Forældreansvarsloven.........SUK

Forældreansvarsloven.........SUK en mor til to
Har lige været i retten omkring forældremyndighed og samvær. Min eks er gået helt fra forstanden efter vi blev skilt. først depressiv (DYB depression), selvmordstrusler HELE TIDEN, truede med at myrde mig, min familie og vores børn, 1 selvmordsforsøg med indlæggelse, psykiatrisk behandling, medicinsk behandling m.v. Han skriver hele tiden til mig. Han kan ikke lade være. Truer med at "få børnene til at hade mit klamme fjæs for evigt", skriver hele tiden hvor klam han synes jeg er blevet, at jeg er en dårlig mor, at han nok skal fortælle børnene sandheden så de kan hade mig. Han har bedt dem gå hjem og plage mor om at flytte sammen med Far igen, Han har sagt til dem han rigtig gerne vil have dem med i tivoli og ud og ride, men mor vil ikke have i ser mig. I 6 mdr. tog jeg det hele i mig og levede KUN for at de kunne se ham. Når han havde det godt, var det bare ud til far, når han havde det skidt måtte jeg nægte det. Jeg fik ofte passet børn og tog hjem og "passede ham". Havde virkelig forståelse for hans følelser, og depressionen og den svære tid. Efter 7 rædselsfulde måneder med trusler og kaos, gav Statsforvaltnigen ham overvåget samvær i 2mdr. som lige er udløbet - og så skulle vi i retten.
Til trods for ALT hvad han truer med og hans chikane - så var der INGEN medlidenhed eller forståelse. Den lov er SINDSYG. nu får han børnene i dobbelt så mange timer, overvåget af sin egen bror. og kun i 5 uger - derefter tager de stilling igen og jeg er næsten 99 % sikker på han begynder at få alm. dagssamvær derefter - udvidet til weekend. For de var LIGEGLADE med hans trusler og hans psykiske vold på børnene, blev kommenteret af børnepsykoogen "nå ja, men truer han med fysisk vold"...... Jeg fik bare at vide at jeg måtte lade være med at læse hans mails (så jeg ikek så truslerne) - han fik ikke engang at vide han skulle STOPPE med at skrive chikanemails.
Samarbejdsproblemer - glem det. Vi SKAL samarbejde. til trods for at jeg skal igennem 50 mails med de værste og ondskabsfulde personlige krænkelser, trusler om sindsyge ting han vil sige til børnene (f.eks. jeg afliver hunden imorgen og siger det var dig der bestemte det), falske anklager om at min far udøver incest mod vores børn. Falske anklager om at min bror er narkoman, anmeldelse til kommunen for "socialbedrageri" (som også er løgn), nu ligger der en ny anmeldelse for "omsorgssvigt" fordi han mener jeg udleverer børnene til pasning hos en narkoman (det er løgn løgn løgn. min bror har ikke engang rørt en smøg hele sit liv.)
Også lige meget. Vi skal samarbejde. jeg må jo bare finde mig i det - det siger de ikke, men det mener de. FAR har RET til sine børn. Punktum. Det er lige meget om det går ud over børnene på nogen måde, eller om han udøvre chikane imod deres mor og faktisk også imod dem.
Det er for langt ude............og jeg vil godt pointere, at jeg INTET har imod at børnene ser deres far, og jeg ville da ønske alt fungerede fint og godt og han kunne have dem MEGET mere. Men det fungerer ikke. HAN fungerer ikke. Men retten er ligeglad. Far har ret til sine børn. punktum. også selvom der er fysisk eller psykisk vold.......jeg FORSTÅR ikke hvordan de kan gøre det her imod vores børn som jo er de HELT store tabere i det her spil.

børn er taberne i systemet. Anonym
hej,ja børn er tabere i systemet,er kbh s kommune,for de taler da ellers hele tiden om barnets tarv.at de skal passe på børnene.

