Forelsket i kones søster

Forelsket i kones søster Anonym33
Hej jeg har et problem, jeg er gift og har været sammen med hende i 17 år, vi har altid haft det godt sammen, men de sidste 3 år har det haltet lidt, jeg har altid snakket godt med hendes søster, og været lidt misundelig når hun fandt en kærste, jeg ved ikke om hun har følser for mig ,men det tror jeg, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, jeg kan ikke få hende ud af mit hoved og ved også at det bliver noget akavet hvis jeg inleder et forhold til søsteren, hvis mig og konen stopper (som vi sikkert gør)
Hjælp mig

sikke et marit Anonym
især for din kone...... det er nok det væreste der kan ske.

sorry ved ikke hvad du skal gøre, ved bare at jeg ville blive dybt ulykke hvis jeg var din kone. (medmindre mine følelser for dig var væk)

Anonym

hun ved det ikke anonym33
jeg tror så heller ikke at min kone har så mange følser for mig mere, hun har flere gange sagt at hun ikke elsker mig mere, når vi har haft et skænderi, jeg tror tit at vi kun stadig er sammen på grund af børnene,
og hun ved intet om mine tanker for hendes søster,
men ved godt det hele er noget lort, og at hvis vi stopper så er det ingen gang sikker jeg ser hendes søster mere og det er det der gør mig mest nervøs

kvinder kan icarus
mærke mange ting... tror du ikke hun har kunnet mærke spændingerne imellem jer?

vil også sige det nok er noget af det mest forfærdelige en kvinde kan komme ud for.
har selv mistet to af mine bedste veninder fordi de lagde op til den fyr jeg var forelsket i.
er glad for jeg ikke har en søs at konkurrere med...

din kone og børn samt resten af familien skal være utrolig tolerent hvis det skal lykkedes jer at få noget sammen.

en i min familie har dog taget broderen til hendes mand igennem mange år, men de snakkede heller ikke sammen i flere år efter.

det er det jeg er bange for anonym33
det er netop det jeg er bange for, for jeg ved et forhold vil være næsten umulig men jeg kan ikke få hende ud af mine tanker, så vil jeg få hende eller vil jeg en dag glemme hende og komme vidre i mit liv men med et mindre stykke af mit hjerte der mangler, jeg er lost uanset hvad

hm du er nød til at bevarer respekten anonym
dvs. hvis forholdet til din kone er dødt, da ophæv forholdet.
Ang. søsteren, hende ville du nok have godt af at komme på afstand fra.

Min søster "tog" engang en kæreste fra mig, da vi var teenagere.. hun er singel nu, det er jeg også. Men de gange jeg har fundet en mand, har jeg været så bange .. rigtig bange for at han ville synes om min søster, at jeg faktisk ikke havde spor lyst til at præsenterer dem for hinanden. Sådan noget er så ødelæggende. Det sider bare dybt i èn.

vh anonym

ved det godt anonym33
problemet er også børnene, da jeg elsker dem højt, lidt afstand siger du, ja men i dag ser vi næsten aldrig hinanden men kan stadig ikke holde op med at tænke på hende (søsteren)

lige nøjagtig icarus
den tanke jeg havde