flere hold i superligaen

flere hold i superligaen dp1
hej vil godt prøve at skabe lidt debat om den danske superliga..
er der flere end undertegnede der mener vi skulle have flere hold i ligaen eks. udvidde den til 15 eller 18 hold, jeg tror det ville øge talentmassen herhjemme og skabe bedre resultater på europæisk niveau, samt måske give lidt mere spænding om hvem der kæmper om guld og sølv istedet for de to faste, ikke at jeg har noget mod hverken fck eller bif men det ville også højnes deres spil hvis de fik mere spilletid i løbet af en sæson.. hvad er jeres mening??

Enig Superleif
Bortset fra at 15 er et skævt tal, som ville betyde en oversidder i hver runde.

Midt i halvfjerserne lavede man en liga, der hed: 1., 2. og 3. division med hver 16 hold. Simpelt og logisk. Den holdt i 10 år, så var der uheldigvis en sæson, hvor 2 klubber kun scorede 8-10 point i den bedste række. Altså var der ikke megen spænding om nedrykningen det år. Der opstod desværre ideen om at lave om på hele strukturen. En kæmpe fejltagelse.

Først fik vi det mærkværdige system i begyndelsen af halvfemserne, hvor der var rækker ind imellem uden hverken op- eller nedrykning. Totalt afsindigt! Siden fandt de på det nuværende, med 3 indbyrdes kampe i Superligaen. Bedre men ikke særlig retfærdigt.

18 klubber er nok lige i overkanten, omend de bruger det i de fleste lande. Men der holder de heller ikke vinterpause, som klimaet uheldigvis tvinger os til. Nej 3 x 16 må være sagen!

Ejendommeligt Skivemanden
Mærkeligt nok har man valgt, at de to nuværende 2. divisioner kun skal bestå af 14 hold, mens de 2 danmarksserier indeholder 16 hold. Jeg har svært ved at se det betimelige i dette. Det kan da ikke være at hensyn til europacupkampe, at 2. divisionsholdene skal spare 4 kampe i forhold til danmarksserien !?

vinterpause dp1
er lidt uenig i vi bliver tvunget til vinterpause.. både tyskland og england har næsten samme vinter som os....men 16 hold i superligaen ville være en start.