FN fordømmer ikke

FN fordømmer ikke demokrit
det Israelske anslag mod en FN-post, der dræbte observatører. Man kunne ikke blive enige, idet USA stemte imod en fordømmelse. (Ritzau)

Er det ikke bekymrende, at det organ vi har valgt til at varetage opbyggelige opgaver, betragtes som et legalt mål i krigstid?

Er USA mon helt ligeglad med FN? Er du?

Demokrit

Bekymrende er ikke ordet Svendsen
Det er så foragteligt og skræmmende, at man næsten ikke kan holde ud at tænke på det. FN-observatørerne er vel der først og fremmest for sikre, at der ikke sker overgreb på civile i hobetal.

Når de først er skræmt væk, hvad sker der så?

Hvad USA’s regering synes om FN, ved jeg ikke. FN er vel underordnet, hvad der godt og skidt dollarkursen, når USA’s regering tænker.

Money talks. We are all working for the yankie-dollaaar.

Jeg undlader lige dulkis
at sige hvad jeg mener om USA - for gud ved hvilken gang. Jeg mangler ord der er fordømmende nok.

Det er fuldstændigt uacceptabelt!!!

Nej Assessment2
ingen er ligeglade.
FN er bare blevet organisationen, mange elsker at hade. Men den skaber et vigtigt forum.

Støt Israel mod koranfascisterne forklaring
Hvad interesse skulle israel have i at bombe FN?

Israelerne udkæmper endnu en krig mod en dødsensfarlig modstander.

Hizbollah vil udslette Israel, det er bevægelsens mål, det samme vil Hamas, der vel nok er den mest utilregnelige og destruktive kraft, der hidtil har regeret på de kanter.

Bevægelser som Hamas og Hizbollah kan man ikke forhandle med, kun føre krig mod, og begge bevægelser støttes af Syrien og Iran og følges med sympati af den arabiske verden, der ser en interesse i at tirre Israel via stedfortrædende fanatikere.

Hvad fanatismen rummer, bliver vi daglig underrettet om. Både Hamas og Hizbollah har karakter af dødskult, der ofrer børn og unge for at komme modstanderen til livs, og det har den vestlige verden været konfronteret med siden 11. september 2001, men ellers ikke siden 2. verdenskrig, hvor Japan kastede sin sidste, selvmorderiske kraft ind i kamikazeangreb på amerikanske hangarskibe og flådefartøjer.

Den libanesiske regering havde ikke vilje, styrke og mod til at neutralisere Hizbollah, og så måtte Israel gribe ind.

Det er ikke til at tro olding
men hvis det er sandt, at det var israelerne, der dræbte disse fire fn-soldater, er det ganske forfærdeligt. Ære være de fire døde.
Men når det så er sagt, så giver jeg ikke noget for FN.
Kan I huske hvad ham Kofie Annan, sagde om Danmark ved Muhammed krisen???
Jo, han sagde, Danskerne har ikke indstillet sig efter muslimerne, han burde have sagt, at muslimerne s SKAL indrette sig efter vores normer.

Unødig vold Humanist
Dette beviser bare endnu en gang at Bush når han tager beslutninger ikke som han påstår tager meneskelige hensyn, men kun tænker med pengepungen dvs .Detter er ud fra en betragtning at Jøderne stadig åbenbart selv om de er en forholdsvis lille gruppe i USA stadig sidder på en stor del af magten i USA . Det er tankevækkende at vi i vesten stadig ikke vil indse at Israel tistadighed udøver unødvendig vold i mellemøsten

Enig Humanist
Enig