For tidligt med tatoo ..?

For tidligt med tatoo ..? o1-wonder
Heii alle !
Jeg er en pige på 13, snart 14 år, og jeg overvejer at få en rigtig tatovering på ryggen.
Min mor har intet imod det, og min far har selv en, og tror ikk han siger noget t d.
Men er der nogle regler for hvor gammel man skal være? og hvad koster det? og synes du det er for tidligt?
Knus fra mig.

link. hmmm
http://www.tattoocity.dk/info_ofte_sporgsmaal.htm

Min yngste datter fik sin første som 10 årig Sylvia
Forza FCK

Du skal være anonym
18 år, men husk på at det er noget du har for livet

Det er da fohåbentlig løgn! trouble
du må da være rigtig godt dum i hovedet hvis det er sandt!!

Det ville være dumt! nina-a
Dengang jeg var på din alder ville jeg også have en tatovering af et kineser tegn, jeg ville være advokat lige som Ally McBeal, jeg ville rejse til USA og giftes med Batman.

Som du nok kan regne ud er det ikke sådan jeg vil have det mere.

Drop det! Vent til du blive ældre, for du ændrer helt sikkert mening.

Okay, tak ! o1-wonder
Okay, tak !

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa stol på mig
det er alt for tidligt. det tager 4 til 6 måneder for en tatoo at hele!!!!!!!

For tidligt? tihihi
En ting kan jeg sige dig, og det er, at jeg fik min første tatovering som 18 årig, hvilket iøvrigt er mindstealder ifølge loven.

Idag har jeg masser af tatovering, og er JUBLENDE LYKKELIG over, at jeg aldrig fik de tatoveringer som jeg var vild med som 16 årig.
Med andre ord; VENT til du bliver gammel nok.

måske gulloeve
altså, min mening er også at det er for tidligt, for du er ikke færdig udvokset, og som din krop vokser kommer din tatoo til at udvide sig, og så bliver den ikke køn at kigge på! men når du er færdig med at vokse, er det ikke noget problem sys jeg, du skal bare tænke over hvad du får lavet. jeg overvejede også selv at få et tatoo i din alder, men så fik jeg de ting at vide som jeg skriver til dig, og defor skiftede jeg mening. idag er jeg 18 år, og har først lige fundet ud af hvordan min tatoo skal se ud.
Mvh ditte

Øh NEJ LeaLykke
Øh nej det tager ikke 4 til 6 måneder..... Min var helet efter en uge....!

Helt enig LouiseR
Jeg har lidt mere end fem tattos og de er også helet efter en uges tid ( en enkel tog ca 14 dage om det) men 4 til 6 mdr hmm hvor har du de facts fra???

????? LouiseR
Så er man da syg i hovedt som mor at tillade sin datter en tattovering som 10 årig??? den når hun nok at fortryde............milliarder af gange!!!
Hvor langt ude.......

Hvis man kommer fra mars!!! Chris <3
Hvor har du lige hørt den henne karl-smart..

Det tager aller højest 2 måneder for en tattoo at hele.. min helede på én uge..

Jo,, det syns jeg.. Chris <3
En tattoo er ikke bare noget du kan viske væk med et viskelæder.. Jeg er 17,, fik en tattoo da jeg var 16.. Er pisse glad for den..

Meen.. Du er altså liiige ung nok.. Køb et klistermærke!

hør her fuck hoveder.... hihihh
en pige på 10 år er urealistisk. de er nok en der synes det er sjovt at skrive det. ellers er detjo os deres valg.

anyway.

til dig som gerne vil ha en tattoo. så skal man være min 18 år. nogle steder er det ok bare man har en forældre med eller en underskrift.
jeg var 16 da jeg fik min den første og er 20 nu. jeg har ikk fortrudt og har endda fået flere. men overvej din placering af tatoveringen grundig.

mvh GuCCiGirL

spænd lige hjelmen?? 4-6 mdr?? hihihio
du må ha spist søm og mine tog kun en uge eller sådan om at hele.

og hvorfor har alle egentligt så ondt i røven over hun vil ha en tattoo og den er der resten af livet og bla bla bla bla.

man vælger selv. og de fleste tusser kan dækkes. det er bare en kropsdetalje ligesom man kan have flyve ører eller en stor næse eller fregner. eller krid vide tænder. andet er det virkelig ikk. sådan en stor ting er det heller ikk
idag er det mere normalt at være tusset end ikk og være det. for ALLE HAR tatoveringer idag.

Til Chris <3 Beau
Hvor kunne du få lavet en tattoo når du kun var 16?

du er kun et barn bella2860
for helved tag dig sammen lille pige du er KUN 14 år...
vent til du er kommet godt op i alderen, du vil jo kun have den lavet pga der er skide smart synes du, og du tænker sikkert nok... hvis jeg nu får lavet en tatoo på ryggen så bliver jeg nok den smartdest på skolen og kan få de drenge jeg vil...
TAG DIG SAMMEN!!!!!!!

Der er mange steder! christimadsen
Der er mange steder hvor de laver på folk der under 18år, hvis du har tilladelse fra dine forældre. Mange steder laver de også uden tilladelse!

