Forældre er imod os.

Forældre er imod os. Fillen
Min kæreste og jeg er flyttet sammen, vi har seriøse planer om en forlovelse. Jeg kommer fantastisk godt ud af det med hans familie, men desværre tager mine forældre afstand fra mig; der kan gå lang tid, hvor jeg intet hører fra dem; min far sendte for nylig en besked hvor der stod, at jeg nok ikke er velkommen hos dem til jul. Jeg kan ikke forstå hvad der er så forfærdeligt over, at deres datter endelig har fundet den rette fyr. Jeg er 24 år gammel og bør da kunne vælse selv, men fyren er åbenbart ikke god nok i mine forældres øjne.
Har nogen af jer erfaringer med forældre/svigerforældre, som evt. kan hjælpe mig ?

Fillen og Thomas

familien blander sig jaha
Selvfølgelig kan dine forældre ikke blande sig i hvem du vil komme sammen med, men forældre vil attid det bedste for deres børn, og vil gerne se deres børn godt gift.
Men hvis han feks. har en anden religion end dig, så kan jeg godt forstå, at de blander sig, og der kan jo også være andre ting de kan se, som du ikke kan, for du ved godt, at kærlighed gør blind.

Nogle gange... Bimmer
mener forældrene ikke at deres svigersøn er fin nok, fordi
der er en hel del snopperi indblandet i følelserne.
Jeg hader snoppede folk. De væreste kaldes for facade
snopper, fordi de ikke har noget at have de i.
Andre gange kan forældrene se, at I er så forskellige, at du
en dag ender som enlig mor.

Hvor fedt er det at sidde alene med to børn?

Hvis du var klog, så burde du spørge dine forældre om årsagen.
Først spørger du den ene, og derefter spørger du den anden.

Konfronter dem. Mae
Du kan ikke finde løsningen på problemet, før du finder ud af, hvad problemet egentlig er. Når du får at vide - endda over sms - at du ikke er velkommen til jul, så er der altså noget HELT galt. Så er det ikke bare, at dine forældre ikke "bryder sig om" ham, du er flyttet sammen med.

Er der sket noget forinden denne sms er blevet sendt? Jeg tænker på, om du har haft et opgør med dine forældre, måske på grund af kæresten. Boede du hjemme, før I valgte at flytte sammen, eller har du boet alene i et stykke tid?

Der er mange oplysninger, der mangler, hvis du skal have hjælp fra et debat-forum.