Flytte hjemmefra

Flytte hjemmefra Pærepigen
Hej.
Jeg er en pige på 17 ½ år nu, og jeg kunne virkelig godt tænke mig at flytte hjemmefra nu!
jeg har en kæreste som er flyttet til København, i starten a året, så det er oplagt at flytte over til ham, så snart han har fundet en lejlighed eller kollegie værelse.

Jeg kommer fra Jylland så der er et godt stykke vej der over.
Jeg er i gang med min uddannelse lige nu, HG, og jeg mangler et år endnu på skolen før jeg skal i praktik.
jeg ved godt det er dumt at flytte midt i ens uddannelse men jeg kan jo også færdig gøre min uddannelse over i København.

Jeg har et arbejde udover min uddannelse, hvor jeg står i butik.
Jeg får en rimelig løn men jeg har ikke lagt nogle penge til side, men jeg har taget nogle ekstra timer så jeg vil få flere penge, hvor jeg kan lægge i hvert fald halvdelen af pengene til side.

mine forældre er ikke meget for det, hvilket jo er klart når jeg er deres sidste datter og det er langt væk.

Jeg har nogle spørgsmål angående det med at flytte hjemmefra.
Hvornår er det lovligt at flytte hjemmefra?
Er det dumt at flytte når man er under uddannelse?

Hvad syntes i?

Tjae lovligt og lovligt ernst_kolding
dine forældre kan forhindre det til du fylder 18 men hvis de ser lidt nøgternt på det er der jo ikke lang tid til du kan flytte uden tilladelse.

Jeg ser mere på, om du og kæresten kan leve sammen et så lille sted som et kollegieværelse, jo, du er sikkert vild med ham, men men men at bo sammen på så lille et areal er en prøvelse, jeg har selv boet med en kæreste på 54 m2 og der var trangt, så lidt plads at der ikke var plads til at skifte mening [;)]

Vid det er nok den hårdeste belastning et forhold kan komme ud for, der er ikke mulighed for at gå i enerum i tilfælde af uoverensstemmelser, man kan ikke være "sig selv" et øjeblik og så videre.

Hvor længe har i været kærester ? kan forholdet overhovedet holde til at bo sammen ? det er så romantisk at glæde sig til at flytte sammen, men virkeligheden indhenter jer en dag og så kan det ske, at romantikken går fløjten for at give plads til ufred og skænderi.

Ikke mere moralprædiken [;)]

I skal selvfølgelig følge jeres drømme, men alligevel, tænk dig godt om, er boligen hans, kan han rent faktisk smide dig på gaden i løbet af 10 sekunder og du har ingen rettigheder til den bolig.

Håber du finder den rigtige løsning.

Svar pærepigen
Et kollegie værelse ville bare lige være Midlertidig, indtil vi fandt noget andet.
Vi har været kærester i snart 3 år og vores forhold har gået igennem alt næsten.

Tja flaks
En ting er sikkert. At flytte sammen i et lille lokale som kollegi er. Det er noget af en test. Og bryder i forholdet er det dig der skal flytte.

Sørg eventuelt på forhånd at melde dig ind i almendelige boligforeninger. Så at hvisd et ført er om et par år, så ahr du en chance for at få et sted at bo.
http://www.google.dk/search?hl=da&rlz=1G1ACAW_DADK322&q=almennyttige+boligselskaber+k%C3%B8benhavn&aq=0&aqi=g1&aql=&oq=almennyttige+boligselskaber+k%C3%B8ben&gs_rfai=

Og lad være med at være den der køber nips til lejligheden. For den dag du skal flytte, så har du en hulens masse nips, men sikkert ingen sofa, seng eller tv. For det er hans.
Bare en lille tanke, som mange kvinder har lært gennem tiden. Det er somregl dem der ryger ud og dem der har det nyteløse gejl.

Du skal også selv til at sørg for forsikringer., Noget er du dækket af indtil du er 21 år.
Andet er ikke.
Der er indbosforsikring.
Ulykkesforsikring En heltids er bedst. Da den dækker hele døgnet og på skole/kursus.
Pension (men det er sikkert ikke noget for dig lol)
Helbredsforsikring
Og dyreforsikringer hvis du skal have det.
Sørg for at spare op på en konto til ufirudsete udgifter. Køleskab der står af, bærbar fornyes, hvad ved jeg.
Spar op til indskud på en større lejlighed eller til køb af en ejerlighed/hus.


Jeg ville overveje at flytte engang til. For du skriver du tjener egne penge ved at stå i butik. Brug det til at spare op til dit eget. Der blvier du ikke smidt ud hvis du og din kærste bryder.
Spar op så du ikke skal låne. Det er den billigste boligstart. Ikke at flytte ind hos din kærste. Det ved jeg alt om. Vi gjorde netop som dig. Ind i hans lille et værelse. Hvor det var mig der måtte flytte og låne til møbler lejlighedæ. Da jeg ingen havde. Just a thought. [;)]

Undersøg Boligspekulanten
... lige først om du overhovedet MÅ bo sammen med ham på kollegiet. I kan begge blive smidt ud, hvis boligselskabet/administrator finder ud af du bor der ulovligt.

middeltidlig pærepigen
han kender en som bor på et stort kollige værelse med han kone.
Men det er ikke sikkert med et kollgie værelse, og hvis det skulle være ville det kun være middeltidlig

Værelse pærepigen
Tak for dit forslag angående det med nips ting osv.
Men jeg regner stadig med at flytte samemn med ham, og hvis det skulle gå galt så har jeg stadig en seng og fjernsyn hjemme ved min forældre, hvor jeg også ved jeg kan komme hjem og bo.