Flirt med 1 noget ældre mand/har I prøvet?

Flirt med 1 noget ældre mand/har I prøvet? Moden og overrasket
Hej

Jeg har aldrig før flirtet/(faldet for) med mænd, som var så meget ældre end jeg. Han er ca. 12-14 år ældre end jeg. Jeg er lidt over de 40 år. Men betyder alderen egentligt noget i min/vores alder? Han virker meget ungdommelig - og tjaaa, jeg er falder for ham, fordi han får mig til at grine hele tiden, hvad der føles uendeligt dejligt.

Nok for første gang - er jeg ikke tiltrukket pga. sex, udseende osv., men alene pga. psykisk tiltrækning og fælles humør.

Så skidt pyt med alderen. Det, der forvirrer mig, at jeg pludselig er faldet for en så meget ældre person. Har nogen af jer - prøvet at ændre personligt adfærd sådan bom bom???

Jeg forstår ikke helt mig selv, men må lytte til mine følelser - og de er der.

Go weekend

Nej jeg er aldrig faldet for en ældre mand ernst_kolding
men for en ung pige [:D]

Jeg tror ikke alderen har den store betydning, det er nok mere den mentale tiltrækning der betyder noget

Du overrasker mig ik mht. svar Moden og overrasket
hi hi

bare nyd det demimore
Jeg er 48 og kommer sammen med en mand på 63 (i halvandet år). Når jeg begynder at tænke, ber jeg mig selv om at holde op, man kan alligevel ikke tænke sig til at vide noget om fremtiden. Jeg har hele tiden sagt til mig selv, at sålænge jeg glæder mig til at være sammen men ham, og sålænge jeg er glad, når vi har været sammen, så er det vel godt ?! ... "If it makes you happy - it can´t be that bad" .. (den sang har jeg tit i hovedet) [l]

Ændret personlighed påtværs
eller faldet for en noget ældre mand?

Jeg er faldet for ældre mænd - har haft forhold med ældre mænd og foretrækker dem også nogle år ældre end mig, men jeg har aldrig ændret personlighed på den baggrund...