FOGHS FADÆSE - RENT TIL GRIN!

FOGHS FADÆSE - RENT TIL GRIN! mortensupermand
den geniale statsmand fogh ( som skal vise HELE verden, hvordan agerer anstændigt og moralsk korrekt ), troede at han forrige aften, som så ofte før, kunne binde DF, ved at gå på tv og tildele lars barfoed sin fulde opbakning..!

men for en gangs skyld, var DF sine utallige advarsler og trusler tro....!

konklusionen er, at tilbage står manden med den største " næse " af alle igår - fogh, og er i mine øjne rent til grin....!

han troede at han ved at udtale tillid til barfoed, at DF i sin higen efter magt, havde ignoreret rigsrevisionen....!

det skete dog glædeligvis ikke....og nu har DF efterladt fogh - som et stort fjogh....for når de ikke har tillid til en minister, som statsministeren har tillid til, ja så betyder det jo, at de ej heller har tillid til statsministeren....!

vi må håbe at oppositionen kan udnytte dette, og tage sig lidt sammen, for en gangs skyld..!

Det er uværdigt at, et land på vores " høje niveau " har et fjogh, som mener det er " besynderligt at en oposition vil have en minister fyret, pga. en rigrevision kalder manden lovbryder, ærlig talt ", som fogh så flot udtrykte det..!

ps. at bendtsens nerver så er så tyndslidte, at han på direkte tv iaftes udmelder " hvis barfoed skal fyres på baggrund af en sådan rigsrevision, så skulle vi fyre en minister hver ENESTE måned....! "

jeg er målløs....tror ikke mine egne øjne....!

hvis den regering bliver genvalgt, er det udelukkende på baggrund af, at folk får en skattelettelse på 500 kroner, og derfor beholder skyklapperne på, og ignorerer alle principper....!

nævn et andet land på vores " niveau " med statsmænd med så arrogante og tåbelige udtelelser, og hvor det nok forbliver ustraffet....?!

jo vi skal i sandhed ud og vise hele verden, om at magt ikke korrumperer!

pps. og ja jeg er en rød pædagog, hedder gunnar, og spiller guitar i mine fine sandaler!

hygge

Hmm-ja! 68'er
Du må nok have sat elefanthuen omvendt på i dag, for efter alle oplysninger at dømme, så har der været væsentlig mere orden i det ministerium end da Ritt Herregård var diktator.

Men sådan en detalje kan man naturligvis ikke lade gå forud for en - lidt primitiv - "skandale", som havde været det uanset hvem der havde været minister.

Tankevækkende Anonym
Jeg synes mest af alt det er tankevækkende at se hvordan Bent-bestjent opføre sig. Jeg havde helt glemt han eksisterede og så er han visestatsminister.

De konservetive er vist bange for at spille andenviolin.

Måske er Fogh faktisk meget godt tilfreds med at Pia fyrede Barfod, så slap han da for bents hysteri.

DET ER IK DET INDLÆGGET HANDLER OM KLAPHAT! mortensupermand
JEG KOMMENTERER IK HANS MINISTERENS UDUELIGHED....DET UNDLADER JEG..!

MEN JEG KOMMENTERER NETOP DEN ARROGANTE FJOGH..MEN NOGLE VIL IKKE FATTE..!

SÅ DREJ HUEN, DU..!

HYGGE