For satan hvor er det godt

For satan hvor er det godt aborten
Jeg er imponeret over at Fader-huset ikke vil sælge.

Januar 07 ryger de hjernedøde dovne samfundsnasser ud i kolde sne, og så bliver forbryderfabrikken opløst.

Det bliver spændende hvor de tabertyper havner. Fængsel? psykisk-sygehus?

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-5592974.html

Doh! God_damn
Hold da kæft hvor latterligt.. Hvorfor være nedladende, dømmende og genereliserende?!
*sukker dybt*

For satan ja Knæet
Man kan jo ikke andet end at falde bagover af benovelse over den umådelige grad af indsigt der bliver demonstreret i dette indlæg.
Det er med al tydelighed forfattet af en der for alvor ved hvad vedkommende snakker om.
Kudos

Hvad mener du??? jetpost
skulle DU være klogere og mere indsigtsfuld end indlægsskriveren. Fordi på mig lyder du ikke klogere, for du bidrager ikke mned noget, du generer bare

gevinst ved at beholde huset Kong Hans
Ungdomshuse har vi råd til dem?

Ja det har vi da, eller lad mig sige det på en anden måde: Vi har ikke råd til at lade være!

For at nå en person eller en gruppe så skal du først finde ud af hvor den eller disse befinder sig, når det er gjort er det meget nemmere at nå dem igennem dialog og lave aftaler omkring disse ungdomshuses regler osv. , evt. hash/narko bekæmpelse,

vi ved også at det langt fra er alle som har penge til at hænge ud på café´erne, ungdomskonsulenterne eller SSP-medarbejdere kan indlede samarbejde, den gamle facon: "Bare ud med det lort" opnår samfundet intet med.

Omtanke og respekt for hinanden med efterfølgende aftaler og indførelse af regler for opførsel/misbrug/evt. kriminalitet er nu meget tættere på at blive gennemført.

tænk på det før våbnet bliver kørt ind i håbløse stillingskrige, hvor man bare må se problemet er flyttet et nyt sted hen.

Kong Hans

spændende. m.49
Hverken spændende eller billigere, men rart at tryne andre i samfundet så man selv bliver "noget"

Som supermum nævner hvorfor ikke christiania, eller bedre luk alle børnehaver lad ungerne klare sig selv og lad os voksne "nyde spændingen"

Klogere??? Knæet
Jeg gør ikke krav på at være klogere.
Jeg forsøger blot at gøre opmærksom på at så grov og udokumenteret generalisering kan man ikke tage seriøst. Ikke medmindre man er ude på at svine en bestemt befolkningsgruppe til.
Det lader desværre til i høj grad at være tilfældet på dette debatforum.

Nå, så kommer der jo nok gang i den... m35kbh
Bliver dybt jedeligt at se unge mennesker få tæsk af politiet og betjente der får brosten i ansigtet.

Jeg har aldrig sat min fod i ungdomshuset, men de har støtte til at beholde det hus langt ude for deres egne rækker. Stadigvæk en gåde for mig, hvordan man kan skrive de har huset i al evighed i kontrakten og så pludselig skal de ud.

Det er en gammel rønne som de selv vedligeholder og da de fik huset i 82 var det intet værd.

Nå, men set positivt så kommer der da til at være gang i den igen- Utilpassede unge mennesker har det med at skeje ud. Indtil videre har det kostet kassen at bruge politi til deres aktioner - det bliver endnu dyrere fremover.

Og faderhuset kunne naturligvis ikke finde et andet hus - det skulle lige præcist være de unges. Ville også have lyst til at spytte på dem, men ikke gøre det.

Min mening Københavner
Som beboer i Købanhavn igennem 10 år og som en person, der tit og ofte færdes på Nørrebro og Jagtvej er det mig en glæde, at denne øjebæ af et hus bliver gjort i stand og de autonome bliver smidt ud.

Jeg håber de autonome kan få et andet sted at boltre sig på, bare ikke på Nørrebrogade eller Jagtvej igen. Nu har jeg måtte se på den øjebæ af et hus, som de har ødelagt med graffitti og bannere igennem mange mange år.

Har intet til overs for en gruppe, der bare skal være ANTI - mest for at være modsat alt andet. Havde de en normal plausibel dagsorden, der stak lidt dybere end bare at være imod alt kapitalistisk vestligt imperialist orienteret, så kunne man tage dem lidt mere seriøst.

Som de er nu, så tænder de øjensynligt mere på bål, brand i gaden og smadrede ruder end på at lægge en fornuftig dagsorden for deres mission i denne verden. For mig at se har de ingen mission, udover at skabe kaos, så jeg må konstatere, at kaos er deres dagsorden.

Kan ikke se mine kommune skat penge skal gå til en gruppe idioter, der brænder gader og biler ned og som ikke accepterer, når den ejendom de bebor, ikke er deres man købt af andre for rede penge.
Havde jeg købt den ejedom, så havde jeg smidt dem ud for længst med politiets hjælp eller ej. Og det sjove er, at det ville I andre også.

Kan ikke være Attila
mere enig.

Ballademagerne skal ud hurtigst muligt.
Efter alt dette postyr er vigtigheden af at de kommer ud, kun blevet større!

Du vil ikke finde meget medhold på SOL´en da det i høj grad er er rødt klientel der begår sig her inde.
For at sætte tingene i perspektiv kan jeg nævne at den seneste net-afstemning jeg har set, vil 76% have ballademagerne ud og 24% synes at ballademagerne skal have lov at blive.

Det var på tide Bæ bleen
Ja kender vel dårlig nok deres social rådgiver.

Men så ryger deres rad.v hjemborg, ungdoms huser over til faderhuset.

er lige nødt til at høre.. en anden nysgerrig
har læst andre af dine indlæg, og er lige nødt til at spørge dig egon: Slog du hovedet som barn?

Jeg mener at kunne huske aborten
At jeg slog hoved som barn, jeg slog også mit ben, mine arme slog jeg også, ryggen samt maven slog jeg også, skulderen har jeg også slået, min storetå har jeg også slået, foden slog jeg også som barn,

Tabertyperne er her hele dagen aborten
Sen eftermiddag og aften kommer vi andre som arbejder, betaler skat og holder samfundet i gang

De skal nok klare sig gamle.. provokator
Unge mennesker fuld af saft og kraft. Med styrke til at sige fuck til det establiserede.

De skal nok klare sig..

Tillykke med sejren.