Forbandet mørk årstid.

Forbandet mørk årstid. Svestrup
Denne årstid går mig på nerverne. Og faktisk også forfatteren Ib Michael. Men sidstnævnte gør noget ved vejret - han rejser sydpå 3 måneder om året - for at overleve, siger han.

Hvad kan man gøre, hvis man ikke er forfatter, og derfor ikke har mulighed for så lang ferie sydpå?

Hjælper det noget med de der humørlamper, eller skal der suppleres med lykkepiller og fjolle-tobak?

Lysterapi jessebel
Lysterapi er en god idé og de hjælper. Det er IKKE det samme som solarium!
Solarium har så absolut ingen virkning på humøret i de mørke mdr.

Lysterapilamperne koster ca. kr. 1.500, men de er så absolut pengene værd.

Selv går jeg lange ture i weekenderne i dagtiden, for at få så meget dagslys som muligt (arb. alle hverdage i dagtiden, så det er ret begrænset hvad jeg får af lys der), og det kan holde den værste vinterdepression væk!

Alt afhængig af sværhedsgraden af vinterdepressionen, så er det ikke altid lysterapilamper og / eller lange gåture i dagtiden er nok. Nogle skal have suppleret med piller, men det er en lægelig vurdering og i samarb. med den enkelte patient.

Ja og... Krusty
...så er der sådan nogle heldige nogen som mig, hvis humør ikke ændrer sig med vejret eller årstiden. Hvilket er mærkeligt nok, da jeg i nogle år led af en slemmere depression.

Vore dejlige årstider! Digterinden
Vær du kun glad for, at vi har forskellige årstider, og at du ikke skal leve et sted, hvor det er alt for varmt om sommeren og trist om vinteren, som f.eks. i Sydspanien. Skønt at se de grønne marker med vinterhvede i stedet for det tørre sand, skønt at kunne få frisk luft og ikke skulle indånde bilosen i lukkede gader, skønt at være fri for larmende akustik i flisebeklædte rum.
Danmark er virkelig et FAGERT land.
Kærligst

Det er Spanien også Mette-Maria
...altså et fagert land. Der kan du have al slags vejr, men der er dog større afstande i mellem. Personligt er jeg mest til den nordlige del. Der er meget grønt, der er bjerge, somrerne minder om de danske på godt og ondt. Vintrerne bliver ikke så barske, men man skal ikke meget ind i landet, før man oplever bidende kulde.

Men jeg er enig med dig i, at man skal være glad for de forskellige årstider, det er meget dejligt at betragte som naturen forandrer sig :0)

Netop!!!!!! Brydesen/Gregersen
Er rørende enig med dig.
Sund indstilling,og jordnær
kommentare til indlægget.