For fed til stranden?

For fed til stranden? kimsejr
Kan man være for fed til at vise sig på en strand? Ikke efter min mening. Jeg hører ofte(især fra kvinder)forargede kommentarer til, at nogle tager sig den frihed at vise alle deres deller, appelsinhud, åreknuder og hængebryster frem på stranden. Men ærligt talt - når der er sol og sommer og en dejlig strand med plads til mange mennesker, så skal der vel være plads til alle. Og vi er som vi er, store og små, tykke og tynde - det er da kun herligt med så stor forskellighed. Man skal ikke skamme sig over sin krop - og det skal andre heller ikke...


venligst


Kim Sejr

Solen er til for ALLE Piat
Der er ingen der har ret til at mene, at sole strad og vand er forbeholdt de slanke...hvis man vil på stranden så går man på stranden..skulle der være noget som ike kan li´ hvad de ser, så må de gå hjem til dem selv.

Alle har ret til at være tilstede, også med appelsinhud og hængerøv, ølvom og hængebabser.

Vi er ikke hinanden dommere..

Nyd solen alle mand / kvinder
Piat

Et spørgsmål.. nicki.jensen
jeg har mange gange tænkt på, hvorfor der er et "M" i en grøn stjerne ud for nogle af navnene..
Hvad betyder den..??

Moderator? Marianne
Hej Nicki,

Jeg tror, det står for dem, der er moderators på SOL-debatten.

:-) Marianne

Ja da rp22
Mig generer det ikke at "fede" folk tager på stranden og går rundt i badetøj, det skal de da have lov til, men jeg bryder mig ikke om at damer der er topløse på stranden, det synes jeg virkelig er åndssvagt.

overvægt jaha
Jeg har bestemt ikke noget imod, at fede mennesker benytter vores strande, og jeg midsunder dem lidt, at de er så modige.
Jeg er selv 15kg for fed, og har altid elsket at bade, men så længe jeg har den overvægt, kan jeg ikke få mig selv til at gå til stranden, eller svømmehal.
Men hvor ville jeg gerne være så modig som de andre tykke mennesker, men det er jeg ikke, så hellere sidde på en altan og svede trand.
Fortsat god sommer til alle tykke som tynde.
Hilsen jaha

Glimrende indlæg! Moot
Jeg vil ikke bedømme om kvinder er værre end mænd, når det gælder om at nedgøre deres kønsfællers kroppe.

Men som du selv konkluderer: Strandene er naturligvis for alle!
Skulle der være en enkelt der ikke kan holde ud at beskue sine medmennesker, så er det heldigvis enkelt at gå hjem og nyde sin egen krop i spejlet :)

Lad blot den latterlige intolerence, der oftere og oftere stikker snabelen frem, dø en stille død i hjemmet.

Svar rp22
Ja, det kan være svært hvis man er overvægtig at tage på stranden og sådan nogle steder, fordi man jo nok er bange for at blive gjort nar ad, eller sådan noget. Jeg er ikke selv overvægtig, men jeg respekterer da overvægtige, de er jo mennesker med følelser ligesom alle os andre, og jeg hader når folk gør nar ad dem.

Jeg, en tyksak Sanne
Jeg er en stor pige på 41 år og 110 kilo og jeg elsker at bade. Jeg har også en gammel badedragt liggende et eller andet sted, men har ikke brugt den de sidste 15 år.
Jeg har oplevet SÅ mange hånlige, sårende, ondskabsfulde og nedværdigende bemærkninger på stranden i mine unge dage, at jeg aldrig mere viser mig i badetøj. Hverken på en strand eller i en svømmehal.
Et par gange i de forløbne år er jeg kørt ud til en af områdets dårlige strande sent om aftenen for at komme i vandet, men det er ikke særlig lækkert med alt det tang og lave vand. Men det er alternativet hvis man vil være alene, for sildene og løverne kommer ikke på sådan en strand.
Når jeg engang vinder i lotte får jeg bygget en swimmingpool og så skal der bades! Indtil da må jeg nøjes med den kolde dusch.
Jeg er glad for at i der har svaret på dette indlæg finder det OK at fede kommer på stranden og at i ikke kunne finde på at genere os. Hvis alle var som jer kunne jeg også nyde sommeren ved stranden, men sådan er det desværre ikke.
Hilsen Sanne

Savner dig på stranden Tykglad
Ja jeg er en meget tyk dreng på 1.75, 140 kg og jeg synes at piger på din størrelse er mega-flotte, så jeg er ked af at du ikke kommer på stranden. når jeg selv er så tyk kan jeg også godt lide at der er andre tykke mennesker til stede, men mange tykke piger bliver vist væk. Jeg elsker altså at kigge på jer og prøver altid at smile til jer så I ikke føler jer "negativt begloet". Tænk hvis I kunne se med mine øjne hvor dejlige I ser ud.

Utroligt! hrfjollet
Jeg er også meget tyk dreng på 187 cm, 145 kg, men jeg skammer mig helt vildt over det.
Desuden er jeg stærk behåret [:$] Strand eller svømmehal? Neverever. Det er en tabu! Det er
16 år siden jeg sidst var der. Jeg er 38 år nu. Når jeg engang vinder i lotto får jeg hellere bygget en svømmehal for de tykke [;)]

MVH
Michael (Kbh V)