forelsket i en ung fyr

forelsket i en ung fyr Anonym
Hej
Er der nogen som kan hjælpe mig.Jeg er blevet forelsket i ung fyr på 22 år og jeg selv er 37 år.Jeg er gift (11år),har tre børn.Problemet er bare at han jeg er forelsket i er min mands elev.Det hele startede til vores julefrokost,som vi holdte for dem i hans afdeling.Min mand blev fuld og lagt i seng.Vi hyggede os i hinandens selvskab,men ikke noget kysseri,kun kærlige kram og søde ord.Jeg har først fortalt det til min mand-men han har ikke sagt noget til dette.Hvad skal jeg gøre da vi snart skal holde en sommerfest?

For guds skyld... Denbedrevidende
Drop tanken, - glem det. Tænk lige over konsekvenserne af dine hormoners rasen..... Yes, måske er han lækker, - og måske er din mand ikke så spændende som da du mødte ham ? Men se det som en udfordring at få gnisten i dit parforhold tilbage i stedet for at kaste dig over en ansat, - tænk også på den stakkels fyr, - reservefar for 3 - også mesters børn. Og tænk på dine 3 børn. Den holder bare ikke vand - det er ikke kærlighed - det er hormoner.

Håber, du og din mand finder tilbage til kærligheden. Du bør i hvertfald snakke med din mand om det åbent og ærligt før du gør noget RIGTIGT dumt.

BLIV VOKSEN padborg1
og ansvarsbevidst. Hvis du har en smule sund fornuft tænker du mere på den stakkels unge mand end på dig selv.
Du ødelægger hans fremtid med dine - efter min mening - irationelle og misforståede følelser
Et godt råd: bliv hjemme fra sommerfesten - hvor svært kan det være!!!

plej dit ægteskab Anonym
Jeg undrer mig over, hvorfor din mand ikke reagerer på, at du siger at du er forelsket i en anden? har i ingen gnist i ægteskabet? det kan jo så være årsagen til, at du har disse følelser for en anden.. at du mangler opmærksomhed.. Jeg er selv gift med en mand, der er 14 år yngre end mig selv, og det er bestemt ikke altid lige let. der ER konflikter, specielt pga. alderen. Tænk tilbage på da du selv var 22 år? Den unge mand syntes med garanti at det er "sejt" at score en "kvinde" - men han er ikke klar over konsekvenserne! det er spændingen for ham, som han er høj på.. tænk over, at du sætter din mand i forlegenhed, over for hele arbejdspladsen. Er det det værd? fortjener din mand det? - og jeres børn...
Er du smart, fornyer du gnisten i jeres ægteskab. Få passet børnene, forbered en romantisk middag, gør lidt ekstra ud af dig selv....... kort sagt, forfør ham. Fortæl ham, at det med den unge mand ikke har noget på sig, at du blot har indset, at du mangler at få pustet liv i jeres ægteskab.. Overrask ham med en weekend tur til Rom, eller Paris - eller noget andet du ved han holder af..... men BRUG TID ALENE.. Husk på, at de ting du faldt for ved din mand er der endnu, men nogle gange bliver vi så optaget af hverdagen, at vi glemmer at værdsætte hinanden.. og naturligvis deltager du ikke i jeres sommerfest, hyg dig med JERES børn istedet..
husk - græsset er ikke grønnere på den anden side...
og den der går først, får sidst ondt!

hyg dig Christina
kender godt følelsen, er selv en pige på 19 år, og har haft et forhold til en kolega på 37. han er gift og har børn, men for mig betyder det ingenting. jeg vil ikke have et fast forhold til ham, og jeg drømmer ikke om at det en dag skal blive os to, men jeg er meget optaget af ham, han er sød, sjov, blid, moden, ung af sind, ja stort set alt hvad jeg godt kan lide. hvornår vi slutter vores løse forhold ved jeg ikke, sikkert først den dag jeg finder en fast kæreste. men lad være med at høre på at andre har fordomme, så længe du kan leve med dig selv, hvad betyder andres meninger så???

