Folkets Glemte Evner

Folkets Glemte Evner kiesha
Hey.. Jeg skriver herinde fordi at mange overser at de har overnaturlige evner. Eller maske skubber væk at de mærker, ser og føler nogle ting.

Jeg interreser mig meget for de her ting, hvis du føler at det ikke er din kop the er du velkommen til at bladre videre. Mer om Mig

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg forventer af jer men bare nogle at debaterer med angående de ting som sker i daglig dagen som virker lidt... you know. Og fordi vi er så mange i verden kunne jeg jo støde på nogle som har oplevet ligende ting som jeg har oplevet og som kan dele deres méning med mig og.
Holla Hvis I får Lyst..

Eksisterer disse evner ? nimbuto
Nogen skubber evnerne væk fordi resten af samfundet betragter dem, som påstår at have disse evner som freaks. Disse påståede evner skal vurderes med en god potion skepsis.

Mange tror de besider overnaturlige evner, desværre er evnerne udokumenteret og derfor er det min påstand at de ikke eksisterer.

Jeg er tidligere herinde blevet præsenteret for "bevis" for "John of God", som siges at have evner.

Efter lidt søgning på nettet fandt jeg frem til at skeptiske folk var blevet fejlciteret, og at han tilsyneladende var en tryllekunstner/con-artist.

http://www.randi.org/jr/021805a.html

Hmm. True That kiesha
Sandt sandt. men jeg tror altså også at mange ikke ligger mærke til disse evner. Altså at de selv har dem ikk. Men anyway det er også meget svært at få udviklet sine evner i en positiv og klar retning fordi at der ikke er nogle som står klAr til at hjælpe en med disse og kan formulere for os de signaler vi modtager eller mærker. Hvis bare der var en lærermester som kunne hjælpe os og som havde kontrol og viden om hvad som foregår:o)

Kære Soul hellenemborg
Jeg er helt, helt enig med dig. Jeg er overbevist om, at det såkaldt overnaturlige er helt naturligt, men at noget er blevet "skåret" fra, fordi vores bevidsthed mange gange har svært ved at kapere.

Vi debatterer på livet løs på min hjemmeside, måske det var et kig værd for dig.
Under alle omstændigheder er du meget velkommen til at skrive hvad der ligger dig på sinde....

Kærligst Helle Nemborg
www.spiritlight.dk

Jeg har selv evner tror jeg :) Emilio
Tjaa, fordi jeg ved det sgu ik som en sagde man kan ik bevise det overfor andre, jeg har desværre ikke kunnet det endnu ihvertfald bortset fra 1 gang overfor min mor, hvor jeg forsøgte en 10 gange men alligevel fik sendt 2 mails, til en person som havde blokket min mail adresse, det var ikke nok for hende som bevis, mit håb er at man en dag kan bevise det, jeg tror ikke der er noget overnaturligt i det, jeg tror at det bare er en del af hjernen som er underudviklet.

Og så vil jeg give et råd til folk, der findes folk derude som er snydere, og som siger de har det for egen vindings skyld, jeg ved det og ved også hvilke halv kendte clayvoiante det er, arr ved og ved så meget sagt men mine evner siger mig noget, men vil aldrig hænge folk ud. Men nogle gode ting at huske på er efter min mening : 1. Kan du se de praler meget med det og gerne vil vise det meget frem er det måske fordi de er snydere, 2. Kan du overhovedet ikke på nogen måde få bare det mindste bevis på vedkommende kan noget er det måske også fordi vedkommende er en snyder. Og sidst 3. Husk stadigvæk ikke at lade fantasien løbe af med dig, også til dem som har evner, har været min dårlige erfaring man lader sig fænge, og begynder måske så at tro man kan noget som man faktisk ikke kan men som kun er fantasi.. Og en god ide er måske også ikke at tale for højt om det læger og mange andre tror nok ikke på det, vi skal være glade for vi ik lever i 50erne hvor den blå bil kunne komme :)

Rettelse Emilio
overnaturligt i det, jeg tror at det bare er en del af hjernen som er underudviklet.

