Forarget eller racist.......

Forarget eller racist....... Løvemor
Kære Solfolk

Ja så er den gal igen igen. Igår var jeg i Farum for at lægge brunkagedej op hos mormor [:)]

En tilbagevendende vidunderlig tradition. Vi skulle lige over i centeret og købe Potaske. Løveungen og jeg gik, som altid gennem kulturhuset, hvor der var et mindre orkester der spillede vidunderlig klassisk musik.

Imidlertid var der blandt de forsamlede en bande 2 generationsindvandrere, der havde forsamlet sig på en gesims og som stod og fniste af en af de unge mænd, der stod og dirigerede, mens han foretog rytmiske øvelser med underlivet [:/] De øvrige ca. 8 stks stod og fniste af hans optræden!

Jeg blev simpelthen så forarget og vred over den mangel for respekt og havde det ikke været fordi jeg så en embedsmand nærme sig, var jeg gået hen til dem og sagt at de skulle have en RØVFULD, for deres måde at opføre sig på [:(]

Hvorfor gør man ikke noget? Jeg følte mig som en kryster, men jeg kunne jo intet stille op alligevel! Jeg syntes bare det var en ualmindelig ubehøvlet optræden af de knægte og jeg har dyb respekt for de musikere der sad uanfægtet og spillede videre.

Da vi gik tilbage, var de heldigvis forsvundet og alle danskere og folk af anden etnisk herkomst stod i fred og nød musikken.

Ind imellem føler jeg mig som racist, men jeg har nu aldrig oplevet dnske knægte opføre sig på den måde......?

God søndag

Løvemor

PS. Brunkagedejen blev god og jeg bager nok en rulle i aften, når vi kommer hjem fra stalden [:)]

Kan fortælle dig.... apuscha
At TIT og ofte har invandrere KUN respekt for deres ældre brødre eller fædre, onkler! Disse har helt sikkert ikke været tilstede her, for så havde det stået på række og opført sig pænt!!

Ved ikke, syntes også det er en tarvelig opførelse! Men igen... det er og KAN KUN være forældrenes skyld! DE må SGU lærer deres børn hvordan man er ude i samfundet. fro der er forskel (for mig) om jeg står i en center eller om jeg sidder i min stue. Sådan her de det ikke, mangler PLI gør det!!

Jeg ikke racist. men bliver klantret for det pga mine ord her! desuden er invandrene jo selv ofte racister...

Korte af det lange er:

HVIS ALLE FORÆLDRE TOG VARE PÅ DERES BØRN. - VILLE DK. VÆRE ET BEDRE LAND OG LEVE I!!!!

de skulle trunte musen
ha' et los i røven og ud af centret - ja helt ud af landet[:(]

Du er ikke racist komododragon
du er bare som det store flertal ved at være træt af den måde 2 generationsindvandrerne opfører sig på.

Det der virkelig kan pisse mig af er at de kan slippe afsted med at opføre sig på den måde. Hvorfor f..... skal de have lov til at fylde så meget på deres ekstremt negative facon.
Hvorfor er der ikke nogle store bredskuldrede vagter der tager dem i hoved og røv og smider dem væk de steder hvor de står og generer folk i det offentlige rum?

Det burde være den naturligste ting at et indkøbscenter, en kommune eller hvad ved jeg kunne have vagter der smider ubehagelige mennesker væk fra de steder hvor de generer.
Egentlig politiets opgave, men de kan jo ikke være der hele tiden. Det kunne til gengæld nogle vagter.
Men det ville man ikke få lov til i dagens Danmark. Alle de frelste ville hyle op om racisme og diskrimination og alt deres sædvanlige bæ.

Som det er idag, får disse unge utroligt lang snor og når der endelig sanktioneres imod dem så er det som ragel bare noget socialpædagogisk lal som ikke har den synderligt store virkning og slet ikke beskytter folk imod at blive chikaneret og overfaldet af disse utålelige og røvirriterende unge.
Det er nærmest først den dag de slår et sagesløs offer halvt ihjel, at de bliver fjernet fra gaden og da kun i kort tid fordi dommene skal være så milde og skånsomme at det er til at få ondt i retsbevidstheden over.

Ja der er noget..... Løvemor
om snakken.

Der kom jo som sagt en enkelt vagt, som vist klarede at få dem fjernet!

Det værste er faktisk at Farum Kommune netop havde lavet dette her som et specielt tilbud til indvandrere, for en bedre integration [:/]

Fantastisk godt initiativ, men det virker åbenbart som en provokation på de unge mennesker, så de skulle lave grin med Mozart [:(]

Blasfemi vil jeg jo nærmest kalde det.

Løvemor

Stuearrest...... Løvemor
kunne måske gøre det. Ikke ud i flok, så længe de ikke kan opføre sig ordentligt.

Løvemor

Netop..... Løvemor
Havde jeg sagt noget, havde de blot grint af mig. Jeg ville heller ikke fremprovokerer yderligere uro, de klarede det ligesom fint uden mig [;)]

Men du har ret, hvis vi alle lærte vores børn at opføre sig ordentligt, ville vi alle kunne være her og racisme ville slet ikke eksisterer [:)]

Løvemor

Mener du helt alvorligt rustenborg
at en flok unge danske knægte, ikke kunne finde på at stå og fnise af noget de syntes ser komisk ud? Sig mig... hvor i alverden har du gemt dig siden din fødsel?

Helt ærligt... havde det været en larmende forsamling af unge heavy-rock musikere som havde stået og headbanged, havde din forargelse så været lige så stor?

Drenge vil altid være som drenge, og piger vil altid være som piger, inklusiv hele baduljen af fniseri som følger med, og ingen skade gør [;)]

Det jeg studser over... jette-
er at du fremhæver/nævner, at det er 2. generationsindvandrere. Det gør måske, at nogle fokuserer mere på det end på, at det er ballademagere, der drejer sig om.
Jeg ville aldrig drømme om at kalde dig racist af den grund. Det ligger vist langt dybere Løvemor.(Altså racisme)
VH jette-

Selvfølgelig........ Løvemor
ville jeg blive ligeså forarget på en flok danske knægte der gjorde det samme.

Jeg tror blot jeg havde haft mod og mandshjerte nok til at sige noget til dem [:$]

Hvis du kan se noget som helst komisk i et mindre orkester der sidder og fabrikerer fantastisk klassisk musik? Så skal vi over i en hel anden debat om musik smag.

Der var ingen verdens grund til at stå og gøre grin med et orkester der prøver at underholde os alle sammen!

Løvemor

Ja.... Løvemor
det har du ret i, som jeg netop har svaret en anden, jeg var blevet ligeså forarget og harm, hvis det havde været en flok danske knægte, men jeg tror jeg havde sagt noget til dem......?

Løvemor

synes dy vrøvler jamen jeg
for det siger vist mere om dig end om de knægte: du lægger dem til last at du ville turde tale med dem hvis de var "almindelige" danske unge, men at fordi de er '2.generations indvandrere' siger du ikke noget? Og det er så deres skyld?

Det er vel dig der er underlig og ikke tør tale med folk af anden herkomst?

måske en ide at holde op med at gøre forskel på ballademagere - det er da ligegyldigt hvor ens forældre kommer fra.

Der er desværre præcendens for............. tuttelut
......at unge af anden etnisk oprindelse (mellemøstlig) har en tendens til at stikke knive i folk der snupper dem med fingrene i kagekrukken (så meget for deres såkaldte æresbegreber), så jeg forstår udmærket forbeholdene.