Sikke et råd .... Anonym
.... og så fra en som selv bedrager ..... for det gør du - du bedrager din elskers kone og børn !!!

Håber at du en dag får dårlig samvittighed !

Christina ikke mig der har sagt ja
ser virkelig ikke noget problem i det. det er ham der er gift ikke mig, jeg kender ikke konen eller børnene, føler ikke at det er mig der bedrage dem, men ham. hvis han har et problem med at være gift og have mig, så ville han sikkert slutte vores forhold. den dag jeg finder en kæreste som jeg vil have et forhold til, vil jeg slutte vores forhold, men ikke før (hvis tingene forsætter som nu). hvis han vil køre efter princippet "hvad hun ikke ved har hun ikke ondt af" i forhold til hans kone, er det vel ikke os der skal kritisere det. det er hans valg, han har truffet det, og jeg har det godt i hans nærhed. jeg vil jo ikke have ham på fuld tid, når vi er på job er vi sammen, når han er hjemme har han hende, det ser jeg virkelig ikke noget problem i.

Tag ansvar Anonym
Kære unge Christian,

Tag ansvaret for dit eget liv og vær mod andre, som du ønsker, de skal være mod dig.

Må det gå dig godt her i livet.

det er sgu en meget god idé anonym
Bliv dog væk.
Det er 2 måder at modstå en fristelse på - og den ene er ikke at udsætte sig selv for dem.
(den anden kræver vijlestyrke)

Jeg må le, men IKKE ad dig! Anonym
...nok mere ad mig selv, slet ikke ad dig....for jeg står i næsten den samme situation. Jeg er dog ikke i noget fast forhold, men er 44, mor til en dreng på 11 og en pige på 23, som just er ved at nedkomme med sin første baby. Og jeg er snotforelsket i en fyr på 22. Og det gør SÅ ondt! Jeg elsker ham...og hvor dumt det end kan lyde, så ville jeg gøre alt for at få ham, for han er virkelig alt hvad jeg drømte om en gang. Det er så to forhold og 25 år siden, at den slags drømme blev levende i mit hjerte. Jeg har kendt ham i mere end to år, og har ved en enkelt lejlighed, i en dum vodkabrandert været i seng med ham. Og det var helt vildt, gjorde ikke mit forstuvede hjerte mere helt! Tværtimod. Det er for dumt. Han var min svigersøns bedste ven, men nu er det vist helt smadret. Det er dog et stunt, de selv står for, selvom min mellemkomst nok ikke har været særlig befordrende for de positive strømninger.

Jeg kan overhovedet ikke give dig nogensomhelst gode råd...slet ikke dig, for du lyder trods dine forviklinger meget fornuftig. Hvis jeg forsøger på at sige noget, som jeg nu nok vil alligevel prøve, så taler jeg lige så meget til mig selv.

De der fyre...og det er jo stort set ligemeget, hvor gamle de er...det er det de tænder i een, det handler om. Det er et sted, hvor man længes efter at brænde, og vise sin passion og hengivenhed. De er spændende, udfordrende humoristiske og de har mod på livet. Helt klart en vitaminindsprøjtning. Og det er ikke sådan, at de "gamle" bare skal tage sig sammen, så skal vi nok tænde på dem også, det har jo noget at gøre med, at der noget, der matcher. De unger søger noget, som vi har, og vi søger noget de har.

Men det er også rigtigt, at set i et større perspektiv, er det ikke sikkert det matcher, hvis det skal bestå den prøve, der handler om at blive lukket ind bag arenaen, i stalden i den knap så dirrende dagligdags trommerum, som handler om børn, indkøb, rengøring og så fremdeles. Men jeg ved alt for godt at det der fornuft, det kan hjertet overhovedet ikke høre.