Mente selvfølgeligt overudviklet :)

Jeg tror på overnaturlige evner Mille1234
Jeg ved hvad du mener. Jeg føler jeg har nogle evner. Ved ikke hvad de kaldes, men det har jeg. Kan fornemme ting. Som forleden hvor der var en 26 årig mand der blev skudt. Jeg sad i toget på given tidspunkt og pludselig følte jeg en angst for at blive skudt. Mærkede noget, som føltes som skud. Da jeg kom hjem fandt jeg ud af at der hvor jeg havde følt jeg blev skudt, var de steder den 26'årige blev skudt. det tidspunkt hvor jeg havde følt og mærket skudene var nøjagtig det tidspunkt hvor den 26 årige blev skudt.
Sådanne oplevelser har jeg prøvet en del gange før. Tilfældigt? Det tror jeg ikke.
Har snakket med folk om det, men ingen tror mig.

Er fuldstændig enig Mille1234
Hej Emilio.

JEg forstår hvad du siger, men tror også at mange snyder. Og så er der dem som ikke vil frem med det, som mig. Vil ikke udnytte folk. Kan ikke se min evne som en gave, da jeg indtil videre ikke har kunnet hjælpe nogle.
Dem jeg har fortalt om det, tror mig ikke. Er i vildrede.
Hvorfor have evner som ingen tror på. Og hvad skal man bruge det til. Kan jo ikke sige til politiet at nogle er blevet skudt, bare fordi jeg mærkede det. Se tidliger indlæg. Red.

Re.Folkets Glemte Evner Koko
Hmm har i mange år kunne aflæse personer via deres ansigt og øjne og altid haft ret iflg deres hensigter og tanker. Syntes selv det er ret skræmmende, men har også sparet mig for mange ting.

Ville ønske jeg kunne Elycia
Jeg gad godt at kunne og har også prøvet om jeg ikke kunne et eller andet op mod en milion gange.. Har tidt overvejet om jeg har læst for mange bøger og er ved at blive skør på grund af det (elsker at læse fantasy og ser "overnaturlige evner" lidt som magi).. Jeg tror på det findes og min faster sagde her forleden, da vi var over at besøge hende, at min ene fætter har nogle "evner".. Da han var mindre kunne han nogen gange fortælle præcis hvad hans venner skulle lige til at sige til ham, og han har også prøvet at drømme om en ulykke, som man hørte om næste dag. Præcis som i drømmen... Derudover kan jeg huske da en af mine venner sagde at hun kendte en der kendte en som havde kunne fortælle hvor en død mand lå FØR hans lig blev fundet. Jeg ved ikke om I kan huske ham den unge mand der forsvandt en nat i København.. Der var en masse op om det. Det var ham og hun sagde det da de sejlede forbi stedet hvor han lå dagen før de fandt ham... Jeg synes at det er bevis nok.. Og jeg behøver faktisk slet ikke så meget bevis forat tro på det.. Det er sikkert ikke altid særligt rart at kunne, men jeg kunne nu alligevel godt tænke mig at jeg kunne..!

overnaturlige evner som andre ikke har anjeen1
jeg er en dame på 48 år som har haft de overnaurlige evner i mange år ,men er ikke den der går og fortæller folk det, min datter på 25 har også de evner men hun kan nogle ting som jeg ikke kan desværre... jeg kan kommuniker med de åndelige , jeg kan mærke dem,og de kan vejlede mig og rådføre mig ,og når de søger hjælp kommer de ,jeg kan næsten alt også hjælpe folk hvis de vil i kontakt med deres nærmeste, jeg kan helbrede folk,jeg er ikke den der tar penge for at hjælpe andre. i år 2007 kom jeg ud for en trafik uheld døde 2 gange under operationen og lå irespirator og koma i 10 dage ,der fik jeg at vide i dødsoplevelsen at når jeg vendte tilbage til livet skulle jeg bruge de evner som de i den åndelig verden gav mig ,penge er bandlyst ,man kan blive straffet når man vender tilbage til dem.og de som tar uddanelse og tar penge for det, får deres straf senere for de har ingen evner,....fortsat god sommer

glemte Evner arven
leser mye av dere og ser ikke grunn til og ikke svare på det dere har og deler,først og fremst må di evner en har bli brukt til og hjelpe andre og i den sykologiske hensikt at det en gjør blir verdsatt og at en ikke blir sett på som en trollkar eller bedrager,dem er verden full av,vidre er det viktig o