fjernet spiral

fjernet spiral noahsmor
hey allesammen.

Min nye mand og jeg vil gerne have et barn mere (jeg har selv et i forvejen)
Men jeg har spiral og er så hunderad for at få taget den ud.. Jeg har ladet mig fortælle st de gør avsindigt ondt, Passer det?
Og hvor længe efter den er taget ud kan man starte på projekt baby2?

HIlsen en kylling hvad smerte angår

Det niver lidt. anonym
Du skal ikke være bange for det.
Det niver lidt,at få taget den ud,men det er også kun det.Ingen smerter bagefter.Har selv været igennem det.

hjem og igang :-) kvinde-42
Efter et lille snuptag ved lægen kan du gå direkte hjem igang - i hvert fald, hvis det er en almindelig kobberspiral du har?

At få spiralen ud er ikke noget at regne i forhold til at få den ind - for slet ikke at snakke om, når det kommende barn skal ud... Men det ved du jo alt om, når du har et i forvejen,,,

Held og lykke

pyyyha noahsmor
hmmm.. håber heller ikke det gør ondt, vi ønsker os så meget en lille en mere, men jeg er lidt af en kylling hvad det angår hvis det skal gøre ondt at få den ud.

var i narkose noahsmor
da jeg fik den lagt op for nogle år siden.
skulle have foretaget en abort da jeg var gravid uden for livmoderen, så der valgte en at få en spiral op samtidig.. men smerten ved at føde kan eg overkomme for den kommer man ikke udenom nr man er gravid. men den har smerte er jo mit eget valg så derfor er jeg lidt mere kylling hvad det angår

hmmmm... Lykken
Det gør ikke så ondt som at føde børn, og det tager ikke nær så lang tid. Så måske du skulle overveje projekt baby2 igen, inden du får fjernet den spiral ;-)

Jeg har ikke selv haft spiral, men ved min mor har. Det virkede ikke som om hun synes det var slemt da hun fik den fjernet. Var ikke med under operationen, men man kunne ikke høre skrig inde fra konsultationen. Så vil da tro at man umiddelbart efter kan gå igang med at lave baby'er. Der er jo altid en lille chance for at det går også selv om du har spiral.

Hyg jer, og glem ikke at sex ikke kun er et håndværk.

Lykken

Det ene eller det andet? Dirch
spiralen? Nej
babyen? Ja for helvede.

Uanset signethiemer
hvor ondt det gør kan jeg ikke forestille mig at det gør en brøkdel så ondt som at føde. Har selv født to børn, så det tror jeg ikke du skal lade dig stoppe af.

moderen. Anonym
Glem det med et de skulle give dig en masse smerter. Jeg fik fjernet min i fredags og kunne bestemt ikke mærke noget. Du får mens kort tid efter den er fjernet og når den er overstået og der går små 14 dage så er du klar igen... Du skal bestemt ikke være nervøs det er helt sikkert.. Held og lykke med baby lavningen*SF*

Spiral Tove
Ha god erfaring med spiral, da jeg har haft flere gennem mange år.

Det gør lidt ondt at få den lagt op, men næsten ikke, når den skal ud.

Man får sin menstruation til normal tid, og pletbløder kun i forbindelse med oplægning og udtagning.

Du kan blive gravid straks efter udtagning.

Held og lykke!