Flirtede med en anden, da jeg friede

Flirtede med en anden, da jeg friede sigwald
Min kæreste og jeg har det vidunderligt på de fleste områder. Jeg elsker hende, og hun elsker mig. Men på et område er hun en gåde for mig.
Når hun finder en mand tiltrækkende, flirter hun efter mine begreber - om jeg er der eller ej. Det gør mig utryg.
Forleden var vi utrolig tæt på hinanden under starten på et højskolekursus på en uge. Jeg friede til hende. Hun sagde glædesstrålende ja. Men de kommende dage flirtede hun kraftigt med en anden på holdet. Indledte samtaler med ham så snart chancen var der, de druknede i hinandens øjne hen over spisebordene med lange intense smil. Og hun snakkede meget om ham.
Bagefter var hun overrasket over mine tolkninger, han havde været fascinerende og god at snakke med om nogle faglige emner. Og det var da mig, hun ville have.
Men jeg er såret og uforstående. Er der nogle, der kan forklare, hvorfor sådan noget kan ske, når jeg ved, hun vil have mig? Når jeg ved, hun elsker mig?
Hun har selv indrømmet de lange blikke, den gensidige fascination, de to have for hinanden. Men kan ikke forklare hvorfor, det skete. Nu er jeg i syv sind mht fremtiden.

Skrot hende..... Pessimisten
Hun vil blive ved med at flirte med andre, jeg kender alt for godt typen!!!

rolig nu... petters
Slå lige lidt koldt vand i blodet...

Du kan ikke forvente at det eneste i den her verden for hende er dig og kun dig. Jeg ved da med mig selv at jeg flirter også temmelig kraftigt med andre piger end min kærste når jeg er ude. Jeg synes det er sjovt, men det er efter princippet at man samler appetit ude men spiser hjemme.

Du skal slet ikke være nervøs. Hvis det er dig hun vil have så er der ikke noget at være urolig for. Man kan altid bekymre sig ihjel over ting der aldrig kommer til at ske.

plys

glem alt om hende esbjerg
glem hende hun vil forsætte selv efter i bliver gift
såååååååå hvordan mon hun opføre sig hvor du ikke er med tror hun vil tage skridtet fuld så glem hende for gud skyld

Til Petters pessimisten
Åh, den er så letkøbt, samle appetit ude og spise hjemme!!!.Garanteret , at hvis de får tilbudt "et måltid" ude, så takkes der ikke nej.

For hvad øjet ikke ser , har modparten ikke ondt af !!!!

tjah Ting
Du er jo selvfølgelig den der kender din kæreste bedst. Jeg vil stadig mene at så længe hun kun flirter er der ikke noget at være bange for. Der er stor forskel på at flirte og på rent faktisk at gøre noget. Det der bekymrer mig mest er om hun en dag vil flirte med en der ikke forstår at det kun er en flirt.
Jeg tror ikke du behøver bekymre dig.
Hvis du elsker hende må du jo tro på hende når hun siger det er dig hun vil have. Hvis man ikke kan stole på den man elsker, hvem kan man så stole på?

Held og lykke

Dumme at høre på Fynboi
Det er sgu da de dummeste svar jeg længe har set.
Om man er kærester, gift eller hvad man nu er, så har man sgu da stadig et liv og har lov til at snakke med andre.
Hun lagde jo heller ikke skjul på at hun kunne lide at snakke med den anden mand. Vi har vel alle mødt nogen man snakker godt med, det er der da ikke noget ondt i. Det har da intet med utroskab at gøre.
I lyder sgu som en flok muslimer der vil dominere jeres partnere totalt. Få dog lige et liv.

Fynboi pessimisten
Hold da op, et er at snakke og sympatisere med andre, noget andet er åbenlyst at flirte!!!!( Og selvfølgelig er det ikke mere ok, hvis det foregår i det skjulte)....

Ja ja Fynboi
Sygelig jalousi kan få et til at se spøgelser overalt.
Hvor går grænsen mellem flirt og samtale?? Er dans = flirt? Er et smil = flirt? Eller hvor længe og hvor bredt skal man smile før det er flirt?
Hvis man ikke kan acceptere at ens partner morer sig i andres selskab, så tror jeg man meget skal overveje at leve som single, for det ender det nok alligevel med.

surt show Karrig Nidding
Helt alvorligt! Har været i præcis samme situation. Nogle kvinder er ganske enkelt sådan. Det virker især helt grotesk at flirte med andre mens ens partner er til stede. Jeg måtte i sidste ende forlade min eks pga det samme problem. Havde også besluttet mig for at fri til hende, men fandt tilfældigt nogle breve mv, som fik alt til at falde til jorden. Det var ufatteligt smertefuldt, og jeg spørger ofte mig selv om det ikke kunne have været anderledes. Men i dag er hun sammen med en anden - i et åbent forhold... Hvad der jo nok passer hende bedre. Helt alvorligt din stakkel, - gift dig ikke med hende! Hvis du ikke kan håndtere den slags oplevelser som du beskriver, så glem alt om at dele dit liv med hende, for det vil kun ske igen og igen og det vil i sidste ende æde dig op. Et meget alvorligt råd herfra. Held og lykke med det hele.

Flirt Hende der smiler
Jamen, okey ..og du flirter ikke? Ikke engang ubevidst?
Umiddelbart virker det altså ikke særligt slemt, at hun flirter, taler med andre og nyder andres selskab!
Jeg ved ikke lige hvad de fleste mennesker forestiller dig, men fordi man er i forhold, skal man vel ikke låses inde og gå i burka? Man skal da have kontakt med andre mennesker, og nogle gange vil det opfattes som flirt!
Så længe det ikke er andet og mere - hvad betyder det så? Og eftersom hun overraskes af dine tolkninger på emnet, lyder det jo virkeligt meget som om at det vitterligt ikke er andet for hende!

Mon ikke det mere handler om at du er så glad for hende, at du er blevet utroligt bange for at miste hende???

Smil

svar senere sigwald
tak for mange gode indlæg. Har lidt travlt, men svarer senere.

Uanset om de var fascinerede af hinanden hannah1
eller ej, så bør hun vise dig mere respekt. Der er ikke grund til at opføre sig som hun gjorde i dit påsyn. Måske lyder hun lidt "ikke klar" til et voksent og forpligtende forhold?

Hej

Det skyldes gammel vane hos den slags piger, Holger
der gerne vil frustrere mænd for at høste ufortjent opmærksomhed.

bolle hende tyk... Anonym
så ved du hvor du har hende...