger. Led efter "Denmark"

Når du er tilmeldt denne gruppe kan du finde alle andre der er med i denne gruppe.

Tag desuden et kig på dette link, hvor der er en flink dansker der har skrevet lidt om hvordan sikkerhedsindstillingerne på Facebook virker.

http://www.nettendenser.dk/2008/09/16/guide-til-privatliv-paa-facebook/

God fornøjelse på Facebook!

Tak ernst_kolding
prøver lige og vender tilbage med oplysninger om at jeg enten er for IT-dum, eller at jeg kom videre [;)]

Virker ikke ernst_kolding
FB vil have mailadresse på dem jeg vil i netværk med og så kan jeg kun søge på netværk der angår højere uddannelser, SNOBBERI øvøvø

Tag det roligt du gamle ! iampersson
prøv i søgefeltet at skrive navnet på din skole eller hvad det nu måtte være. Hvis din skole eller arbejdsplads ikke er oprettet endnu, kan du jo starte en gruppe som andre så kan joine... jeg fandt faktisk en gammel klassekammerat , eller han fandt mig på den måde desuden kan du jo også bare søge på personnavne og hvis du finder nogen du kender kan du anmode om venskab eller blot vælge at sende en besked...sådan foregår det !

Jo Mcpears ernst_kolding
jeg har prøvet at søge på navne, skrev Lena og så hendes mellemnavn fra dengang, kors jeg fik næsten 1000 valgmuligheder, men jeg kan ikke komme til at se om det er den rigtige uden at tilføje dem som venner, og det ønsker jeg ikke, kun dem jeg søger [;)]

Prøvede så med netværk, men nej, jeg landede i Syddansk universitet, der kender jeg ingen så ud med det netværk igen [:*(]

Det er noget opreklameret pis, jeg tror faktisk google er bedre til den slags

Lidt lettere ... lykke4913
Du kan starte med a gå ind i den danske version, for så bliver det lettere at forstå meningen med tingene derinde . Og bagefter kan du gå op i "søg" og finde venner, familie og bekendte og ansøge dem som venner derinde . surf lidt rundt derinde og se hvad dine venner og familie har lavet på deres sider.