Jeg synes, det er enormt godt, at du har sagt det til din mand, for så har du lagt kortene på bordet. Han reagerer nok ikke ret meget, for han aner ikke hvad han skal stille op, men lad din passion få frit løb, og lad den løbe ud i sandet.

Og ja, selvfølgelig er der børn i den her i historie, men deres mor agerer sgu da smadderfornuftigt, hun tænker på dem, taler med deres far og spørger os andre her på nettet til råds. Jeg synes du viser din ansvarsfølelse, for du kunne ikke drømme om, at lade dem i stikken, men der er ikke nogen børn på hele jorden der går smertefrit igennem barndommen, og jeg mener ikke det er forkert at børn oplever deres mor som en passioneret kvinde. Hvad er det for foreskrifter, der skal opfyldes her? Ansvaret for børnene, hensynet til ægtemanden...det har du klaret...og den unge fyr, han skal jo også lære noget her i livet. Han skal med i dansen, hvor langt du vil have ham ind på livet, vil du opdage, for du har jo en meget fin indre rød tråd, som fortæller dig, hvornår du går over dine grænser.

Jeg tror du, ligesom jeg, er der, hvor du spørger dig selv, om alle de grænser og normer du har levet op til hele dit liv stadig har sin berettigelse, og det er jo strengt taget kun dig selv der kan svare på det, men du må jo risikere noget, for at få svaret. Den unge fyr er et stadie i din proces, og du er et stadie i hans. Det varer ikke evigt, men prøv at finde ud af, hvad du kan lære af det....Så vil jeg gøre det samme :o)

Du har ret tourn@sol
Kærlighed eller erotisk besættelse? Ofte kan en aldersforskel tilføje det krydderi der får det til at gnistre. Da jeg var ung mand på 23 havde jeg selv et hedt forhold til en gift Q på 42.
Idag er jeg 48. Vi har ikke længere kontakt, men jeg tænker med glæde tilbage på det hun gav mig.
Hun er fortsat gift med sin mand fra dengang, og jeg fandt mig en jævnaldrende kæreste, som jeg er lykkeligt gift med på 18. år.
Utroskab er vel ikke altid af det dårlige. Hvem ved om min modne elskerinde havde forladt sin mand dengang, hvis hun ikke havde brugt mig som sin lynafleder?
Det er muligvis en periode du skal igennem, men i så fald er der mange der har det som du.
Det siges at det blandt de nord-amerikanske indianere var almindeligt at en voksen mand tog sig en ung kone. Hun kunne føde børn og dyrke god sex. Når han så blev gammel og døde kunne den nu modne og seksuelt erfarne enke tage sig en ung viril mand, så de kunne dyrke god sex. Når hun så blev gammel og døde kunne den nu voksne mand tage sig en ung kone....
Go for it!

mange tak pumlj
Mange tak for de sidste to råd.De fleste af rådene jeg har fået er gode.Jeg vil se om jeg kan efter leve dem.Det er nu på lørdag at festen skal holdes hjemme hos os,så jeg skal være værtinde for hans kollegaer.Nu må vi se hvad dagen vil bringe.
Men endnu engang tak for rådene.
Mullemor

Tør du stå frem? Journalist, Ude og Hjemme
Jeg er journalist på Ude og Hjemme og leder efter historier om kvinder, der falder for yngre mænd. Sjovt nok er det tabu, mens det modsatte (yngre kvinde - ældre mand) betragtes som helt i orden. Vi har tidligere i Ude og Hjemme bragt en historie om en kvindelig, dansk skuespiller, der forelskede sig og blev gift med en yngre mand. Det vakte stor interesse blandt vores læsere.
Derfor; er du en kvinde, der har et forhold til en yngre mand, eller er du en ung mand, der har et forhold til en ældre kvinde - og har du mod på at stå frem med din historie, vil vi meget gerne høre fra dig.
Send mig en mail på: redaktionen@udeoghjemme.dk
Venlig hilsen
Søren Johannesen, journalist

Om at stå frem.... også forelsketiungfyr
Nu er det jo nok ikke mig, du spørger, men jeg kan godt love dig, at jeg for min del aldrig kunne drømme om at stå frem. Der er alt for meget på spil...tror du ikke også selv, at når der er så få kvinder der står frem om det emne, og det er så forbandet tabubelagt, at det så handler om, at kvinder for en stor dels vedkommende har så mange andre at tage hensyn til?

