forelsket

forelsket Ea1986
Jeg har i flere år haft en kæreste, som jeg har boet sammen med i et år... vi har det godt sammen, og vi elsker hinanden meget højt. Men jeg er begyndt at komme i tvivl om det fortsat skal være os.. han snakker altid om, at han vil have børn sammen med mig og vi skal være sammen resten af livet. Det skal siges, at han er nogle år ældre end mig, jeg er 21. Men jeg er vildt glad for den måde vi har det sammen på, og jeg elsker at være sammen med min kæreste...

Nu er der så sket det frygtelige/vidunderlige, at jeg har mødt en, som jeg tror jeg har fået følelser for. Jeg har virkelig prøvet at kæmpe imod det, men han arbejder samme sted som mig, så jeg kan ikke undgå ham. Jeg tror også han har en kæreste, men han har ikke nævnt noget om det. Der er ikke noget i mellem os, men jeg får så mange sommerfugle i maven når han ser på mig, og jeg tænker på ham meget af tiden. Han er også begyndt at henvende sig meget til mig, og spørger meget ind til mig. Han kigger meget på mig, selvom man kan se at han kigger væk, når jeg ser det. Og det værste er, at jeg bliver enormt glad når jeg tænker på ham...

Men jeg vil jo ikke have det på denne her måde, jeg har jo en fantastisk kæreste! Jeg har ikke haft det sådan med nogen, bortset fra da mig og min kæreste var nyforelskede. Så det her skræmmer mig meget! Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre, eller ikke gøre, men jeg håber at der er nogen der måske har et råd eller har prøvet noget lignende!

Sådan er livet Sosu. ass
Jamen velkommen i de "normales klub" (hvad er normalt?). Jeg tror ikke mange går gennem livet uden at føle sig lidt - til tider - meget tiltrukket af andre end deres respektive partnere. Man bliver jo bekræftiget i at man stadig er attråværdig i andres øjne, og man har brug for et lille "kick" i hverdagen.Nyd det men behold bukserne på *S*.
Godt Nytår

JA, du er forelsket! herete
og tillykke med det. :-)

Men du er kun 21 år, så selvfølgelig skal du IKKE "beholde bukserne på" som en her råder dig til. Hold da op! Det er ungdommens vej at udvikle sig gennem forelskelsen, så jeg vil bestemt råde dig til at følge op på dine følelser.

Noget helt andet hvis man har levet sammen med sin soulmate igennem et halvt liv (MIN situation) og så støder på en anden mand man forelsker sig i. Så skal man nok (som een rådede mig til) drysse lidt kanel i kaffen og forsøge ad den vej at holde følelserne på afstand og ellers lade hjernen råde...

Men du er så ung, og dine følelser er sunde og kun udtryk for at du har behov for at udvikle dig <(det samme i min situation, men alligevel en hel anden netop pga. alderen og en årelang mest positiv binding til min mand). Så nej, du skal ikke undertrykke dine følelser. Og i morgen kan det være det er din kæreste, der har samme følelser for en anden kvinde og også vil GÅ efter dem (det gør mænd jo som regel) så derfor mener jeg du i så ung en alder bør udvikle dig gennem flere forhold, førend du binder dig varigt.

Det er bare ud fra min erfaring gennem et laaangt liv at jeg giver dig disse råd.

Nyd din ungdoms nysgerrighed og lev mens du gør det!

Pusser :-)

alderen Ea1986
Tak for svarene :-) Det er bare lige et par ting...Selvom jeg er meget ung, har jeg stadig et meget fast og seriøst forhold med kæreste, og jeg føler ikke at jeg bare kan skride fra det, fordi jeg har et lille crush på en som jeg næsten ikke kender... jeg mener, jeg har jo boet sammen med min kæreste et år, og det er vel ikke noget man bare lige opgiver? Selvom jeg virkelig er blevet i tvivl om jeg skal blive hos min kæreste, er jeg også bange for at jeg fortryder det alt for meget hvis jeg går fra ham.

Vil det hjælpe hvis jeg ser tiden an og håber på at min lille forelskelse går over igen? Jeg ved bare ikke om jeg synes det er fair over for min kæreste, at jeg går og har det sådan her, også selvom han ikke mærker noget til det...jeg har alligevel dårlig samvittighed.

Ha dog ikke dårlig samvittighed! herete
Du kender åbenbart ikke meget til mænd...?!

