Flytte til USA for 1-2 år

Flytte til USA for 1-2 år konfliktkurt
Hvis man som ung fyr på 21 år gerne vil flytte til f.eks L.A. Hvordan foregår det så?

Jeg vil f.eks gerne have en lejlighed der ligger udemærket i LA til max 1100dollars pr. month.

Hvad vil det koster mig at få et visum? Er det svært? Hvor får man det?

Hvordan flytter man sine ting?
Hvad koster det?

Er der andre praktiske oplysninger man bør være opmærksom på?

Tror du skal studere ernst_kolding
priserne på det amerikanske boligudlejningsmarked lidt nærmere, KarlSmarter som dig vil blive rippet og flået, en lejlighed til en udlænding vil nok ligge omkring 4000-5000 $ pr måned.

USA er ikke billig at leve i og har du tænkt over sygeforsikring så du kan blive behandlet i tilfælde af sygdom eller ulykke ?

Er dit indlæg ikke blot Drengedrømme i stedet for en drengetur ??

Og visum til at bo i USA får du ikke sådan lige, med mindre du på forhånd har fast arbejde derovre.

Du skal henvende dig på den amerikanske ambassade Anonym
Dér skal du søge visum og du kan få en del andre praktiske oplysninger der også.

Du siger du kommer Marsboeren
fra hvilken planet?

Udmærket beliggenhed i LA til 1100 USD om måneden? Dagen, ugens, månedens joke !!

Ærlig talt, hvis du er så forhippet på at komme derovre, kan du da passende starte med at undersøge de forskellige ting og ikke forvente at få alle informationer serveret på et sølvfad.

Er du sikker på du er 21 og ikke 11?

Alvorligt... USAkender
Hvis du gerne vil til U.S.A synes jeg det er en brand god idé! Lyt ikke til alle de sure fok her, der ikke har noget bedre at tage sig til end at svine dig.
Det første du skal gøre er at kontakte den amerikanske ambassade i KBH, spørg om et møde. Der søger man om visum, det koster, men er ikke svimlende dyrt. Det er til gengæld ofte en lang process som let kan tage 3 mdr eller mere.
Mht. lejlighed er der dyrt i L.A. Oftest vil man dele en lejlighed med flere unge, der har samme drøm som dig. Det er simpelthen for dyrt at bo alene. Mht. at flytte dine ting, gør man oftest det i U.S.A at man lejer et møbleret værelse. Så du pakker kun et par kufferter og flytter ind i en klar lejlighed.
Jeg synes klart du skal tage springet! Jeg har selv gjort det engang og nød det! Og går et ikke...jamen så tager man da bare hjem igen! Good luck over there!

haha hvor er folk søde.. freya
når man har en sol side hvor man kan få råd og hjælp og ikke hån og latter..hvorfor gidder du i det hele taget svare når du er så skide morgensur???
LA er ikke kun for de rige, der bor altså også dødelige som os danskere. og udmærket er vel forskelligt fra person til person.

og hvor gammel er du selv? lyder som en på 9 år og af hankøn

Visum! Lars i SF
Dit største problem bliver at få et visum, der giver dig adgang til at arbejde. Den slags deles normalt kun ud til folk med universitetsuddannelser, og selv der er der kvoter. Og det kræver en arbejdsgiver, som er villig til at være sponsor.

Huslejerne afhænger stærkt af, hvor du vil bo, umiddelbart er dit prisleje okay, måske en anelse lavt. Jeg betaler pt. $1300 for en meget pæn toværelses i det nordlige Californien, kan du nøjes med en etværelses, så er dit budget fint nok.

Men, visumet bliver stadigt dit største problem....

Ikke umuligt Lars i SF
L.A. har mange områder, så det kan sikkert lade sig gøre, specielt hvis han vil have en etværelses lejlighed. Bare kig på www.craigslist.org Jeg bor selv syd for San Francisco i en dejlig toværelses lejlighed tæt på Google og betaler $1300.

Men et visum er et helt andet problem!

Hvad gjorde du? SK91
Jeg har samme drøm om at komme til LA i et år. Bare bo for mig selv og arbejde. Er det muligt at få det visum eller er det bare langt væk?
Hvordan fik du dit visum og hvad var din situation?