forelsket i en anden

forelsket i en anden forvirret
hej
håber der er nogen der kan hjælpe mig, jeg har været semmen med min nuværende kæreste i 2 år og i det sidste års tid har jeg været lidt forelsket i en af hans venner, ved at han synes godt om mig men ved ikke mere, jeg ved ikke om jeg skal slå op med min kæreste og gå efter den anden?? jeg tænker på ham hele tiden........ mig og min kæretse har et barn sammen men vores forhold er ikke særlig godt længere på grund af andre ting!

Vær ærlig overfor dig selv Hands on mand
Glem i første omgang den anden mand. Først må du afklare med dig selv hvad du vil. Vil du beholde din kæreste eller ej. Glem alle hensyntagen til omgivelsernes forventninger. Følg din egen fornemmelse - hvad er rigtigt for dig. I den fase skal du ikke have hverken "den anden" eller andre i tankerne. Ingen gider alligevel lege alvorligt med en ikke afklaret person, så en eventuel relation til "den anden" må enten komme meget meget senere - eller ihvertfald kun være en overgangsoplevelse.
Og når du så syntes det også er mest synd for jeres barn - så glem det. Jeres barn har bedre af at se jer lykkelige - eller i det mindste levende hver for sig, end at vokse op i forhold uden gnist.

Enig Grim Bil
På din vej gennem livet vil du altid møde mennesker som virker mere interessante end den kæreste du har nu.. Kunsten er så bare at kunne tænke tilbage.. Er du virkeligt mere interesseret i den nye, eller er det bare en flugt fra en lidt mere realistisk hverdag? Mit råd er: Tag en pause fra den nye et par måneder hvor du finder ud af om din nuværende kæreste kan give dig det du vil i livet..
Man vælger jo ikke selv hvornår man møder hvem i livet.. Men forsøg at få lidt afstand til den nye og brug tiden til at finde ud af om den nye gør dig mere glad end hvad du har nu...

Hvordan dc.dk
Hvordan kan du tillade dig at forblive sammen med din kæreste hvis du har været forelsket i en af hans venner i en længere periode?

Det er jo at holde sin kæreste for nar, at være uærlig osv.

Det er respektløst!

hmmm The face
jeg kan sagtens se dit problem, du bliver nød til at tænke igennem og se om du kan lide ham fordi dit liv med kærsten er dårligt og derfor godt kunne tænke dig at prøve rigtig kærlighed igen, er det rigtig kærlighed så må du finde en "pæn" måde at slå op på, så det ikke går ud over barnet. det vigtigste for barnet er at den kan få et forhold til far`en når den bliver voksen.

p.s hvis du skal slå op så gør det hurtigst muligt.