Forelskelse uden for forhold

Forelskelse uden for forhold Alkonym
Blot et kort spørgsmål: Er man et stort røvhul hvis man er i et forhold og møder en anden rigtig sød person som man går hen og bliver forelsket i? Uden at man dog har tænkt sig at gøre noget ved det.

Nej.. dr100
så er man et menneske :-) Følelser kan man ikke altid selv styre.

Jeg bider mærke i, at du skriver "uden at gøre noget ved det", for deri ligger forskellen på at være et menneske på godt og ondt og et røvhul.

Mange hilsner - og god weekend :-)

nope sunnyboy
det er du ikke det er helt fint...
det er der vel mange der har prøvet...
men har hun en vild stor konto kan du jo altid skifte ;-)
mens du synger denne sang" der er ingen bånd der binder mig"
mvh Jake

hold dig til kæresten Tenna
At holde sig på måtten må være den rigtige konsekvens af hjertets vildfarelser.
Ellers kunne man få nok at gøre med at følge op på ellers harmløse forelskelses kommen og gåen.
Forelskelsen aftager og dør ud igen.
Naturen selv giver den slags forløb en begrænset levetid
Men at det kan være fristende at fyre op under blusset af egen fri vilje.....det er faldgruben, som vi jo altid er nogle stykker der forgæves har forsøgt at styre uden om.
Det er da vist nærmest de sidstnævnte der er de værste.

forelskelse eller fascination ? Anonym
... indrømmet har aldrig prøvet din situation - men ville da lige sige, at vis der kun snakkes fascination er det ikke slemt, men en disiceret forelskelse er lidt noget andet, snyder man ikke der sin kæreste ?

I dine sko, ville jeg nok overveje, hvad der binder mig i forholdet til kæresten, for hvorfor er følelserne ikke hos han/hende ?
Hvad ønskede du, at din partner ville gøre, hvis denne var forelsket i en anden ? blive hos dig ? eller ville du så gerne være single ?

Jeg ville ikke være kæreste med en, jeg vidste var forelsket i en anden, så det ligesom ikke mig som er i centrum :-)

Good luck.. håber du gøre dig overvejelser i forhold til dit forhold.. måske det er forbi, men du bare ikke har indrømmet og indset det endnu. Der er forekel på 14 dages fascination og forelskelse... min mening.

vh Anonym

det kan du da ikke gøre for moster grethe
og forelskelse er altid en dejlig fornemmelse også selv om den kommer ubelejligt!
Men de fleste forelskelser går over igen! Hvis du elsker din faste kæreste, skulle du give Jer den chance at lade denne forelskelse løbe ud i sandet UDEN at du behøver at udleve den. Prøv i stedet at gøre hverdagen lidt mere spændende og koncentrer dig om og gør kur til din kæreste. Så skal du bare se løjer!

noget jeg ikke fatter.. hjælp mig venlist anonym
..hvis man er forelsket i en anden end sin kæreste, er man så ikke samtidig i tvivl om man elsker sin kæreste ?
.. hvis man er forelsket i en anden har man så lyst til at gøre kur til sin kæreste, når det nu er en anden man har lyst til og tænker på ?

jeg har aldrig stået i situationen selv og kan ikke forestille mig, at jeg ville beholde en kæreste, hvis det var en anden jeg tænkte på...jeg forstår en 14 dages fascination, som jeg beskrev tidligere i tråden, men ikke det andet her. så please...forklar det jeg ikke forstår

vh. anonym

kun du selv kan vide moster grethe
hvad du føler for din kæreste. Tænk efter hvordan du havde det med hende før du forelskede dig i den anden. Var du parat til at forlade din kæreste dengang? Var du i tvivl om du elskede hende dengang? Kan du svare ja, så sig pænt farvel. Kan du svare nej, så undlad at dyrke forelskelsen, (= ingen kontakt med den anden). Se hvad der sker. 99% chance for at du næste år overhovedet ikke kan huske du var forelsket i en anden, - i hvert fald bare noget du ryster på hovedet af. - Det er sådan noget der sker for de fleste i længerevarende forhold.
Der var for nogle dage siden nogle indlæg fra en debattør, hannah*S* under utroskab, som måske kan give dig et indblik i hvad der sker med mennesker en gang imellem. Kig på dem.

Tjae.. Alkonym
Vil først gerne sige tak for responsen.

Synes egentligt at der er noget fornuft i alle jeres svar, men uanset hvad der så dybest set ligger til grund for mine følelser vælger jeg nu at se tiden an.
Vil ikke gøre noget overilet hvis det blot er en kortere-varende "fascination".