Fjernundervisning - HD

Fjernundervisning - HD rubbles
Hej

Jeg har indtil videre læst et par små-ting på fjernundervisning men overvejer nu at læse HD via fjernundervisning. Jeg vil gerne høre fra folk der har erfaringer med at ta' de lidt mere tunge ting via fjernundervisning...

HD er intet vær mere Anonym
For det første er HD bare en deltidsuddannelse som lever på det stærke brand ¨HD¨ som har været bygget op gennem mange år af handelshøjskolen.

HD 1. del er = en VVU uddannelse ligesom akademimerkonom.

HD 2. del er bare en diplomuddannelse på deltid.

derudover:

HD uddannelsen er blevet udvandet og er ikke hvad den har været. HD var ment som en teoretisk fordybelse for voksne mennesker der var aktiv på arbejdsmarjedet og dermed besad kvaliteter der kunne inddrages i undervisningssammenhænge. I dag er det mest helt unge lige fra gymnasiet eller handelsskolen som læser HD. Disse kan ikke forstå de store sammenhæng da de ingen erfaring har at bidrage med. De helt unge burde istedet læse en ordentlig fuldtidsuddannelse som HA el.lign.

Hilsen en HA/HD

håbløs udmelding anonym123
Den holdning anonym kommer med er jo helt hen i vejret! Man kan da bare se på de job folk med hd kommer til at bestride bagefter, dette burde sige alt.
Derudover er fordelen jo at man kommer hurtigere ud på arbejdsmarkedet og skaber sig den erhvervserfaring mens man læser, som ervirksomheders hovedårsag når de dumper nye kandidater fra uni på.
Derudover skal man heller ikke glemme at man har en fin løn i perioden, og er fri for at leve på su og opbygge studiegæld.
HD er vildt anerkendt i erhvervslivet, og fortæller også om hvis viljestyke som de studerende er i besiddelse af. Dette kan også være en fordel når job skal søges.
HD´ere er mange gange mere atttraktive end kandidater fra universitet!!

Mvh

Peter, som har lækkert job, bl.a. pga min hd i finansiering:)

Job muligheder. WinnieH
Hvilket job har du selv fået ud af det Peter. Men måske er det lidt afhængig af hvor i landet man bor? Hvor længe siden er det du tog HD?

Og sandheden... tidligere HD studerende med...
Den ligger nokt et sted i midten :-)