Folketeateret Kongehuset

Folketeateret Kongehuset Reneeee
Flyt kongehuset ind på et teater eller et museum hvor det rettelig hører til. Det at nogle mennesker mener at vi i et demokrati har behov for et folketeater, hvor alle demokratiske regler bliver sat ud af spil viser hvor skrøbeligt, at demokratiet er.

Der er ikke langt til, at sådanne mennesker igen vil underkaste sig en institution som kongehuset, som igennem generationer på det groveste udnyttede og udplyndrede den danske befolkning for, at de selv kunne leve et liv i prompt og pragt.

Kongehuset er egnsteater af værste karakter, hvor nogle statister render rundt og spiller dem ingen er værdige. Det er og bliver en skamplet vores demokrati.

Rene
http://vinker.webbyen.dk/

Money money money... Pingo i kongo
Vær du bare glad for alle de penge de hiver til lille Danmark. Så engang et program der lavede et regnskab over hvor mange penge de brugte og hvor mange penge de var med til at tjene. Blev lige pludselig meget glad for vores kongehus.

- 300 mia. efter skat er ikke overskud reneee
Man hører altid den lalleglade sang om, hvor mange penge de hiver hjem til Danmark, når vi snakker om det opblæste bluffnummer. Udlandet må tro, at vi er idioter, at hylder fortidens enevælde, hvor vi blev undertrykt og udplyndret af dem. Jeg tror ikke vi tjener 1 krone på, at de rejser land og rige rundt og spiller kejserens nye klæder. Skuespillet koster 300 mia. om året. De er fritaget for moms og skatter bare fordi de er ud af denne familie. Hvis en demokratisk født medborger skulle leve samme liv i overflod og pragt, skulle han tjene 1 mia. før skat om året. Kører de for stærkt, får de ingen bøde for det. Undersåtterne griner højt over, at de gider køre for stærkt. Hvis en undersåt blev kørt ihjel af dem ville alle undersåtterne nok bare ligge på knæ og hylde dem.

Man skulle hellere stille sig selv det spørgsmål, om denne institution hører til i et demokrati, hvor man sætter alle demokratiske regler ud af spil for at tilfredsstille en familie. Det er skræmmende, hvor mange der hylder enevældet, men det viser kun, hvor mange der er villige til at blive undertrykt i et samfund. Demokratiet er skrøbeligt. Man kan kalde det folkekomedie for folket eller folkekomedie for de lalleglade.

Rene
http://vinker.webbyen.dk/

Halløj do! dannae
Hvordan er de 300 mio. kr fra websiden blevet til 300 MILLIARDER i dit indlæg?

For øvrigt en meget UNDERholdende side...

Vi er ikke værdige peter3
http://www.bt.dk/royalt/artikel:aid=468970:fid=100021708/

Skuespilleren i fuld klædedragt.

Peter

Din IP err 10.4.56.106
10.4.56.106