Forarger Britney Spears dig?

Forarger Britney Spears dig? Nynne
Trods fødsler, vægtforøgelser og skilsmissen fra Kevin Federline har Britney Spears' fans stået last og brast med sangerinden.

Men efter Spears' seneste eskapader med skandale-dullerne Paris Hilton og Lindsay Lohan har tilhængerne fået nok.

http://ekstrabladet.dk/flash/udlandkendte/article247936.ece

herregud mutter
nej da! Alle os, der har prøvet at blive skilt og følt lettelsen af at slippe ud af noget, man ikke orker, kan da forholde sig til hendes eskapader. Forskellen er bare, at hun er i søgelyset - det var vi andre ikke! De skide journalister jager hende jo, for at få så åndsvagt et billede af hende som muligt, for så at præsentere billedet som "hun er fuld" - hvem har ikke fået taget billeder, der ligner det, der er taget af hende - eller meget værre ;-). Hun er formentlig ved at blinke, da billedet bliver taget. Fred være med hende - og godt det ikke er mig! Jeg har squ ondt af hende!

Hun gør ikke, men Acex
Alle de lallende tåber der køber hendes plader og interesserede følger med i sladderpressen ligegyldigheder, dem forstår jeg mig ikke på.

Get a life, eller noget.

Ja, hun forarger Hellebelle
Ja, hun forarger sgu mig ! Hun burde selvfølgelig ikke sætte sit liv på "stand-by" fordi hun ligger i skilsmisse, men det virker sgu lidt sygt i min verden at fjolle vildt og ukontrolleret rundt i nedringede kjoler med en syg medieluder som Paris Hilton, i stedet for at holde lidt lav profil og passe sine børn på en forsvarlig måde. De skal jo trods alt læse om deres mor en dag !