flere aborter blandt etniske kvinder?

flere aborter blandt etniske kvinder? anonym
hvordan hænger det sammen? boller de udenom inden tvangsægteskabet?

En mulighed! Bare mig...
Ja, de hygger sig nok også i ny og næ før det uundgåelige.

Men indenfor egene rækker, husere der også voldtægt, som selvfølgelig er Pigen/kvindens egen skyld....hun har syndet med farmand, brormand eller bedstefar. Og må derfor selv tage vare på evt. graviditet, herunder abort.


"Sex er rart, men kan også gøre lidt ondt. Hilsen Yilmas 6 år."

nej da anonym
Men de har tvangssamleje ligesom de har tvangsægteskaber!
Når nu alle de danske piger efterhånden skyr dem som pesten(og flygter for at undgå voldtægt så snart de hører en BMW køre op ad vejen med allah-musik for fuldt drøn), ja så må de stakkels englebørn af anden etnisk herkomst jo kaste sig over deres egne!(bl.a. søster og kusine).

må de latterlige kommentar blive væk sabbamirza
En sætning kan nogle gange være nok til at afsløre alt om et menneske!Det gælder både dig og de andre idioter som indtil videre har prøvet besvare indlægget.

Flere aborter blandt etniske kvinder??? Nej jeg tror ikke det er fordi, som en anden debattør skriver, at de er ved at tage den danske kultur til sig - boller udenom.

Aborter er tilladte i islam, det skal ske indenfor de 3 måneder af graviditeten, hvis fosteret dør, kvinden ikke kan klare en fødsel osv osv.

Danske værdier Attila
Mon ikke den med de danske værdier skulle opfattes med en vis portion sarkasme ??
Den såkaldte danske sorte humor, kan ofte være svær for udlændinge at forstå.

Over dobbelt så mange kvinder med anden etnisk baggrund, end vesteuropæer, får foretaget en abort. Tror du virkelig at alle disse aborter skyldes at fostret er dødt, eller at kvinden ikke kan klare fødslen ??

Sjov abort ?? Attila
1) DR
2) NEJ

Der blev ikke lavet sjov med abort, men med at bolle udenom.

Abort er ikke at miste sit barn, det er et valg man selv tager. Når man mister et barn, hedder det at abortere.

Med dit håb om at andre mennesker skal opleve at miste et barn, har du bevæget dig ned på et så lavt niveau, at du ikke er en skid bedre end dem du kritisere, tværtimod.

Faktisk finder jeg det yderst interessant, at aborttallet er højere i kulturer, hvor udeomssex er bandlyst, er i kulturer hvor udenomssex hører til dagligdagen.

meget sjovt!! sabbamirza
nej der er blevet lavet sjov med at bolle udenom så kvinden bliver gravid og får foretaget en abort!!!Det er heller ikke sjovt!!

De omtalte aborter skyldes alt andet end udenomsbolleri, tror du ikke selv at når man i muslimske kredse kan blive straffet så hårdt for utroskab, at folk der så alligevel vælger at være utro vil bruge en kondom???

Det er naivt at tro andet.


Sagde DR at aborterne skyldes udenomsbolleri i de etniske kredse???

Svagelige befolknings grupper Attila
Når danske kvinder får en abort, skyldes det næsten altid at de ikke ØNSKER at få barnet, af den ene eller anden grund, men yderst sjældent pga. komplikationer.
Jeg har derfor svært ved at tro på at begrundelsen for abort, i en befolknings gruppe hvor abort tallet er over dobbelt så stort, skulle skyldes komplikationer. Medmindre denne befolkningsgruppe er meget svagelig.

Jeg har ikke udtalt at alle disse aborter skyldes udenomsbolleri, men jeg er helt sikker på at nogen af dem gør.

Det primære i denne diskussion, er jo i virkeligheden at muslimer ikke er så forskellige fra Danskere, som nogen muslimer og nogen Danskere gerne vil gøre det til.
Muslimer er lige så liderlige og "syge" efter at udforske egen og andres kroppe/sexualitet som Danskere er. Som da vi andre var unge, smutter det der med kondomet engang imellem. Så er det jo heldigt at man kan gå på hospitalet, og få en abort i fuld diskretion, man kan endda få den foretaget ambulant.

Måske har du fået foretaget en abort selv, og derefter brugt lever ved det første samleje med din mand ??

På mig, virker du som en fanatikker, for hvem det er yderst vigtigt for en hver pris, at få afviste / bortforklaret alle statistiske opgørelser, hvis ikke de passer ind i dit religiøse livssyn.

Dårlig humor signesmail
Hej Godnat.

Jeg synes også det er ekstremt dårlig humor, og virkelig dårlig stil at gøre grin med abort og utroskab!

Men tror nu utroskab er mindst lige så udbredt blandt herboende indvandere som blandt danskere.
Angående abort, jeg ved det ikke, men jeg kan gætte på en del af de aborter skyldes at mange ægteskaber er indgået under pres fra familien, og når der først er et barn i familien er sådan et forhold langt sværere at slippe ud af. Ydermere er vold i hjemmet meget udbredt blandt indvandere (lad nu være med at sige det ikke passer, kig på statestikkerne), og nogle kvinder vælger abort frem for at føde et barn ind i et voldeligt hjem.

Under alle omstændigheder er det høje aborttal et tydeligt tegn på at mange indvander-kvinder mistrives!

Anden etnisk baggrund= muslim?? Süheyla
Jeg vil bare vide hvordan I alverden I kan konkludere, at personer med en anden etnisk baggrund end dansk er muslimer??

Nogen af jer har skrevet kommenterende og gode indlæg mens nogl af dem vrøvler, men I har måske ikke engang tænkt på hvem personer med anden etnisk baggrund er? Det kunne jo også være kinesere og japanere der var hinduister/buddhister, hvem ved?!