Flytte hjemmefra i gymnasiet

Flytte hjemmefra i gymnasiet vandput
Har lige siden jeg gik på efterskole, glædet mig til at flytte hjemmefra - dét at have sit eget, tage ansvar for sig selv, indrette sit eget hjem, bo sammen med en god veninde, samt (i dette tilfælde) komme til en større by.

Situationen er så denne, at jeg på nuværende tidspunkt går i 3.g og altså har ca. 8 mdr tilbage af gymnasietiden.
Jeg har det godt sammen med min familie (dog føler jeg indimellem at min mor stadig tror jeg er 14 år - skal lige siges jeg er 18), skal ikke røre en finger herhjemme, betaler ingenting og mit gymnasium ligger lige rundt om hjørnet.

Ja - alt er jo i realiteten perfekt, men noget trækker bare sådan i mig. Føler nogle gange at vi er én 'voksen' for meget, fordi min mor virkelig er overbeskyttende og jeg personligt føler mig ansvarlig og moden nok på egen hånd.

Hvis jeg flytter, ville det være til en by lidt længere væk, men mht transport og økonomi, ville det ikke være noget problem og ville stadig skulle gå på samme gymnasium. Jeg overvejer at finde et arbejde i den by, uanset om jeg flytter, plus jeg har en fritidsaktivitet der, så mht de to ting, ville det blive nemmere.

Vil bare gerne høre nogle meninger - Er det klogere at vente til efter gym med at flytte? (skal lige siges at jeg kun har planer om at bo der til til sommer)

Er det for mange ting at have gang i ved siden af gymnasiet?

Min mening... Min mening
Hejsa

Kan sagtens sætte mig ind i hvordan du har det. Jeg flyttede selv hjemmefra i 2.g. og det var nok det bedste jeg nogensinde har gjort. Ikke fordi jeg ikke kunne sammen med mine forældre, men som du også skriver, så er det bare superfedt at have sit eget!

Når det er sagt, så synes jeg måske det er lidt dumt at flytte ud, hvis du kun har planer om at bo der i 8 mdr. Jeg ville nok i din situation "udnytte" at bo gratis hos mor og far og bruge de sidste 8 mdr. på at spare penge sammen til at rejse eller hvad man nu kan finde på. Det kommer selvfølgelig an på hvad du regner med at skulle lave efter studentereksamen :)

Men du skal ihvertfald tage med i dine overvejelser at du aldrig kommer til at bo så billigt igen som du gør nu..

Pøj pøj med beslutningen...

Mentalt overskud Anomym
Kommer også an på hvor meget Mentalt overskud du føler at du har.
Inden du for fundet et sted og for alt papirarbejdet i orden bliver den let på den anden side af nytår, og så ende det med at "Den virkelige verden" rammer dig samtidig med eksame forberedelse.

Så længe du stadig kan med dine forældre kan det være en fordel at udnytte den ro det giver at bo hjemme.

Men held og lykke.