Ford sierra hjælp!!!!!

Ford sierra hjælp!!!!! loppe
hej.... jeg er den glade ejer af en ford sierra 1,6 fra 1985 som er såå velholdt og har kun et problem flere mekanikere ikk har ku løse så jeg prøver her: når den er kold og også når det er fugtigt sætter den ud og kører ikk på alle cynlindere.,.... er der nogen der kender noget til det????????? mvh boddylove

Tændingen måske xtrand
Hej.

Jeg er ikke mekaniker, men kunne det tænkes, at det er fugt i tændingssystemet? Det er i hvert fald det første sted jeg ville lede, hvis problemet kun optræder, når det er fugtigt.

Håber at du finder en løsning på problemet.

Jeps! Anonym
....dèt kender jeg. Jeg er selv ejer af storesøsteren til din (Ford Sierra 2,0i fra 1990)og den har nøjagtig samme problem!Der er desværre intet at stille op, andet end at sætte den i garagen når det er koldt og fugtigt udenfor.

Egentlig intet at sige til, at den har det sådan! tænk på at det er en bil med "sjæl". Hvordan ville vi ikke selv ha`det, hvis vi stod parkeret, nøgne, i kulde og regn??! *GG*

He he, misundelse er en grim ting Anon
Du skal ikke tro på ham, han ville bare ønske, han selv havde en velholdt oldtimer :-)

Skaf noget flydende silikone, tør tændingskablerne med det, og tør også strømfordelerdækslet både udenpå og indeni, så skal du bare se symaskinen snurre.

Prøv at giv den en masse Pronto FCKglumsø
Det er en fugtafvisende væske!
På alle elektroniske dele i motorrummet