Jeg er ikke selv en person der normalt lægger fingrene imellem eller holder min mening for mig selv, men her.... Jeg føler mig overbevist om at far'en til den unge mand, som jeg har forelsket mig i han ville slå mig ihjel, hvis han vidste det. Men efter at mor'en havde pint mig længe og indædt...nej, det er et billede...hans forældre ville sikkert mene, at jeg var ude på at bringe ham i fordærv. Det ville jeg kunne forklare mig ud af. Ingen ord beskriver mit dilemma, og hverken de eller nogen andre ville være særligt modtagelige for en sang fra de varme lande om min lidenskab.

Min søn på 11 ville aldrig kunne fatte hvad en affære af den slags var for noget. Han er jo der, hvor han lærer om at kærlighed, sex og parforhold er noget der hører sammen. Sådan bør det jo helst være, for at han kan finde sin egen identitet i forhold til sin sexualitet. Det her ville sætte nogle helt forkerte spor i hans følelsesliv. Jeg er ikke så naiv, så jeg tror, at når jeg ikke siger noget, så er der ingen der ved noget. Børn ved alt før andre. De sætter bare ikke ord på det. Og helt konkret behøver jeg ikke at sætte ord eller navne på ingredienserne i den her suppedas, men som før nævnt, så har jeg ikke noget i mod, at mine unger ved, at jeg er en levende kvinde, med følelser og sexualitet. Det er jo ikke det samme som at udstille det, bare at integrere det som en del af den menneskelige natur.

Og det er heller ikke fordi jeg påstår, at man er bedre til at håndtere komplicerede følelser, fordi man er blevet voksen (du har vel set Fatal Attraction for nogle år siden ikke?), den eneste forskel er, at man som voksen er klar over, at der er mange måder at rode sig ud i noget møg på, og der kun er en til at tage ansvaret for fejltagelserne.

Og jeg har ikke nogen fornemmelse af, hvordan min datter ville reagere på den slags, nu hvor hun er ved at nedkomme. Men jeg mener ikke, det er på sin plads at jeg sætter mig i fokus lige nu. Hendes lille nye familie er meget, meget vigtigere.

Men det er et vigtigt spørgsmål du tager op. Jeg er fuldstændig overbevist om, at det foregår tit og meget, men i det skjulte. Den passion, jeg føler så kraftigt og er helt underkastet, det kan ikke kun være mig og Mullemor, der oplever det ;o) Jeg tror det er helt naturligt og helt ok. Man skal bare ikke gøre det til the eternal love of life!

Jeg vil dog stadig fortsætte min affære, indtil den er brændt helt ud, også selvom det fuldstændig langt ude. Hjerner og hjerter taler altså ikke samme sprog! Jeg kan ikke kæmpe i mod det. Folk der ikke har oplevet, hvordan instinkter, dufte, bevægelser og blikke helt kan få magten over en, de kan jo sagtens sidde og gøre sig kloge på andres vegne. Og hvis de aldrig kommer til at opleve en så ubetinget passion, så synes jeg de er gået glip af et fantastisk naturfænomen.

Jeg håber du finder nogen, der er mere afklarede om dette prekære emne, og vil stå frem. Jeg vil se frem til at læse om det...selvom jeg aldrig nogensinde har købt ude og hjemme. (Men det kan jo nås endnu)

en lille rettelse Ogsåforelsketiungfyr
Jeg mente, at det ville jeg IKKE kunne forklare mig ud af.....