Fjernhypnose

Fjernhypnose Nosy
I går i programmet Praxis på tv2 viste de en person der blev hypnotiseret for at stoppe med at ryge og en der skulle tabe sig, hypnosen havde en positiv effekt på begge. Derfor ville jeg høre om der er nogen der har prøvet den fjernhypnose der er lagt ud på tv2's hjemmeside?
Jeg vil rigtig gerne prøve det, men er også lidt nervøs. Hvad nu hvis jeg lige pludselig sidder i en hypnotiseret tilstand jeg ikke kan komme ud af og er alene hjemme [:/]
Så vil gerne høre om der er nogen der har prøvet fjernhypnose og om det har haft en positiv effekt?

det gjorde jeg anonym
men jeg må have svært ved at slippe kontrollen, for det virkede ikke.
Du kan rolig prøve, for han hiver dig tilbage til sidst.

Og jeg har tænk mig og prøve igen, hvor jeg sidder/ligger behagelig, for jeg kom til at tænke på hvis jeg hang på samme måde som de unge mennesker, og når man sidder og tænker på alt muligt, så virker det ikke.

Heldigvis har jeg en tid mandag til akupunktur/laser.
Så fra mandag skulle jeg gerne være tidligere ryger.[;)]

Forsøgsperson vhn
Jeg har ikke prøvet Bo's fjernhypnose lagt ud på Tv2's hjemmeside - men jeg var forsøgspersonen med piskesmæld i udsendelsen og kan derfor berolige dig. Bo's hypnose (i hvert fald hans "behandlingshypnose") er en mild form for hypnose, hvor du ikke forsvinder helt væk. Du slapper bare rigtig godt af og lader dig påvirke af bo's behagelige stemme :)
Jeg havde samme frygt som dig - ville under ingen omstændigheder hypnotiseres til at "være en hane" på tv - men jeg følte mig på intet tidspunkt "ude af kontrol".
Selv når jeg lytter til hans afstressningscd, slapper jeg bare behageligt af .... og falder højst i søvn (men det er nu også meningen med den ;) )
Så prøv du bare fjernhypnosen - der heldigvis hjalp på de to andre testpersoner, og held og lykke med det! :)

Vh. Vibeke

Lyder spændende Nosy
Så må jeg hellere prøve det. Det ville da være dejligt at blive eks-ryger [:)]
Er ked af det ikke virkede for dig, men må indrømme at jeg var blevet meget overrasket hvis det gjorde. De to andre tilfælde var jo psykiske problemer og måske nemmere at ændre med hypnose end fysiske smerter.
Men jeg må hellere droppe frygten og så bare springe ud i det. Tak for svar

Okay Nosy
Jeg prøver også så. Vil nemlig også gerne være tidligere ryger [;)]
Det værste der kan ske ved at prøve er jo åbenbart at det måske ikke virker.
Springer ud i det. Tak for svar

Mig igen vhn
Lover dig for jeg også var blevet overrasket hvis det havde virket, for mener også selv der er forskel på en fysisk skade som piskesmæld og skadet fod end at være ryger/slikspiser, men tænkte, at jeg havde alt at vinde og intet at miste - hvis det havde hjulpet havde jeg været en meget lykkelig kvinde idag :)

Jep Nosy
det kan jeg virkelig godt forstå. Det ville have gjort en stor forskel hvis det kunne give bare en mindre bedring. Kan 100% godt forstå hvorfor du valgte at deltage, som du selv siger var der jo alt at vinde.
Håber det bedste for dig i fremtiden

Ja, har prøvet det i dag... Anonym
to gange... (ikke pga rygning, men pga dårlige spisevaner)... Ved ikke, om det virker, men indtil videre har jeg ikke haft lyst til at spise slik i dag...