Fogh forbryder?

Fogh forbryder? asgerfolmann
Nogen der kender nogle specifikke facts om den her sag, der var engang for længe siden da Fogh var minister for et eller andet, men måtte gå fordi han havde fiflet med tallene i et eller andet ministerium? Har hørt det omtalt flere gange, men aldrig læst nogen længere artikel om det eller noget..
Hvornår fandt det sted?
Hvad var selve forbrydelsen?
Osv?

VH Germand

Fjoget Fimselette
Han var skatteminister, og havde lavet noget snyd med bogføringen, og måtte selvfølgelig fratræde sit embede.. Tænk han er statsminister i dag.???
Husker ikke årstallet, men mener det var i slutningen af firserne..

Tak asgerfolmann
Det var da i det mindste nogle spor at gå efter. Kan så næsten gætte mig til at det må have været under Schlüter-regeringen... Det er virkelig underligt at man næsten intet har hørt om det her. Hvordan er det nu det gamle ordsprog er... En gang tyv, altid tyv?

forbrydere femselette
Du kan finde det på forbryderalbum.dk

wow asgerfolmann
Fantastisk site du der har linket til, - der står jo alt det jeg lige har gået og længtes efter. Husk lige at læse mit indlæg "glade robotter", det er yderst relevant for sammenhængen.

fck skoder
jer i røde hunde

og ensidigt groteks
prøv at lave den samme oversigt over de socialistiske politkere, der er ikke noget at lade den ene fløj høre for som ikke også findes på den anden side, men det har I stakler jo allerede lykeligt glemt, stakkels naive fjolser

Den side Hamselv-78
Er lavet af Enhedslisten - en af regeringens værste fjender.

Mon det ville være fuldstændig naivt at antage den er bare en anelse farvet mens man behændigt har vendt det blinde øje til overfor venstrefløjens "forbrydelser"?

Gert Petersen longleggs
navnkundig formand for SF i mange år var "brunskjorte" i sine unge år. Hvis vi skulle dømme politikere på deres fortid og kun ville være regeret af perfekte ufejlbarlige supermennesker så tror jeg ikke det ville være et særligt repræsentativt folketing.

Hvor naiv kan man være? dulkis
Hvor mange gange har du set det fra regeringspartierne, som du fremsætter som en berettiget forventning fra venstrefløjen?

Tak nu lige bjælken ud af hovedet.

Pas på med vandrehistorier dulkis
...

Ja, du kan jo ikke tage noget ud Hamselv-78
For du har jo ikke noget mellem ørene - den eneste grund til du har et hoved er for at det ikke skal regne ned i halsen på dig.

Av for søren Hamselv-78
Ja nu er det med at klappe kaje - nu var det pludselig en af kammeraterne fra den yderligtgående venstrefløj, der fik negativ omtale.

Havde det været en fra den anden side ville du ha' klappet i dine små fede hænder af begejstring. Hykler, det er hvad du er.

den side asgerfolmann
Er naturligvis farvet af helvede til, og der er også masser af partisk stillingtagen, som jeg hellere havde været foruden. Imidlertid står der faktisk alle de faktuelle kilder og oplysninger omkring Foghs svig under sin tid som skatteminister (jeg er blevet oplyst...). Bare tjek listen over kilder. Nå nej, det har højtråbende højrefantaster jo ikke tid til, eller hvad?

En gang tyv altid tyv.. worldpeace
En gang tyv altid tyv..

Fogh, bush, blair, og de andre krigs forbrydere, skal ligesom forbryderen saddam, for en krigsret for forbrydelse mod menneskeheden....det vil være retfærdigt.