Folkefacisterne

Folkefacisterne antifacisten
Der er jo faldet dom for at det er i orden at kalde medlemmerne af DF for fasister. Dette er heller ikke så mærkeligt når man ser hvordan partiet styres og den måde, som man fra DF's side skaber fjendebilleder af mindretal.

Lad mig derfor foreslå,at medlemmer og symåatisører af DF fremover benævnes folkefacister, og partiet fremover i folkemunde benævnes Dansk Fscistparti eller Dansk facistisk folkeparti.

Kærlig hilsen
Antifacisten

Folkefacisterne også kaldet... komododragon
...de autonome.

Hvorfor nu det?

Jo: De er antidemokratiske da de ikke respekterer andres meninger og så bruger de vold som et magtmiddel. Da de også udspringer af folket, må betegnelsen folkefacister være en ganske god betegnelse for de autonome.

Jeg vil hermed opfordre til at kalde de autonome, nazister, islamister og lignende grupperinger for FOLKEFACISTER!

Tsk tsk...rigtig kedeligt at du ikke loggede ind LIR. Nu kan du ikke slette tråden...he he:)

hvad anonym1
Den ubegavede udlænding ladyboy-in-red staver som en idiot, men hvad kan man forvente sig af en nassende og doven udlænding.

Johnny Appleseed. Anonym
I samme ånd kan vi fra nu af kalde æbler for appelsiner. De er begge runde, sødlige og gode i frugtsalat.

til anonym1
Til "kulturberigeren"(som kalder sig antifacist) fra Libanon, hvad er en antifacist? Er det et arabisk ord der betyder socialklient.

Hvad med om vi kaldte dem for komododragon
frugt?

Feeding time at the zoo. Anonym
En frugt er vel ikke bare en frugt. Jeg vil ikke mene, at det er helt ligegyldigt, om du skræller et æble eller en banan - fremgangsmåden er dog forskellig. Og er der i virkeligheden nogen grund til at simplificere alting på den måde? Hvis vi absolut skal stemple, så lad os dog gøre det på en måde, så vi fanger nogle af nuancerne.
Lad os indgå et kompromis og kalde rodfrugter for rodfrugter og citrusfrugter for citrusfrugter, hvis du virkelig ikke ønsker at se på de mindre forskelle.

Der Anonym nr 2
Der er alt for mange "kulturberigere", der lever af socialhjælp i årevis. Hjemsend dem.

Vi er nødt til at systematisere komododragon
Ellers kan vi ikke finde hoved og hale i noget som helst.

En frugt er et stykke plantevæv designet til at indbyde dyr til at spise det, Ideen er at planten ofrer et stykke af sig selv og til gengæld får spredt sine frø og dermed en chance for at føre sin slægt videre. En pære eller en banan er underordnet. Formålet er det samme og det er designet på sin vis også, da de begge har indbydende farve, duft og smag.

Ligeledes kan en folkefacist både være en autonom, en nazist eller en islamist. De har en række fælles karakteristika der gør at de kan grupperes inden for dette rammende udtryk.
De udspringer af folket og deres mentalitet er facistisk (antidemokratisk og hylder vold som magtmiddel).

Interessant. Anonym
Vi er slet ikke enige i vores definition af fascisme.
Jeg må erklære mig enig med Mussolini, der beskrev fascismen som en højreorienteret, kollektivistisk ideologi i opposition til socialisme, liberalisme, demokrati og individualisme.
Jeg kan godt følge dig i, at nazister og islamister kan falde i den kategori, men autonome er som udgangspunkt ikke antidemokratiske. Der er i større grad tale om en forskelligartet flok af unge og lidt ældre mennesker, der mødes over en sag og med (i nogle tilfælde) udemokratiske midler søger at gennemtrumfe deres vilje - eller bare tiltrække sig offentlighedens opmærksomhed, for at de, altså offentligheden, skal interessere sig for en bestemt demokratisk proces.
Som autonom ved man vel godt, at slaget mod statsmagten er tabt på forhånd - 80 stenkastende unge vil altid tvinges til at bøje sig for 20-30 kampklædte betjente - men den fokus man bagefter opnår i medierne kan måske tænkes at hjælpe på længere sigt under mottoet "all publicity is good publicity". Og dét er vel mere at påvirke demokratiet via udemokratiske handlinger, end det er at være antidemokratisk.

Hvad med Dansk Fjolletobak SPAMKNUSER
Opium for folket.

Ordet nazist er en sammentrækning komododragon
af National og Socialisme (tyskere foretrækker det hårde og hvæsende Z istedet for C...fred være med det).

>>Amerikaneren Matthew Lyons og englænderen Roger Griffin mener, at kernen i fascismen er kampen for en genfødsel eller nyfødsel af nationen. Nationen kan efterfølgende opfattes som et ubrydeligt fællesskab, ”os” (byggende på etnisk, biologisk, religiøst eller lignende grundlag), hvis værdier skal styrkes, mens ødelæggende kræfter af dette fællesskab, ”dem”, skal kritiseres, bekæmpes eller ligefrem ryddes bort.<<

Den kan man også bruge på autonome. Med voldelige midler skal det etablerede bekæmpes og en ny og bedre nation/verden skal opbygges efter egne idealer.
"Dem" er i de autonomes verden de borgerlige kræfter. De skal bekæmpes og ryddes af vejen med alle tænkelige midler.
se bare LIR's retorik i forhold til DF'ere. Den er skammeligt rabiat. Skiftede man DF'ere ud med muslimer ville den ligne Glistrups formuleringer i forhold til muslimer.

Der er et link her
http://da.wikipedia.org/wiki/Fascisme

Jeg ved at man siger at man ikke altid kan regne med wikipedia. Men jeg mener nu at langt det meste af det man finder på dette udmærkede internetleksikon alligevel passer rimeligt godt og der allerhøjest er tale om et par småjusteringer hvis der er noget.