flirt med en tøs fra net

flirt med en tøs fra net Anonym
hej..
jeg er i et forhold med en sød fyr som jeg går på højskole med, men her i dag kom jeg til at læse hans mobil.. altså hans beskeder og der var nogen fra en som han havde chattet med på nettet og i dem står der alt muligt med at de skal mødes og i hans udebakke er der en besked hvor han skriver at han glæder sig til at elske med hende.. jeg er vildt ked af det og ved ikke hvad jeg skal gøre??!! hjælp.. jeg synes på en måde det er lidt pinligt at jeg overhoved kiggede i hans mobil..men alligevel... jeg ved overhoved ikke hva jeg skal gøre og ikke skal..??
mvh den forelskede

drop ham Anonym
hej jeg syntes at du skal droppe ham han er ikke det værd, kom videre med dit liv.

Det er jo et temperamentspørgsmål dulkis
Selvfølgelig kan du trække dig væk fra ham og lade som ingenting - bare uinteresseret.

Så kan du vælge at fortælle ham, du har været i hans mobil og lave en scene og sparke ham i skridtet og skride.

Så kan du tage kampen op. Sørg for at han bliver nødt til at brænde hende af. Arranger hvad som helst for at spolere aftalen - så han har balladen fra begge sider.

Gift dig med ham Tumlinak
Det ville jeg gøre

En ommer nimbuto
Find en anden at bruge din kærlighed på. Ham den utro er ikke din kærlighed værdig.

Cheat me once shame on you, cheat me twice, shame on me.

Du har ret Sundhedsarbejder
han virker sandelig sød.

Tror du det er sidste gang han vil prøve noget andet end dig?.Næppe. Det er sjældent man hører/ser noget godt når man "snager/lytter/spionerer.
Det ku' være så godt, men så var det faktisk skidt.
Behold ham som legetøj (med kondom-du ved jo ikke hvad han får på den der).

Væk med ham pige,18
Du må af med ham.. Det der er han bare ikke værd.. Find en anden..
Synes du skal fortælle ham hvad du har set.. Han vil selvfølgelig råbe op om at du ikke skal snage i hans ting, men det er kun i desperation over at være opdaget.. Så kæmp!!!
Al mulig held og lykke herfra.. :)

Kom til bulderfnis
at læse hans mobilbeskeder? hvordan i alverden kan man komme til det??

Enten har du kigget bare for at snage, eller også har du haft mistanke om noget udenoms :-)

Nu har du så set noget som gør dig ked af det, trist for dig, men et forhold bygger på tillid, så hvis du ikke havde nogen mistanke så hedder det at snage og brud af brevhemmelighed.
Nu ved du så at han så er utro eller er ved at blive det, fint nok skrot ham, men du er altså heller ikke fin i kanten når du læser hans beskeder, så du har nu læst en besked som du måske har fortjent :-( lær` af det og læs aldrig andre folks beskeder mere.

Jeg har aldrig læst i min eks`s mail eller mobil, heller ikke i de efterfølgende kæresters private breve mail mobil. Man finder altid ud af på anden vis hvis noget virker forkert i forholdet.

m.v.h.
Bulderfnis

Vi burde måske spørge dulkis
Er I to enige om at i er kærester?

godt spørgsmål bulderfnis
muligvis ved han slet ikke at de har et fast forhold ;-)

m.v.h.
Bulderfnis

Intet at skjule Maximirnoff
I et forhold der skal vare for livet har man forhåbentligt ikke noget at skjule. At komme til at se i fyrens udbakke er der ikke noget galt i i mine øjne. Et ærligt og åbent forhold holder i længden, og der har man adgang til alt.

jeg har snakket med ham Anonym
ja vi er for jeg har efter denne hændelse snakket med ham .. og jeg sagde klart at jeg havde tvivlet på ham og at jeg ikke gad bruge min tid på noget som ikke blir til noget ..selvom det er det jo... og han blev ked af det og sagde at han ville være sammen med mig..og jeg har ikke haft mistanke om hande siden....men jeg har så heller ikke lige sagt noget ang hende fra nettet.. men ved han ikke skal se hende..men jeg burde jo nok bare pakke mine ting og sige farvel..eller??burde jeg???

Det er tid til at sige farvel. pige22
Du bliver nød til at gå....omend du fortæller ham om mobilen eller ej.

Det han har gjort er et stort tillidsbrud og den vil altid ligge i baghovedet.

hjælpen er her jesper kortsen
hej jeg kan fortælle dig hvad du skal gøre, jeg syntes at du skal slå op med ham fordi nå han har en anden på så kan man ikke sige at han elsker dig fordi hvis at han gjorde så vile han jo alrdig finde en anden. du skal ikke være spor pinlig det er ham som burde være det fordi at han ikke fortalte dig sandheden