Fogh: Flere indvandrere skal i arbejde

Fogh: Flere indvandrere skal i arbejde Charlotte*
Alt for mange indvandrere er uden for arbejdsmarkedet, og det skal der laves om på. Derfor vil statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) have 10.000 flere indvandrere i arbejde i løbet af få år.

- Halvdelen af ikke-vestlige indvandrere er i dag uden job. Når vi når frem til 2010, skal seks ud af ti være i arbejde. Det skal ske via forskellige initiativer. For det første skal man kunne tale dansk, men det skal også kunne betale sig at arbejde, sagde Anders Fogh Rasmussen ved DI's generalforsamling i Bella Center tirsdag.

En såkaldt håndholdt integrationsindsats skal være med til at afhjælpe danske virksomheders mangel på kvalificeret arbejdskraft, men virksomhederne skal også selv være med, lød det fra statsministeren.

Kilde: http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=471148/

Hvorfor skal kun 6 ud af 10 indvandrere have arbejde i 2010? Hvad med 8 ud af 10? Jeg undrer mig over, at arbejdsløse invandrere i ÅREVIS passivt har kunnet modtage offentlig forsørgelse. De fleste danskere oplever sanktioner (mangl. kontanthjælp/dagpenge), hvis de ikke er aktivt jobsøgende og/ell. ikke vil påtage sig anvist arbejde, hvilket er ganske rimeligt.

Men - hvorfor er indvandrerne mon 'skånet' for disse sanktioner?

525.000 indvandrer på varig bistand Kong Hans
Statistikken siger 132.000 ledige, men regeringen(og tidligere) mangler at tælle det store antal varig bistandsmodtagere med på ca.950.000 ,sagen er at de modtager varig bistand og tæller dermed ikke med i arbejdsløshedstatistik.

Ud af de 950.000 er der ca. 525.000 som er indvandrere , der er ca.680.000- 750.000 1, 2 og 3´de generations indvandrere i Danmark, ud af dette tal er ca. 70% som er uden arbejde, ca.525.000 + ca. 400.000 danskere + de 132.000 som er rigtig arbejdsløse altså ifølge statestikken , ja det er skræmmende men vi sniger os lidt over én million arbejdsløse i Danmark.

Hovedproblemet med så forskellige tal, er den statistiske metode, gruppen af indvandrere som indgår statistikken ér blevet statsborgere hermed menes indvandrere af 1 , 2 og 3 generations statsborgere , som nu ikke figurerer i statestikken som indvandrere, politikerne og embedsmændene sætter nogle kriterier for hvordan de helst ser den endelige tal i statestikken og ikke de faktiske tal.

Kong Hans anonym
Formanden for tænketanken Cepos var i radioen for to dage siden og talte om 1.800.000 mennesker på varig overførselsindkomster i danmark.

Flertal en gæst
Flertallet af velfærdsturisterne/"flygtningene" lever af offentlige ydelser i årevis. Der er derfor brug for opstramninger af udlændingeloven. F.eks skal udlændinge, der lever af offentlige ydelser i mere end 6 måneder, sendes ud af landet. Dette forslag vil spare staten for mange milliarder i udgifter om året.

1.800.000 Kong Hans
1.800.000 på varige overførselsindkomster, i dette tal er der sandsynligvis førtidspensionister som pt er ca. 250.000 personer, resten ned til 950.000 er studerende på su , folk på barsel, langtidssygemeldte etc.

John F. Kennedy ´s ord Kong Hans
John F. Kennedy ´s ord eller læresætning var :

Hvad kan du gøre for landet - og ikke hvad kan vi gøre for dig!

god beskrivelse af den virkelige verden????? Oldemor
spørgsmålet er om vi skal gøre op med de utilpassede indvandrer, som ikke vil leve i den samme verden som det danske samfund lever i.

Kun modtage og ikke yde.

Alle andre mennesker... mandaabenraa
... det er "tvangs aktivering" og "straks aktivering".
Man må ikke have formue.
Rigtig mange " anden etnisk" får kontanthjælp , og befinder sig i et andet land - det skulle være ulovligt ( dobbelt statborgerskab).
Jeg har igen hørt om unge mennesker , der tvinges til at arbejde for ca. 5000,-kr. pr. mdr. - man SKAL arbejde for kontanthjælpen.
Sagsbehandlerne og politikerne behandler ikke kontanthjælps modtagerne ens.
Aktivering på den ene eller anden måde, der er mangel på arbejdskraft.

Varig bistand....??? mandaabenraa
Brev fra en minister - Kontanthjælpen er ikke ment som en varig forsørgelsesydelse.
Satserne mener han er meget rimelige ??

Der er nogen som tvinges til at arbejde for ca.5000,-kr. pr. mdr.??
Hvad koster det ikke med det kontanthjælp , mange af dem opholder sig i et andet land.
Der er mange mennesker som undergraver vores samfund på flere måder - med vores kontanthjælp som forsørgelse i flere år.
Det kalder jeg for dumhed .

At arbejde. mandaabenraa
Er det noget man selv bestemmer , eller de muslimske mænd - det er noget alle andre mennesker tvinges til , ellers så " klappes kassen i".
Evt. hjælp - mod tilbagebetaling.
Det burde også gælde muslimerne.
For meget religion , lidt mere aktivering på arbejdsmarkedet.