Flere penge til politikerne! Nej tak

Flere penge til politikerne! Nej tak Birgitte 12 år
Hej.

Der var en debat forleden om, om politikere skulle have mere i løn!
Det synes jeg ikke, da der er så mange andre der mangler penge!
Skuespillere (f.eks Johnny Depp) får 80 mio. kr. for at spille med i en film. Jeg læste forleden, at Jennifer Aniston havde så mange penge at hun ikke vidste hvad hun skulle gøre af dem?!
Det er ikke en anklage mod Hollywood. Mange af de kendte giver også penge væk til fattige!
Men skolerne, andre lande, osv. mangler penge. Hvorfor så give politikerne mere?!.
Er det kun mig der ikke forstår?!

*Birgitte 12 år*

Tror at du henviser til min debat... dommeren
Og det overordenede budskab i den tråd er...
Alt skal være ved det gamle, ingen udvikling i politik... Landet skal styres af inkompetente ildsjæle, hvis eneste forudsætning skal være at de brænder for det... Dumskab kan vi nemlig forholde os til... At finde nogle bedre som vi måske skulle rose... Det forbyder janteloven !
Vi har brug for nogen som syndebukke og hvem er bedre end regeringen ?
Danskeren vil brokke sig over det som han har, men end ikke overveje noget nyt.
Klart, med det budskab skal siddende politikkere ikke hæves i løn...

Det har du ret i, Robin Hood
at mange politikker her i Danmark og i udlandet, får en meget stor løn, og at deres lønforhøjelser ikke burde være større i procent end almindelig lønmodtagere på arbejdsmarkedet.

Her i Danmark og i udlandet, er der mange kendte mennesker i musikbranchen og skuespillere, samt Bill Gates og mange andre topfolk, som har så høje lønninger, at de kan bruge alle deres penge til toiletpapir, hvis de ikke ved hvad det skal bruge deres penge til.

Derfor synes jeg det ville være en god ide, hvis alle disse mennesker betalte noget mere i skat, som kunne gå til bedre børnevilkår, børnehave, skoler, bekæmpelse af sult, nød og fattigdom i verdenen, så de fattige får nogle flere penge at leve for. Der skulle også skabes flere arbejdspladser og godt arbejdsmiljø samt bedre dyrevelfærd og bekæmpelse af forurening. De sygdomsramte, handicappede og gamle mennesker skulle have den hjemmehjælp og pleje som de har behov for.

Man skulle nok stemme på nogle politikker, som laver Robin Hood politik, hvor man beskatter de mest velbjergede mennesker i Danmark og udlandet, som kunne gå til de fattigste samt bedre forhold for børn i skolerne her i Danmark og i udlandet.