Fogh er en ommer

Fogh er en ommer larstyndskidsmarker
NÅR, Socialdemokratiet, med flere, vinder valget næste gang, må det være på sin plads at der betales tilbage fra de rige til de fattige.

Nu er skoler, syge og gamle blevet beskåret beskåret OG beskåret, for at skaffe penge til de rige og for at holde hjulene i gang.

De hjul der er holdt i gang er desvære så kørt ud af landet, i form af store virksomheder der flyttede til billig arbejdskraft, ganske ustraffet.

Jeg foreslår derfor følgende:

1. En kæmpe afgift på at flytte virksomheder ud af landet, for at få dem til at blive.

2. Fjern alle fradrag for både rige og for fattige, så er det hele nemmere at regne ud, og man undgår spekulation.

3. Fjern moms, det er bare penge der flyttes rundt, og med til at gøre det hele mere forvirende, især for nystartede virksomheder.

4. En ordenlig starthjælp til folk der udvikler nye produkter og starter egen virksomheder.

5. Der skal betales skat af hver krone man tjener, også for store multinationale firmaer som Coke Cola, Shell, Nestlé, MC Donnalds og andre der tjener styrtende med penge, men ikke bidrager til at vores samfund kan køre.Det vil selvfølge lige ramme både unge og gamle der tjener penge, men det vil så sandelig også ramme dem der er smuttet uden om i mange år, og hvis de flytter ud af landet, kan de rammes af afgiften for at flytte virksomhederne til udlandet. Og de penge kan så bruges til at udvikle og opstarte nye produkter og virksomheder.Jeg håber vi snart får et godt og retfærdigt samfund.

Jeg har lige hørt beklagelser over at der kommer 250.000 flere ældre i nær fremtid...

Ja... og... De HAR betalt deres skat...

Samtidig kan virksomhederne ikke få arbejdskraft nok... det må jo betyde at ca. 300.000 arbejdsløse nu tjener flere penge og dermed betaler mere i skat.

Det lyder da ellers til at være to ting der kan gå nogenlunde lige op, ved almindelig hovedregning.God valgkamp... og gerne snarest

Godt forsøgt copy-paste LIR Anonym
men spamladyens stil er genkendt.

Dobbelt linieafstand, copy-paste indhold fra faklen, modkraft og SF/Enh.listens hjemmesider. Uaktiveret profil. Agressiv og fjendsk retorik.

Jo det er dig spamlady.

Gode og dårlige forslag konservativ vælger
Jeg er både for og imod dine forslag.

Bla er jeg imod dit første forslag:
"1. En kæmpe afgift på at flytte virksomheder ud af landet, for at få dem til at blive."

Aha, hvis virksomheden ikke må gøre forsøg på at overleve, så skal den med vold og magt tvinges i knæ? Hvad tror du konsekvenserne af sådan en kæmpeafgift for virksomheden vil være?

Ellers er jeg enig i flere indlæg

"2. Fjern alle fradrag for både rige og for fattige, så er det hele nemmere at regne ud, og man undgår spekulation."

Jeg er helt og aldeles enig - fjern alle skjulte og uigennemsigtige fradrag og sæt skatten til 50% for alle. Så man, når man går hjem kan sige "halvdelen til staten og halvdelen til mig selv".

"3. Fjern moms, det er bare penge der flyttes rundt, og med til at gøre det hele mere forvirende, især for nystartede virksomheder."

Jeg er aldeles enig, men jeg tror ikke du får mange socialdemokrater med på det forslag *g*

"4. En ordenlig starthjælp til folk der udvikler nye produkter og starter egen virksomheder."

Jeg er aldeles enig - Danmark er et folk af iværksættere - det var dumt at fjerne iværksætterydelsen, istedet bør den sættes væsentlig op - det er de små nystartede firmaer med de gode idéer og hvor der ikke er langt fra tanke til handling, der skaber arbejdspladser.

"5. Der skal betales skat af hver krone man tjener, også for store multinationale firmaer som Coke Cola, Shell, Nestlé, MC Donnalds og andre der tjener styrtende med penge, men ikke bidrager til at vores samfund kan køre."

Jeg er aldeles enig.

Men så er jeg uenig i denne betragtning:

"Jeg har lige hørt beklagelser over at der kommer 250.000 flere ældre i nær fremtid...

Ja... og... De HAR betalt deres skat..."

Jo, men det har skiftende regeringer ikke taget højde for, netop da de er taburetklæbere og ikke har set længere ud i fremtiden end til den kommende valgkamp. Sådan er det desværre. Og jeg synes din holdning er dybt økonomisk uansvarlig - skal vi bare lade stå til og give mindre til den store ældreårgang, der går på pension nu? Var det så ikke bedre at spare op?

"god valgkamp... og gerne snarest"

Jo, tak, i lige måde!

Til næste VALG aristoteles
hvor har du ret!!

Fogh regeringen, meg DF som støtteparti bliver en sikkert ommer trio ved næste valg.

sjovt som nogle også kan se ind i fremtiden!!

realisten.

Og hvad så om det er kaminsky
forhold dig til indholdet ikke alt det vås.

røde drømme mindre skat tak!
Der bliver ikke valg foreløbig - Fogh sidder trygt og godt på magten og han har stadig flertal UDENOM de røde - hvor er det bare fryd.
Lad os håbe at der er flere der stemmer på Pia til næste valg og lad os få hende ind som udsmidelses minister.
Hjemsendelserne bør forøvrigt sendes live på TV så vi kan se vi får valuta for skattekronerne!

Hvis du men en "ommer" abcd&e
mener at han skal have "4 more years", så er det helt iorden med mig.

Endelig har vi en regeting som har været i stand til at rette op efter socialakrobaternes rod, og bringe landet på fode igen.

Desværre tror jeg ikke selv på at Fogh bliver genvalgt. Han er kommet for meget i modvind, og jeg frygter at de social demente har sat det som Fogh har vundet, over styr på få måneder.

Fint at folk hopper på den med at sosserne vil give "gratis børnepasning" og ordne hele den sektor, men de kan ikke gøre det uden at det går ud over andre.
Og vi kender jo deres politik, og ved at det bliver for lånte penge, som vores børn så må afdrage, eller en ny venstre regering må rette op på, og blive upopulær på.

Trist at så mange forældre demonstrerer mod regeringen, da de nuværende pasningsproblemer ikke er regeringens men kommunernes. Jeg håber de får øjnene op inden det er for sent.

jo højere hyl oldemor11
og ballade, bliver altid hørt.
Men selv dem som hyler kan få nok.

Seriøs kan vi ikke tage alt den hylen.

Et land kan ikke styres efter gadens parlemnet og en Regering må tage upopulære beslutninger, det er her at Regeringen skal bestå sin prøve,
og oppositionen skal udnytte det, men på ærligt vis, tak.
Spørgsmålet er om S & Co. overhovedet kan styrer hvis de kom til.

Kan de nu bøje sandheden, for at få magten, hvad er de så ikke i stand til for at beholde magten.

Om føje tid, falder der ro, specielt når vi runder næste år, og forældrene opdager at de er misbrugt og ført bag lyset af S og Co. så kommer der endnu mere ro.