forelsket i min bedste ven

forelsket i min bedste ven mig
hvad skal jeg gøre?
Jeg har kendt min bedste ven næsten hele mit liv og vi har altid kunnet snakke om alt ting og bare have det sjovt sammen, men så pluslig er jeg begyndt at få sommerfugle i maven når jeg ser ham og kan ikke kikke ham i øjnene uden at rødme. hvad sker der? han er godt nok blevet en utrolig lækker fyr her de sidste par år og han har også fået kæreste på.
Men hvad skal jeg gøre? jeg fik at vide af en anden ven at min bedste ven havde været vild med mig engang for år tilbage.... er chancen væk eller skal jeg prøve mig frem, hvis ja hvordan?????????

Jeg vil jo ikke midste ham som ven heller....

knus den forvirrede

hej sunshine<3
altså.. det er sådan et trekants drama..

tror du ikke, du bare er blevet "forelsket" i ham fordi han har fået en kæreste? og du er lidt jaloux...

jeg har prøvet hvor at jeg pludselig blev genforelsket i min ekskæreste, fordi han havde fået kæreste på.. det er noget underligt psykisk der sker i hoved på os piger--faktisk helt ubevidst..

måske siger du så at du kunne lide ham før han fik kæreste på.. hmm ja men han har vel skrevet med hende eller snakket om hende.. for man får jo ikke bare ligepludselig kæreste på, bare sån' vupti..

Hvis det så er "rigtig kærlighed" ja så er du lidt på den.. normalt ville jeg bare sige at du skulle fyre tøsen og prøve at snuppe ham selv...

-men lad være med det.. han er din ven, så tænk også lige på hvad der er bedst for ham...??!
Vent og se.. eller fortæl ham at du er bange for at du er ved at blive forelsket i ham..
-du er nok bange for at det kan ødelægge noget, men det er bedre at fortælle det end at holde det inde..
måske vil det blive lidt underligt, men du siger jo selv at han har været vild med dig.. og der ødelagde det jo ikke dit forhold til ham...
-Hvis du ikke prøver dig frem, så sker der jo aldrig noget, ikke sandt? og hvad er det værdste der kunne ske..-sikkert ikke noget som du ikke ville kunne rede igen..
-det er jo ikke noget at skamme sig over, altså det at være forelsket.. så fortæl ham det på en rolig måde...

held og lykke...!!

-sunshune<3

go for it! Anonym
Hejsa, jeg synes du skal gøre det! Som 'solskin' skriver er der intet i vejen med at blive forelsket, heller ikke i sine venner!! Det sker jo for så mange. Men gør det på den rigtige måde, den søde måde som sunshine siger, a du er bange for du er ved a blive forelsket i ham..og du også havde følelser for ham inden ham fik kæreste osv. Der er jo ingen tvivl om han er glad for dig hvis I har været venner hele livet og han også har haft følelser for dig. Hvis han lidt er så'n en romantisk type, så lover jeg dig for han bliver blød i knæene hvis du siger det til ham på den helt rigtige søde måde. Mit bud er, at han bliver smigret, og skulle han ikke sige ja til dig, så tror jeg det nok vil gå alligevel. Jeg kan jo kun se det ud fra mit synspunkt, hvis en af mine veninder blev forelsket i mig, og der ville ikke ske nogen større skade hvis jeg ikke gengældte hendes følelser. JEG tror ikke du vil miste ham. Men....hvis du ved at han er rigtig glad for sin kæreste, kunnne det måske være du skulle lade være, eller måske vente.
Pøj pøj med det, hilsen fyren i Århus

også fyre.. Anonym
forresten, sunshine...det der med at det er noget underligt psykisk noget med piger a de kan blive genforelsket i sin ekskæreste lige så snart han møder en anden? Det sker også for fyre, TRO mig:) the dude in Aarhus:)

okay.. sunshine<3
okay.. men nu snakkede jeg bare lige hendes synsvinkel.. du ved om piger.. men jeg tror bare det er specielt underligt for piger.. vi bliver også hurtigere jaloux..- af en eller anden grund...

men det undre mig ikke det der med drenge/mænd..

-suneshine<3