Fjerning af hår med pincet.. ?

Fjerning af hår med pincet.. ? Mille40
Jeg har en del mørke hår i ansigtet (overlæbe, hage mm.) Jeg har fået 3 laserbehandlinger for at fjerne dem. Halvdelen er forsvundet, men er stadig meget ked af at skulle fjerne hår hver dag. Er der nogen der har erfarring med at fjerne hårene med pincet? Og vil de forsvinde efterhånden, som hårrødderne bliver svagere?

Mille :-)

Me to Zimbabwe
men jeg bruger ikke laserbehandling, men respekt for at din er helvejs igennem :D

jeg bruger ellers voks UDEN dem som indholder af "sukker"..

de er efektive..

men også en sandsynlighed for at de river små lyse hår omkring med sig..

hvor meget koster dine behandlinger og hvordan begyndte du med at starte det.

Ingen permanent effekt aben
Jeg har gennem mange år fjernet hår med pincet flere forskellige steder på kroppen, og min klare opfattelse er, at de bare kommer igen og igen uden nogen som helst tegn på reduktion. Fortsæt du hellere med et par laserbehandlinger mere, det er vist meget almindeligt, at man skal igennem 6-10 behandlinger, før det hele er væk.

Kun det ene flaks
Når hårene hives ud. Fjerner man kun den ene hårsæk.

Pincet mandmedhår
Ja hvis man gør det rigtigt kan de fjernes med pincet, bl.a. de gamle romere gjorde det og jeg vil også gernhave gjort det, men kan ikke komme til selv selvom jeg ved den rigtige måde. men vi kan lave en deal, jeg fjerner de hår du vil af med hvis du fjerner de hår jeg har på pungen.

Laser varer ikke evigt 50+
For nogle år siden fik jeg fjernet mine på overlæbe og hage med laser (5 behandlinger), og det hjalp på ca. halvdelen af hårene i noget tid, men nu synes jeg, at jeg har akkurat lige så mange, som før jeg fik laserbehandlingen.

Jeg kan ikke længere tåle at barbere dem væk, så nu angriber jeg også mine med pincet. Grrr! Har ikke været i gang særlig længe, så jeg ved ikke, om de efterhånden forsvinder.

Det er ikke nemt.. Mille40
Ja, jeg tror ikke det er så nemt at komme til livs..
Jeg blev henvist fra min læge til Hørsholm sygehus, hvor de har en afdeling med bla. laserbehandling.
Jeg skulle barbere områderne ca. 1 måned før 1. behandling (måtte ikke fjernes med pincet, voks mm.). Efter mine 3 behandlinger fik jeg at vide, at de ikke kunne gøre mere for mig. (men jeg tror nu der bare skal flere behandlinger til end de 3 jeg fik).
Men... efter at have barberet mig, syntes jeg bare der er kommet flere mørke hår.. de små lyse hår jeg havde før jeg sartede på behandlingerne, er nu blevet mørke.. Så nu tør jeg næsten ikke andet end at bruge pincetten, og prøve at få bug med dem på den måde, selv om det er surt at skulle tid på det hver dag.
Håber der en dag kommer et vidundermiddel ;o)

Mille

barbering mandmedhår
Gør de eksisterende hår kraftigere så det er mere end blot en dårlig ide, men jeg har fortalt dig muligheden for at slippe af med hårene og du kan bare slå til der er intet andet end hårfjerning i det