Sig ikke problemer men... Muligheder p.o.t
Det lyder fandme uretfærdigt. Selvfølgelig skal historien også høres fra den anden side af medaljen(faderen). MEN (og nu vil jeg ikke betvivle dig) Du må simpelthen ikke lade han få lov at styrer/ødelægge dit og børnenes liv. Børn bliver altid gisler i de situationer hvor en eller begge forældre er for følelsesmæssigt blind for andres trivsel. Manden er syg... ikke i stand til at varetage et normalt sundt liv for jeres børn. søg advokat, hjælp, politianmeld trusler!! bliv ved. Du må kæmpe for dine børns trivsel..... så må hensynet til hans samvær komme i anden række indtil han er rask nok til at indse at han har mistet dig. Det er og bliver en sej kamp, gør aldrig hans problem til dit problem. Og hævn kommer ikke dine børn tilgode desværre.

Børnene vil aldrig komme til at hade dig (Mor er den bedste i verden) og hvis han er den der psyker børnene, er det ham de vil begynde at hade, tro mig. Vær den rollemodel (jeg syntes jeg kan læse i dit indlæg) du ønsker børnene skal se op til, med sandheden og det moralsk rigtige i højsædet. Forsøg altid at se det gode i faderen, selvom han ikke gør det modsatte, se på alle hans handlinger og bedøm hvilket motiv han har. Håb han på et tidspunkt opgiver sin umulige kamp for at få dig tilbage.

Forældreansvarsloven Hende der smiler
Jeg vil lige gøre dig opmærksom på, at der faktisk er en vejledning, der følger med den nye lov, der åbner for, at såfremt der udøves "Samarbejschikane", kan retten idømme eneforældremyndighed. Det er endnu ikke sket, men det vil ganske givet blive afprøvet i den nærmeste fremtid!
Det er i den forbindelse af usigelig vigtighed at du kan dokumentere, at du har udvist samarbejdsvillighed!


Børn har bedst af at se begge forældre, hvis de selv ønsker det OG samværsforælderen kan finde ud af at forvalte sin nye forældrerolle!

Hvor gamle er børnene? Kan de ytre sig? Og har i fået børnesagkyndig rådgivning?

Smil fra mig

Du skal ikke sukke du skal larme Forældre
Du skal lave så meget spetakel alle mulige andre steder end netop overfor faderen at alle kan høre dig. Skriv til ministeren, henvend dig hos mødrehjælpen, få fat i den værste af en bisse til en advokat du kan opdrive. Beskyt de børn.

Hvad siger... Løvemor
børnene i alt det her?

Du skriver meget om hvordan det anfægter dig, men ikke ret meget om at det påvirker børnene. Jeg tvivler dig ikke. Men hvis du flytter fokus fra børnene til dig selv, så har de tabt på forhånd.

Løvemor

blev tvunget til at udlevere til en misbruger Anonym
så kender godt den harme man føler over statsamtet.

Aner famne ikke, hvad de tænker på... bagefter kan de altid klantre moren for ikke at være en god opdrager, når barnet opfører sig som "fucked up" i skolen..

Famne flot..

hold ud og kæmp til sidste bloddråbe En der forstår dig
Kæmp for dine børn, send alt det uldne stof til sagsforvaltningen,folketinget m.v.
Giv aldrig op - manden er syg - og ødelægger kun børnene. Send beviserne og de kolde facts. Støt dig til dine nærmeste-alt det du kan.
Vigtigt - gem al dokumentation - den håbløse mangelfulde indkompetente lov holder ikke.

I guder en forstilling til tips ! Rockingflower
Værste bisse til en advokat ...ja skal man tage røven på en advokat plejer kvinder at være gode til det job ..specielt hvis det er hankøn !

Hvad har i gang i helt ærligt "aber er primitive" og det her er primitivt.

Som kvinden opfører sig projekterer... Rockingflower
Hun sit morads over på børnene det er et udpræget fænomen som psykologer udmærket ved ...
og det ses gentaget gang på gang det vender tilbage "det kaldes omsorgssvigt" kan man ikke styre sit privatliv kan men heller ikke være ansvarsbevist overfor børn ..det er såre simpel.

Fysisk vold Anonym
Nu kender jeg tilfældigvis "en mor til to" og det er flot du mener en forælder der udøver fysisk vold har ret til sine børn. For jeg ved tilfældigvis du i afmagt ustandseligt slår begge dine børn, og det syntes jeg personligt er utilgiveligt, og burde betyde du mistede retten til at se dine børn.