Fjern Momsen på cykler.

Fjern Momsen på cykler. claespedersen
Momsen bør fjernes på El cykler og almindelige cykler og jeg finder det ganske grotesk at vi dette land bruger så mange penge på sundheds kampagner for at få den danske befolkning til leve mere sundt og spise og dyrke motion. Men hvad er virkeligheden er vores regering gør alt for få borgerne til købe en bil og fremmer privat bilismen frem at tilvende at borgerne vælger at cykle.

Mange ældre der svært ved at bevæge sig kunne få overordentlig stor glæde af en el cykel og vi høre gang på gang at overvægt er ved at blive en folkesygdom så undre det mig meget at vores regering ikke viser handling bag deres kampagner til at få befolkningen til at føre en mere sund livsstil.

Men nu er det mest de fattige der bliver ramt af overvægt og dem der ikke er medlem af en idræts forening og tros alle disse velmenende politiske ord om deres omsorg for disse mennesker så viser det gang på gang der er langt imellem ord og handling.

Mvh

moms på motion sydbent
vi ká godt fjerne moms på cykler. men hvad med løbehjul og gymnastikredskaber etc, ol. ? Nej vel
Du falder for en let gennemvej, som mange politikkere før dig har gjort og stadig gør. Vores skattepolitik bliverdesværre brugt til andet end egentlige formål : at opkræve skatter efter folks evne til at betale... for at kunne financiere den offentligt sektor. Man kunne også afskaffe momsen på sunde fødevarer... Nej det duer ikke efter mening.. bare tænk på hvem der skulle afgøre hvad er sundt!!
Iøvrigt har vi her i landet en meget hård beskatning af bilkøb. Den er vist på 180 % af bilens værdi udover en vist grundbeløb.
I disse år udbygges mange Motorveje til skade for andre mere miljøvenlige løsninger. Her må vores politikkere altså tage sig sammen !!! Så Vi for brugbare løsninger. Men vi kommer nok ikke til cykle allesammen med eller uden moms. Sundhed og mere motion er meget vigtigt, men jeg tror buge noget af momsen fra cyklerne til skabe endnu mer opmærksomhed på disse emner.

Motion bør fremmes. claespedersen
Jeg støtter dit forslag om også at fjerne momsen på de sunde føde vare samt har jeg også i del indlæg her på debatten gået ind for større afgifter på øl og speritus og ingen i dette land sætter spørgsmåls tegn ved hvor meget vi skal øde vores udgifter på hospital systemet.

Jeg finder det ganske grotesk at på den eneside så vil samfundet ikke økonomisk gøre mere for fremme både vores miljø og den enkeltes borgers sundhed men når folk er blevet syge på grund af overvægt og behandlingen kræver tusindvis af kroner er der ingen der stiller spørgsmål tegn ved det. Ikke langt fra Vejle har vi et sygehus der specielseret sig i at behandle folk med overvægt uden de store positive resultater og selvom det hos del drejer sig om en genetisk dispution for overvægt så skulles langt de fleste tilfælde af overvægt at folk ganske enkelt får for lidt motion. De råd er kommer inde for sundheds styrelsen om en halv times motion om dagen hjælper ikke meget og mange med overvægt har aldrig dyrket idræt, og kan bare få dem op på en el cykel er vi noget langt.

Mvh

HØJERE AFGIFTER aristoteles
moms og højere afgifter på, kælke, rulleskøjter, isskøjter, løbehjul, trehjulede cykler, farvet vingummi, kastanietræer i brunst, naboens datters nedringede bluser (forvirrer mig), sololie over faktor 8, kravlenisser, BH'er, tyggegummi med mintsmag, tyndt alu-folie, henkogningsmidler, til-salg skilte, franske film, venstreorienterede ludere, modvind, slatten vin, punk, tato, babymad, tæmme tekstil, burhøns, fritgående negere, jazmusik, sukker, narko, hash, pædofili, trusseløse, mandeparaplyer, sorte negle, dårlig ånde, vennegæld, papirhatte, off-site uvidenheder,
distanceblændere, plattenslagere og modillere m.m.m.m.m.m.

rigtigt, men prøv du at socrates
få den røde og karkluden med på den - umuligt ikke?? - de sidder i hver deres toværelses, og der rokker de sig ikke ud af, for måske lige at gå ned til døgneren på hjørnet for at proviantere til den kommende nat!!

Seriøsitet vil være at fortrække. claespedersen
Da jeg din holdning og menneskesyn kommer til udtryk i dit indlæg ser jeg ingen grund til komme med kommentar til dit indlæg.

Da du ikke helt forstår en del mennesker mistrives i dette samfund på grund af for lidt motion.

Det er ganske enkelt sørgeligt at nogle ikke har den mindste forståelse for andres problemer men ok kampen bør forsætte for det gode i tilværelsen.

Mvh