Forældre til "julemærkebørn" søges

Forældre til "julemærkebørn" søges journalist-studerende
Hej alle

Jeg er en journaliststuderende, som er i gang med en historie omkring børn og overvægt. Min historie handler om, at det kan være svært for børnene at holde vægten, når de kommer hjem igen, og at det derfor kan være nødvendigt med støtte og opfølgning fra kommunerne.
Desuden vil jeg gerne høre forældrenes eget syn på at have et barn på julemærkehjem.
Jeg vil derfor meget gerne i kontakt med forældre til børn, som er, eller har været, på julemærkehjem.

Jeg håber, at der er nogen derude som vil hjælpe.

Mvh. Stine

Jeg vil gerne hjaelpe julemaerket
Kaere Stine.

Nu er jeg altsaa hverken foraelder eller barn men har selv vaeret paa Julemaerkehjem da jeg var 13 (for 12 aar siden) Jeg har en klar forestilling om hvad grunden er til at boernene ikke kan holde vaegten naar de vender tilbage, saa skriv endelig hvis jeg kan vaere til hjaelp paa trods af mine manglende kvalifikationer som foraelder[:)]

Mvh. Marie

Hej Marie journalist-studerende
Det er godt nok lidt længe siden, du var afsted, men jeg går ud fra, at du sagtens kan huske de følelser, du rodede med på det tidspunkt. Også efter opholdet på julemærkehjemmet.

Min email er: stinech@mail.djh.dk

Jeg vil meget gerne høre fra dig. I første omgang vil jeg gerne høre lidt om, hvordan du kom afsted, hvor du var på julemærkehjem henne, og hvad du synes om at være der. Og hvordan det var at komme hjem igen og skulle arbejde videre med din vægt selv. Fik du hjælp af nogen?

Vi kan skrives ved via mail. Glæder mig til at høre fra dig.

Stine