Forbi!!

Forbi!! Mette Larsen
Forbi!!

--------------------------------------------------------------------------------

Ja, så sluttede atter et forhold.. bestemt ikke på bedst mulig måde.
Jeg holdte så meget af ham, gjorder så mange ting for ham, var der for ham når han havde brug for mig... og hvad fik jeg tilgengæld? Ingenting.

Jeg har aldrig oplevet nogen tale ned til mig, tale til mig som om jeg var et barn på 7 år. Se ned på mig på den måde... Og han sagde at han elskede mig...
Jeg skulle "tigge" om kys og berøring. Det var ikke ham der havde fanget mig, jeg havde fanget mig selv, tvunget mig selv til at blive i noget jeg egentlig ikke følte var sundt for mig.

Vores forhold var enten dans på roser, eller et helved !!! Ingen mellemting. Jeg følte jeg skulle skjule mine følelser, behov og tanker- for han ikk skulle blive sur.
For at undgår kommentar som_ "ja du er ligesom alle andre kælling, du skal hele tiden brokke dig", "du ævler og bævler"..."dig og alt dit teenagepis" og hvad der ellers måtte være. Sandheden ER at jeg virkelig troede på at jeg ikke fortjente bedre.

Når alting var godt, kunne vi hygge med venner, familie eller film. Grine sammen. Være der for hinanden.
Men når helved stod på programmet sammen med øl, så var han sur, beskyldte mig for at være en sur muggen kælling, at jeg var den væreste han havde været sammen med. At jeg var billig og div.
alt uden at jeg havde gjort eller sagt noget.
En gang det var slemt, slab han mig hen a køkken gulvet og smed mig på sengen- mens han sagde at den opførsel jeg havde hos hans venner var uacceptabel og nu fik jeg ikke LOV til at komme med derud igen. Igen havde jeg ikke gjort eller sagt noget. Tværtimod.

Igår var det slemmeste jeg havde oplevet det.. Han mente jeg skabte mig, og da jeg spurgte ind til det, blev han rasende.
Det endte med at som afløb for mine frustrationer og det at jeg ikke blev hørt at jeg smadrede en potteplante.
Som straf valgte han så at smadrer mig. Han skubbede mig med fuld fart mod hoveddøren, hev mig i håret og slog mit hoved i døren, og bagefter havde han skubbet mig på gulvet.

Nu sidder jeg hos min veninde, med kæmpe bule i hovedet, og en hæved side. Jeg kan ikke bevæge hovedet eller trække vejret uden at det gør ondt. Jeg har ikke så mange kræfter i min hånd, pga hævelsen.

Og alt det for hvad?? For at vågne op?? For at elsker??
Tja...nu skal jeg til lægen for at skrive rapport. Jeg skal finde en lejlighed og pakke mine ting.
Jeg ved det bliver hårdt, det er det allerede.. Men jeg skal nok klare den.


Jeg ved ikke hvad jeg vil have ud af alt det her, men det hjælper bare at komme ud med tankerne.

Tak!

Hatten af for dig.. Hendeher
Godt, du skrev det sidste, at du skal videre nu.Husk nu ikke at gå tilbage til en "fuser".. Jeg ved godt jeg ikke selv er alt for hellig,da jeg netop har taget min kæreste i utroskab, og stadig er sammen med manden. Men jeg kan ønske dig det bedste, og håbe at du ikke falder i, når han pludselig står i døråbningen, og beder om godt vejr..

For om en måned er det det samme.. Dulyder som en sød & fornuftig pige, der ligesom mange andre, ikke beder om andet, end at blive behandlet pænt og elsket af sin egen kæreste..
Og det bliver man ikke på de vilkår.. Selvfølgelig er hver dag ikke lutter lagkage, men man skal kunne stole og lytte til hinanden, uden at være bange for, at få et par på låget..
Du er allerede et skridt på vej videre, nu du sidder der hos din veninde..
Pas godt på dig selv..Brug din familie og venner..
Og så skal du nok møde en sød mand en dag, som kan finde ud af at behandle dig som du fortjener det..

Held & lykke [f][s][f]
Heidi

SIkke noget Hende der smiler
Min dybeste sympati! Og glæd dig så over, at du ikke har børn med manden!
Få skrevet rapport og få ham anmeldt for vold! Uanset hvad, er der INGEN der fortjener den behandling, du har fået - så gør dit for at forhindre ham i, at gøre det igen - vis ham at den slags har konsekvenser!

Kram herfra

Du er for SEJ! lillefrk_unlogged
Tillykke med dit nye liv, tillykke med din nyfundne selvrespekt, tillykke med at du havde modet til at tage din egen lykke i egne hænder. Det bliver hårdt, men du har allerede nu taget det tungeste skridt.

Du er bare for sej!

Du valgte offerrollen. Klogesen
Det er ikke din mand, der gjorde dig til offer, men rollen du selv valgte at gå ind i. Nu ved du at den nemme løsning på kort sigt altid ofte ender med at bliv den sværeste - på lang sigt.

Godt du kom fri af det forhold. Men fortsæt nu ikke med at ynke dig selv, for du er en del af det forhold, du ikke kunne frigøre dig fra, selvom det var ydmygende og du ikke blev elsket. Du har selv anvaret for det som er hændt!

Uværdiggt [:*(]