"Fogh bag facaden" - hvor findes den?

"Fogh bag facaden" - hvor findes den? demothios
Jeg fik aldrig set den dokumentar. Er der nogen der kender et sted hvor den enten kan downloades eller ses via stream? Jeg regnede med at jeg kunne finde den på DR, men deres søgning er ude af drift. Kan den findes dér, andre steder, er er man ligefrem nødt til at købe den på DVD?

læs mere anonym
Læs mere om de fremmede "kulturberigere" på www.balder.org.

Kan lære Anonym nr 2
Ifølge de radikale og venstrefløjsfjolserne kan vi lære meget af de såkaldte kulturberigere. Men helt præcist hvad det er, glemmer fjolserne at fortælle.

Ha ha 1-2-3
Hej Demo
Hold da kæft en tråd du her har fået startet ;-))
Utroligt så mange hjerneceller der er tilstede i tråden ..... mindst 2 og højest 4 ;-))

Nå men til dit ærinde .: den kan lånes/lejes/købes her http://www.dfi.dk/DfiKataloget/Temaer/Filmbeskrivelse.htm?id=18718

God fornøjelse

1-2-3

God en gæst
Gode informationer vedrørende fremmedudgifterne findes der også på balder.org.

Øv...:( demothios
Det var såmend bare til privat oplysning/underholdning. For at leje filmen, er det åbenbart filmruller hvor man skal bruge projektor. Pokkers at dokumentarer skal være så svære at få fat på. (Men ok, det er jo meget sjældent at dokumentarer bliver så populære).

Men du skal selvfølgelig have tak for hjælpen, alligevel, 1-2-3. :)

Du kan godt laane filmen Rapfisk
Paa den side, 1-2-3 henviser til, er der en henvisning til bibliotek.dk. Dér kan du bestille filmen og hente den paa det lokale bibliotek. Vär opmärksom paa, at DVD'en ogsaa indeholder en dokumentar om Mogens Lykketoft, og at den har titel derefter. Men söger du paa "Fogh bag Facaden" paa bibliotek.dk, finder du den.