Folkesocialisterne afviser skattelettelser

Folkesocialisterne afviser skattelettelser Ægte dansk
De to folkepopulistiske partier, SF og DF afviser som ventet de konservatives forslag om at staten kun må konfiskere 50% af borgernes løn. De har som altid ingen argumenter ud over at de naturligvis skal hytte deres egne vælgerkorps og den danske middelmådighed.

DF'erne er typisk lavuddannede eller pensionister, mens SF'erne er offentligt ansatte ansatte med hængerøve uden større ambitioner end at kunne få råd til et årsabonnement på dagbladet Information. Ingen af grupperne vil naturligvis have interesse i at de dygtige og flittige slap med mindre i skat. Df'erne ønsker helst at borgerne sidder derhjemme og studerer tilbudsaviserne fra Aldi og tyske grænsebutikker istedet for at der er virketrang og dynamik i samfundet, og SF'ernne vil bruge pengene til kriminelle 2. generationsindvandrere der istedet burde have en enkeltbillet tilbage til Pakistan og Tyrkiet. De to partier burde lukkes!

Nå da vi er mavesure. punto
Det er magtpåliggende for Konservative med deres vælgere ude på Strandvejen eller i Charlottenlund eller Hellerup med en whiskysjus i hånden, at de skattelettelser skal igennem.

De hader DF, for DF går ikke på kompromis med de velstillede.

Det sejler i kommunerne, politiet, sundhedssektoren osv., men det eneste Konservative tænker på er yderligere skattelettelser til de i forvejen rige.

Vi beklager som DF-vælgere, at jeres taktik med at skifte leder heller ikke duede.
En lille populistisk fremgang, men den går i sig selv igen.
Jeg er hverken lavtuddannet eller pensionist.

Vi er flere og flere, der følger DF´s grundtanker.

De Konservative kan kun komme med krav om skattelettelser til de rige, men har iøvrigt ingen forslag til samfundets virkelige reele problemer.

Det bliver i straffet for ved næste valg - tro mig !

Jeg troede at Glistrup havde bevist at de rigeste Røde Orm
havde højtuddannede revisorer som kunne lave kreativ bogføring så de kun skulle betale meget lidt i skat, var det ikke det han kom i spjældet for?
at han afslørede alle fupnumrene var ilde set fra hans rige kolleger,
men det var ham som endte i spjældet, ikke dem.

dør alle veluddannede Hofnar
før de bliver pensionister?

Grækenland rodvad
viser vejen, der er eksemplet på at lave skatter giver høj uddannelse og rigdom for de få.

DF sludder Ægte dansk
DF'erne er dovne og uuddannede. De tjener mindst, men vil have flere ofentlige ydelser.

DF'erne nasser på samfundet med alle deres efterlønnere og andre på støtte og så lider de af akutte mindreværdskomplekser og kan kun tale om tørklæder og mere overvågning.

Danmark har verdens højeste skat Ægte dansk
Både skat og marginalskat.

Men Danmark er ikke det mest velstående land i verden. Danmark er den bløde middelvare og bliver overhalet af flere og flere lande.

Der er ingen begrundlese for at bibeholde topskatten ud over den danske misundelse.

Ja, Rodvad Guiden..
Grækenland er et dejligt og gæstfri land, med glade mennesker og lav kriminalitet.
Derfor rejser jeg også derned 4 gange om året, har fået mange gode venner på den lille ø, vi frekventerer. Til næste år køber vi hus dernede.
Så du har helt ret, det er et skønt land.
Lyder som du også kommer der ofte.

Passer ikke mad rodvad
at Danmark har den højeste skat, men dem der gerne vil have mere til sig selv på bekostning af samfundet, kommer med sådanne påstande.

Danmark er ikke det mest velbeslåede land nej, men det bliver vi hellere ikke med en lavere skat, tvært imod. Ja vi bliver overhalet fordi den nuværende regering lover mere uddannelse, men skærer ned på den for at give plads til skattelettelser.

Så det er al grund til at bibeholde og udbygge topskatten, misundelse kan du ikke bruge mod de der ingenting får, den har I misbrugt i alle år med skat. Så fjern også alle fradrag og sænk bundskatten.

Du taler imod al sagkundskab rodvad Ægte dansk
Danmark har verdens højeste skattetryk.

Danmark har verdens højeste marginalskat.

Lavere bundskat hjælper ikke i den internationale konkurrence. Det gør derimod en afskaffelse af topskatten. Der bliver ikke skåret ned på uddannelser i Danmark, tværtimod. Men folk uddanner sig til det forkerte fordi staten blander sig for meget ved at straffe dem der får den højeste løn.

Danmark har aldrig rodvad
haft verdens højeste skattetryk, men nogen elsker den myte og tror det er sagkunskeb. Den samme "sagkundskab" som når en minister bliver kritiseret for en mangel, og han prøver at afværge med at "vi er verdens bedste".

Også marginalskatten er en myte konservative elsker.

Den internationale konkurrence klarer sig bedre med lavere bundskat end lavere topskat. Og staten straffer ikke nogen med at kræve skat. De fleste uddanner sig efter interesse, og ser en høj løn som et plus. Går man udelukkende efter de høje lønninger, er der store muligheder for at der er overproduktion på netop det fag inden man er færdig med uddannelsen. Størrelsen på den øjeblikkelige løn, er et billede på øjeblikkets mangel.

Som et bevis på det forkærte i det men indkomsten. Når en virksomhed får økonomiske problemer, tjener en advokat mere på at slagte virksomheden, end han ville gøre ved at redde den. Og en bankdirektør der er uansvarlig og kører banken ned, får en forhøjet løn og en god fratrædelsesløn I stedet for at blive buret inde og blive frataget den ekstrafortjeneste han har haft, og selvfølgeligt erstatte tabet dersom han er ansvarlig. Det er jo "ansvaret" der giver ham den høje løn.

En afskaffelse af topskatten giver mere fritid til de højestlønnede. Det giver vel ikke en bedre international konkurrence?

Danmark har verdens højeste skattetryk rodvad Ægte dansk
http://www.erhvervsbladet.dk/article/20080311/news01/80311003/

Se selv.

Den med at en afskaffelse af topskatten vil give de højestlønnede mere fritid passer ganske enkelt ikke. Så burde lande hvor de højeste marginalskatter er lavere end i Danmark have langt mere fritid end i Danmark og arbejde mindre. Det er lige det omvendte der gælder.

Hvorfor blander du dårlige bandirektører og advokater ind i debatten? Jeg har da ikke omalt dovne og uduelige kontanthjælpsmodtagere eller lignende.

Erhvervbladet rodvad
i de fleste lande har den samme påstand i respektive lande, for at få lavere skat netop for erhvervene, og "beregningerne" om at der vil blive lavet mere, passer hellere ikke, når det i realiteten vil give mindre arbejde.
"Så burde lande hvor de højeste marginalskatter er lavere end i Danmark have langt mere fritid end i Danmark og arbejde mindre", Igen, Grækenland er et godt eksempel på det, de er meget ineffektive i arbejde, og har meget fritid.

De "dårlige" bankdirektører og advokater er bevis på at penge korrumperer