Det er disse småforelskelser som de (fleste) mænd lever på OGSÅ selvom de er bundet til den kvinde de elsker. Mænd har da tændt på andre kvinder i århundreder UDEN mindste dårlig samvittighed. Hvorfor i alverden skulle vi kvinder ikke have samme positive rettigheder? Kun du selv sætter grænserne for du lever i et frit samfund, og det burde få alle dine overvejelser med dårlig samvittighed til at forstumme.

Jeg tænker daglig på min elsker og nyder også når vi er sammen (forholdet er dog stoppet) og det gør jeg uden jeg føler det er forkert på nogen måde. Tænk på mænds fantasier omkring porno og kvinder i det hele taget som er helt ok. og accepteret. Du gør bare det samme,fordi du er så heldig at leve i et samfund, hvor kvinder har lov til at være selvstændige sekuelle væsener og ikke kun for deres mands skyld. Din tankegang er lidt forældet her, du har jo ikke gjort andet end fået lidt mere end alm. sympati for en anden mand..det er helt i orden og det skal du bare nyde.

Jeg har jo ikke sagt du skal droppe din kæreste eller straks hoppe i kanen med ham her du tænder på vel? Men nyd ham dog, han nyder med garanti dig! Og OGSÅ selvom han har en kæreste derhjemme, tænk lige over det. Ja hvem ved måske går din kæreste lige nu og nyder en anden kvinde - men selvfølgelig på afstand (indtil videre)....

Lær af mændene for de vil ALDRIG i livet nøjes med at tænde på "den eneste ene".Så der er kun en vej kvinder og det er at tage livet i egne hænder. Og du elsker jo ikke din kæreste mindre, fordi du har fået følelser for en anden...det er bare min pointe her.

Nyd du bare dit liv uden for mange unødige overvejelser om hvad man kan eller bør. Hvis det skulle udvikle sig mellem ham flirten og dig, jamen så først må du føle efter i dit hjerte om det nu også er det værd at forfølge - sådan mere konkret.

Pusser :-)

du har helt ret Ea1986
Det er rigtigt at jeg ikke har gjort noget forkert, men jeg er bange for at jeg kommer til det...! For han er virkelig dejlig...

Jeg synes da jeg ved en del om mænd, men nu er mænd jo meget forskellige, trods alt :)
Jeg har tit flirtet ret uskyldigt, det er jo en dejlig og sjov måde at blive bekræftet på. Men problemet er, at ham her tror jeg virkelig at jeg bliver vild med, så jeg er bange for at jeg ikke kan styre det helt...

Så må du hellere passe på!!! herete
For nøjagtig sådan startede mine overvejelser omkring en flirt. Også som debattør på sol her i foråret 2007, hvor jeg bad om hjælp til at UNDGÅ utroskab - efter en mand havde gjort kur til mig i over et år og jeg lidt efter lidt blev mere og mere indfanget af ham. Det endte så som det gjorde, og jeg er (desværre) stadig tændt på manden...

Så pas du hellere på, hvis du stadig ønsker at leve med din kæreste fremover og vel at mærke i troskab også!

Pusser

I samme båd Småforvirret
Hej

Jeg har det på samme møde i øjeblikket, jeg er bare et par år yngre.
Jeg kender udemærket følelsen af at have et fast forhold som man er meget glad for, og alligevel blive interesseret i en anden. Det er for nylig sket for mig, med en jeg mødte til nytår, som viste interesse for mig.

Mit råd er, hvis det er muligt, at prøve ikke at have kontakt til hverken din kæreste eller den anden i lidt tid, det er selvfølgelig svært når du bor sammen med kæresten og arbejder sammen med den anden, men så kunne du måske bare tage en lang weekend hvor du er alene eller sammen med nogle gode veninder og får tænkt eller snakket tingene igennem, alt efter hvad der fungerer bedst for dig. Evt. skrive breve til dig selv om hvad du føler og ønsker.

Måske viser det sig at det bare er spændingen i at en dejlig person er interesseret, en som er noget andet end det velkendte. Måske viser det sig at det virkelig er noget du bliver nødt til at gå efter.
Men hvad end det bliver, kan man jo ikke selv vælge hvad man føler og ikke føler, man må bare lære at "deale" med de følelser man nu engang har.

Håber du finder ud af noget!
Som Pusserpigen er jeg enig i, at hvis du ønsker at blive sammen med kæresten, så vær tro!