football manager 2007

football manager 2007 asromadk
er der nogle der kender et sted jeg kan finde NO/CD crack til football manager 2007? gamecopyworld har den ikke (endnu?). originalen er installeret, så det er self bare så jeg ikke skal sætte cd i HVER gang. :)

mvh asromadk

Hmm... Lille Kylling
Hvis ikke den er på spiludbyderens side så er det formentlig ikke lovligt. og når det ikke er lovligt vil jeg ikke linke til en side.

Lovligt asromadk
You are LEGALLY ALLOWED to make a personal backup of an Original Game CD/DVD as long as you are the owner of the Original Game CD/DVD.
You are NOT ALLOWED to sell, rent or give away any backups of copyrighted Games CD/DVD's, as this is not allowed by Copyright Laws.
You MUST DESTROY any backups when you don't legally own the Original Game CD/DVD anymore (e.g. selling or giving it away)
Before making a backup, check in the supplied manual or on the back of the CD/DVD, if there are special conditions or provisions for making a personal backup.

ja ja Lille Kylling
Nu er en no cd crack jo ikke det samme som at kopiere spillet, så det du henviser til har jo ikke noget med en crack at gøre.

Ja, men ... asromadk
Det er vel irrelevant, når det er lovligt at have en patch som gør det muligt at spille et spil uden cd i. Det ulovlige er jo i det øjeblik man distributerer det.

.... asromadk
Men det os ligemeget, for der er ikke kommet nogen endnu.

Forkert igen Lille Kylling
Nu er det jo spil udgiveren der laver patch og ikke dem der laver no cd cracks

jaa asromadk
det er ligemeget. men ved man hvornår der kommer et? eller er det bare lige pludselig :)