flæskeagurker osse kendt som asier ?

flæskeagurker osse kendt som asier ? elverpigen
Hej alle mad intereseret. Jeg mangler en meget god opskrift ?
Det drejer sig om Flæskeagurker der bliver ristet i en saute pande. Hvor man forinden har stegt bacon. Når agurkerne er gyldne bliver der entern hældt yoghurt eller creme fraice ved og smagt til med dild eller persille !!!
Er der nogen derude der kender den ret. Så skriv hurtigt tilbage. Da jeg gerne kunne tænke mig, at lave den igen. Men ikke kan huske rækkefølgen.
Mvh Elverpigen

Har aldrig hørt om "flæskeagurker" dulkis
og hvad har agurker og asier med hinanden at gøre. Mon ikke det er en egnsret?

Venter i spænding....

Flæskeagurker. kok on the top of the world.
det kan vist ikke være så vanskeligt at lave den ret som du omtaler, først skal du naturligvis stege baconen i din sauterpande, så du kan få noget stegefedt.

derefter skræller du agurkerne, og fjerner kernerne, da de indeholder meget vand.

du skære agurkerne i mundrette stykker, og rister dem gyldne i dit baconfedt.

pas på ikke for meget varme, og ikke for mange agurker på en gang, så kan vandet ikke nå at fordampe, og din ret vil sprøjte frygteligt, brug evt et stænklåg af net.

nu hælder du det overflødige fedt fra, og kommer agurkerne tilbage i sauterpanden.

brug creme fraice, aldrig yughurt, men rør creme fraicen blød, inden du tilsætter den, creme fraice er syrnet fløde, og det absolut bedste til denne ret.

agurkerne skal bare simre lidt i creme fraicen i meget kort tid, ikke koge, da de ellers afgiver for meget væde, og din ret vil skille.

der må gerne være BID i agurkerne, al dente, som med spaghetti.

husk altid at vaske dit skærebrædt og andet værktøj, inden du hakker diverse krydderurter.

retten kan ikke gemmes, og hvis bare baconen er sprød, gør det ikke så meget, at det ikke er brændvarmt.

det er en ældgammel ret, i gamle dage brugte man roer, kålrabi, og var mest bonde eller husmandsmad.