Jeg har 5 stks., og fik lavet dem alle inden jeg var fyldt 18.

hvor henne? katjaJ
Hvad for nogen steder praesic er det man kan faa det lavet hvis man er under 18?..fordi jeg vil have lavet en, men jeg er 17..og der er kun en som har sagt at han vil lave det paa mig, og saa taenker jeg lidt om det kan vaere at det er et daarligt sted hvis de gerne vil goer det paa en under 18?

... christimadsen
Jamen hvad siger dine forældre til at du får lavet en !?
Hvis det er okay med dem, så kunne du jo prøve at ta' dem rundt de forskellige steder.
Hvis det ikke er okey med dem, så synes jeg du skulle vente ;o)

Det behøver ikke nødvendigvis være et dårligt sted. Jeg har 5 tatoveringer, og har fået lavet dem alle inden jeg fyldte 18, og jeg er godt tilfreds med dem.

... katjaJ
okay tak..det proever jeg

... Rene1123
Snak dog pænt "Bella", så rå er du sku ikke.

hmmm... N17W
hei 01-wonder...
ja der er nogle regler for hvor gammel man skal være: 18 år
det er forskælligt hva det koster det kommer ozz an på sørelsen og på om det skal være med farver...jeg gav 500 for min.
personligt synes jeg ikke du skulle have en ozz fordi du er er så ung som du er...jeg er 17 og jeg fik lavet min da jeg var 16...
min storebror var død året før og jeg havde ikk noget minde om ham...så jeg fik lavet den til "ære" for ham...
jeg synes at hvis du virkelig gerne vil have en skal det være fordi det betyder noget for dig (og ikk en eller andens kærestes navn) for ellers kan du læt komme til at fortryde det...

For tidligt med tattoo Loveraser
Hvis du må for dine forældre, er det ikk et problem, men det kan også være at dem der tatovere, ikke vil lave en på dig, fordi du trods alt kun er 13 år.

hej maibritt
hej du skal være 18

??`` g-d
jeg syntes du er gammel nok jeg må bare ik hehe

hehe steffen
hej jeg vil gerne have en tatoo jeg er 16.
men hvor bor på amger

passer det til DIG??? Chillin
Tjaa loven siger godt nok 18 - og den skal man vel egentlig overholde????

Dernæst vil jeg sige - jeg har en datter på 14 som også snakker om at vil have en tatoo og hun har flere piercinger..... jeg har det sådan at det egentlig er om det passer til dig eller ej, det har (for mig at se) noget at gøre med personlighed.

Jeg synes bare at det er `RIGTIG vigtigt at du sørger for at få den lavet en ORDENTLIGT sted hvor de ikke slækker på rengliheden!!!!

OG så er det for mig at se noget du må blive enige om med dine forældre - og hvis de siger god for det og du/I kan finde en ordentlig tatovør tjaa så er der vel ikke noget til hindre for det....

Men som andre har skrevet - HUSK det er for resten af livet så vælg dit motiv med omhu

Hilsen Muzze

Har tænkt på noget.. Mig..
Jeg har fået af vide, at hvis man er under atten og skal have en tattoo, så kan man godt hvis man bare har en voksen med(en over atten)? Er det sandt?

tattoo jensentattoo
Hej jeg er 16 og har lige fået lavet min første tattoo den helede på 2 uger,
jeg sys bare man er for ung som 13 14 årig når man skal have en tattoo jeg kender en på 12 der har en tattoo på håndledet det er fedt nok men tror hun kommer til at fortryde den fordi der står det som der gør, men altså det er jo op til dig selv om du vil have den du skal i hvert fald bare tænke dig ekstra godt om !

Hilsen jensentattoo

Det er jo vanvid! nuuna
Det gør man da ikke... Efter min mening grænser det til børnemishandling. Du må da være klar over at et barn ikke kan være i stand til at træffe beslutning om hvorvidt det ønsker en tatovering for life, i en alder af 10 år.

Man forandrer sig nuuna
Kan du huske da du var fx 10 år? Når du tænker tilbage nu, så var du et barn dengang og du vidste ikke så meget og mente nogle andre ting. Nu er du blevet mere voksen og klogere ik? Det jeg beder dig om at huske er, at om nogle år vil du have det på samme måde med den alder du har nu. Du vil tænke at dengang du var 14 var du bare et barn som ikke rigtig vidste noget. Man forandrer sig meget i ens barndoms- og teenage-år (det ved du fordi du har allerede forandret dig meget igennem tiden jo) så tænk lige over at det du synes er fedt nu, synes du måske ikke er så fedt om et par år - for ikke at om 50 år[:)]

Pas på dig selv[l] - din krop skal holde længe og kan ikke skiftes ud[;)]

Tatoo Kasepr
Det Kommer an på om du kender nogle der laver tatoo men ellers skal du være 18 mener jeg nok . en af mine venner fik en tatoo som kostede 8000kr fordi den startede på han mave også op på være arm . men det kommer os an på hvor stor den skal være og hvad det skal være. :D

Min ven var 14 år. Thefuckingdoll.
Altså, min ven var 14 år da han fik sin. Men han fik den også lavet i Berlin. Og så var hans forældre med.(;