For hvem er velfærden øget????

For hvem er velfærden øget???? pingvinspasser
Jeg hørte lige i radioen Statsminister Anders Fogh udtale sig om den øgede velfærd i Dk gennem de sidste 5 år.
Både før og i løbet af min studietid har jeg arbejdet som vikar inden for specialområdet som personlig hjælper for en person med sclerose, en person med lammelser, og på forskellige boenheder. På boenhederne er der ikke længere råd eller ressourcer til at beboerne kan komme ud til aktiviteter om aftenen.Det er sparet væk.
Personen med sclerose var tildelt 15 hjælpetimer pr. dag, idet denne ikke selv kunne bevæge sig. I år har personen 15 hjælpetimer om ugen, som bliver blandt andet bliver anvendt når personen skal til fysioterapeut. Resten af tiden sidder personen alene i sin lejlighed, og får kortvarigt besøg af hjemmeplejen, når han/hun skal spise, drikke, tørre næsen osv.
Personen med lammelser er ligeledes blevet skåret kraftigt i timer,og må sidde for sig selv meget af dagen.

Det kan godt være Dk er blevet rigere, men de svageste som tilfældigvis er blevet ramt af uhelbredelige sygdomme, eller er født med hjerneskader, har absolut ikke fået del i kagen.
Så nej, jeg kan ikke få øje på velfærden.....

Til Pingvinpasser Den pessimistiske.
Du har så ganske ret. Jeg stemte i mange år S- Sf- ja sågar lægere til venstre. Så kom alle de fæle muslimer, og så gik jeg over til DF, for de er jo" åh så sociale". Jo , jeg var naiv , men nu er jeg , min familie og de venner, der havde samme mening som os, blevet enige om at stemme på f.eks. Helle Thorning eller Villy Søvndal--- for Danmarks skyld.

Der er virkelig om nogensinde forskel på rig og fattig i Danmark år 2006!!!!

Boligejere, værdipapirsejere, direktørere anonym
o.lign er blevet rigere. Sjovt nok, er det også regeringsmedlemmerne der tilhører flokken.

Hvis vi er så rige, er det vel på tide at sætte arbejdstiden ned. Øget produktivitet burde medføre et fald i arbejdstiden.

Ulighed er jo ikket et mål i sig selv anonym
men den må gerne stige, for så er der dynamik i samfundet. Latterlig liberal menneskeideologi.

Latterlig liberal menneskeideoligi pingvinspasser
Jeg synes ikke det er latterligt at drage omsorg for, og kæmpe de svage menneskers sag, når de ikke selv er i stand til det.
Selvfølgelig er der ulighed i samfundet, og det generer mig heller ikke, at nogle mennesker er rigere end andre. De rige mennesker har som regel kæmpet for deres succes, og har gjort sig nogle ofre på den bekostning.
Men det generer mig, at Anders Fogh råber op om øget velfærd, når jeg i mit arbejde oplever det stik modsatte.
Folk som mener at velfærden er øget, skulle selv prøve at sidde lænket til en kørestol, søbet ind i snot, fordi hjemmehjæperen lige har været der, og først kommer igen 2 timer senere. Det er f... ikke et værdigt liv!

Og os. Mjølner.
Der betalte hele gildet under de Socialistiske regeringsperioder, kunne ikke få øje på vores løn, uanset hvor meget vi knoklede, så havde vi ikke mere til os selv end dem på¨offentlig forsørgelse..... dengang mente du det var helt i orden!

Hvis du. Mjølner.
Havde købt hus, i stedet for at rejse, og drikke pengene op.......... havde du også deltaget i festen !.

Den velfærd. Mjølner.
Du beskriver, er da ikke noget hverken Venstre, eller DF har opfundet......... Konservative synes sikkert den er for god endnu, og vil gerne beskære den yderligere...... men Poul Uld I Mund, og Marianne Håndtaske Jelved byggede den op !.

Tumper som de fleste debattører ja da
på SOLen som tilhører højreflojen, ingen nævnt ingen glemt, er røvhuler, dem kan du ikke får fornuftigt svar fra.

Giver dig ret, velfærden er kun for dem med spidse albuer og for politikere som kun rager til sig uforsammet. Alle deres flotte ord er tom snak for de dumme og forvirrede vælgere. Se på behandlingen af de psykisksyge, handikapede og flygtningerne som afslører disse brumende tønder sig som kolde, beregnende og lallende egoister. De kan altid finde penge for at køre krige, for legetøj som millitær flymaskinder til milliarder men plejehjem, sygehuse, pensionister og handikapede skal det spares. Ja min bare røv, snak om gode hensigter har de skrivet spalter op og ned men så er det ikke mere i det

Mjølner kan du uha som du kan Mjølner
svare hvor meget du har sparet under den nuværende regering? Hvis du har, så sidder du på den grønne gren og derfor uegnet til at svare hvordan det går flertallet af den danske befolkning

Velfærd er et begreb kaiogkaren
ikke ikke en virkelighed. Jo, hvis du kan betale. De svage i dette samfund mærker kun tilbagegang. Vi kan simpelt hen ikke være det liv bekendt vi byder de ældre. Hvem kan gøre det bedre??? Der er ingen reel interesse i den nuværende regering.

Netop anonym
liberal ideologi rummer ikke plads til omsorg. Måske du skulle sætte dig ind i politike ideologier inden du begiver dig ud i debatfora, for du kan ikke skrive at du synes noget ikke er latterligt og så skrive det modsatte.

Liberal ideologi handler i bund og grund om at enhver er sin egen lykkes smed, som de pakker ind i en form for frihedsargumentation. Socialistisk ideologi handler i bund og grund om solidaritet, hvor der bidrages efter evne.

Fejltagelse pingvinspasser
Du har ret, jeg vidste ikke hvad begrebet stod for. Tak for oplysningen:)