Fogh´s Kvalitetsreform

Fogh´s Kvalitetsreform oeffe
Anders Fogh har valgt det helt rigtige navn til sit nyeste indfald: Kvalitetsreformen. Navnet er som jeg ser det valgt for at sende et skarpt signal til befolkningen - nemlig Regeringens evige snak om at man ikke kan løse den offentlige sektors opgaver blot ved at tilføre flere penge. Men jeg har nyt til dig, Fogh: Hvis det er din dagsorden at kvaliteten skal løftes i det offentlige så kommer man ikke udenom at det koster penge. Der er i forvejen rigeligt med pres på de offentligt ansatte. Jeg tillader mig at spå at Fogh´s dagsorden er at stille flere krav til de offentligt ansatte samtidig med at disse ansattes arbejdspladser IKKE får ekstra midler til at løse de yderligere arbejdsopgaver som Fogh pålægger dem. Jeg har med andre ord ikke nogen sympati for Fogh og hans kvalitetsreform. Jeg håber hans evige nedskæringspolitik straffes af befolkningen til næste valg.

skyld og skam projekt Helga danske
Helt enig med dig. Jeg anser det er en del af det "skyld og skam"- projekt, som er så velplanlagt i Venstre i forhold til den offentlige sektor. Den skal bare klemmes og sultes. De har meget belejligt DF (dansk folkeparti) til at hjælpe sig med at føre kniven, men tag ikke fejl. Det er nøje planlagt. Synd at så få stemmeberettigede gennemskuer, hvad der er ved at ske.

Skattereform SPAMKNUSER
Så må der gang i skattereformen, så de der har højelønninger ikke fortsat kan spekulere i skat. Sort arbejde kal til livs. Mindstelønninger skal op. Ja dette er kun begyndelsen.
Huse der er købt indenfor de sidste 3 år skal refunderes denne falske husprisflugt. D.v.s de nuværende ejere skal have tilbagebetalt en del af den pris de gav for huset.
Der bliver en enorm oprydning efter de sidste 5 års helvede.

Godt set oeffe
Jeg er fuldstændig enig med dig. Godt at høre at du har gennemskuet Foghs projekt udsult-den-offentlige sektor.

Skævt skattestop oeffe
Som jeg ser det er det de rigeste der har størst fordel af Foghs nuværende skattepolitik. En beregning foretaget af pressen viste at en butiksekspedient fik ca. 85 kroner mere til sig selv som følge af skattestoppet. Og hurra for de 85 kroner, Fogh. Jeg tror i lighed med dig at der bliver et stort oprydningsarbejde efter den borgerlige regering.