Foragt for kvindelige chefer

Foragt for kvindelige chefer jetpost
Gad vide om dette også var sket hvis det var en mand der havde fyret ham, eller det kommer af de fremmedes foragt for kvinder generelt

http://www.bt.dk/article/20081022/krimi/81022038/

Godt spørgsmål DanskKaffir
Der er sgu også en del Danskere der ville have reageret på samme facon, men jeg tror at du har ret i, at hovedforklaringen kan sagtens ligge i "de fremmedes foragt for kvinder generelt" - et problem der kan ses på hospitalerne, social-forvaltningerne, skolen og børnehaverne især. Og der er ingen der tager hånd om "de fremmedes foragt for kvinder generelt" fordi det er jo en del af deres "vidundelige" kultur og religion.

Stop generaliseringer! Anonym
Til ingen verden nytte!

Meget Anonym
Ifølge venstrefløjen og de radigale kan vi lære meget af de økonomiske bekvemmelighedsflygtninge, som kommer fra korantilbederlande. De "glemmer" imidlertid at sige, hvad det er, vi kan lære af fupflygtningene.

uvisse anonym nr 2
Af uvisse årsager er de kriminelle fremmede og fupflygtningene fra bl.a. libanon, irak og iran ikke blevet hjemsendt. Nu skal der ske de nødvendige hjemsendelser.

Uden at have set linket mille dane
så er der bare kvinder såvel som der er mandspersoner som ikke har karakter og evne til myndighed som arbejdsleder og når de pga vennetjenester så sidder i chefkontoret og lakerer tånegle blandt sine venner og venners venners ansatte pårørende mens virksomheden går fallit så kom ikke og beklag jer ! [s]