For mange valg

For mange valg Karussellen
Kære Helle

Jeg har to pragtfulde børn og en dejlig mand - og et job med utroligt søde kollegaer, men lidt for få udfordringer. Jeg har i det seneste års tid fået flere jobtilbud - nogle ville kræve en stor arbejdsindsats og en hverdag med et højt og udadvendt "drive"- andre ville alene give mig tryghed og ro, men en mere kedelig hverdag. Indtil nu har jeg undgået at vælge -men har netop under store kvaler sagt ja til et lederjob i et velorganiseret, lidt offentligt præget miljø. Er nu i syv sind. Trives i udadvendt og livligt miljø med stor kontakt til andre mennesker - og drives af passion for mit arbejde, afveksling og kontakten med andre. OG - har to yderligere jobtilbud liggende allerede inden jeg tiltræder...Er fuldkommen stresset over de mange valg og angst for at have truffet det forkerte.

Kan du hjælpe mig - kan jeg få ro i sjælen snart og ramme "den rette hylde" ?

kærlig hilsen

Karusellen

At træffe valg..... hellenemborg
Hej Karusel.
JEg oplever, at der hvor du er lige nu, er du for meget i hovedet (læs tanker og stress) til at kunne træffe det rigtige valg for dig.
Tænk over, er det ikke et mønster, det der med at lægge mange dejlige ting ud foran dig og så få stress over at skulle vælge. Må jeg gætte på, at indimellem har disse valgmuligheder og dette mønster faktisk gjort dig fysisk syg? (eks blærebetændelse, halsbetændelse eller lign.)
Jeg fornemmer, at det gear du kører i lige nu, ikke er sundt, hverken for dig eller dine.
Når du allerede har to andre tilbud liggende, tyder det så ikke på, at det du lige nu har sagt ja til ikke er helt det rette for dig?
Hvis du var det rette sted, ville du jo ikke være i tvivl. Så ville du mærke det indeni. Det ville mætte dit hjerte og glæde dig.

Den ro i sjælen du søger og længes efter, kan intet job i verden eller andet derude give dig. Deet får du derimod, når du vender blikket indad og kigger på årsagen til at du har det liv du har. Hvorfor du har brug for at køre i et så højt gear, hvorfor alle de valg?
Når du finder årsagen, finder du løsningen og vejen ud - dvs. vejen til din sjæls-ro.
Kontakt en dygtig healer/terapeut, der kan hjælpe dig nærmere din sjæls ønsker, din ro og din glæde.

I min verden kan man ikke træffe forkerte valg. Vi træffer jo valg - rigtige valg for os ti det øjeblik de træffes. Hvis deet viser sig, at du mærker, det her alligevel ikke helt er dig, så ros dig selv for at have givet dig den lærdom og træf et nyt valg, men gør dig selv den tjeneste, at se lidt på årsagen - det vil løse mange af dine udfordringer lige nu
Har du brug for hjæølp i processen, er du velkommen til at maile for en session.
i Kærlighed Helle Nemborg
www.sjaelsro.dk

Tusind tak karusellen
Kære Helle

Tusind tak for dit meget præcise svar. Du har ret i alt hvad du skriver.

Jeg har det meget dårligt i øjeblikket og er en belastning for min familie, da jeg tror, jeg har kastet et godt job væk (det trods mindre udfordringer gjorde mig glad hver dag) med supergode kollegaer. Det er jeg meget ked af. Og det er for sent at ændre på det.


Årsagen til at jeg konstant skaber en situation med mange valg er uklar for mig selv. For ikke at gentage fejlen og for ikke at gå helt ned med flaget, har jeg brug for din hjælp nu til at komme videre herfra og vil gerne tale med dig.

Hvordan kommer jeg i kontakt med dig ?

kærligst

Karusellen